مشکل در ويندوز xp

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

مشکل در ويندوز xp

پست توسط parsa5 »

سلام اساتید محترم خسته نباشید شاید این سوال جایش اینجا نباشه ولی شما ببخشید.
می خواستم بدونم من چرا وقتی ویندوزذیل xp sp2 را با ورژن 5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158) نصب می کنم زمانیکه موقع نصب بعد از کپی کردن فایلها ری استارت می کنه تا بعدش باقی مراحل نصب رو طی کنه زمانیکه می خواهد لود کنه سر همون صفحه اول هنگ می کنه و نمی تواند باقی مراحل نصب رو بعد از ری استارت ادامه بده .
الان ویندوز من با مشخصات زیر است که بتا است :
5.1.2600.2055 (xpsp_sp2_beta1.031215-1745) و خوب نصب می شه و خوب کار می کنه اما من وقتی می خواهم اون ورژن کامل رو نصب کنم نمی تونه لود کنه و باقی مراحل نصب رو ادامه بده .ترا خدا کمکم کنید من حداقل 8 ویندوز کامل دارم اما همشون این مشکل رو دارند بجز این نسخه بتا در ضمن مشخصات سیستم خودم رو در ذیل می آورم تا بهتر کمکم کنید مچکرم.
( پنتیوم 4 - گرافیک 256-سی پی یو 2.4 سلرون- رم 512 کینگ استون-مادر بورد سولتکp880 ) منتظر لطف همه شما اساتید هستم .مچکرم
DREAM & DREAM
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 62 بار
سپاس‌های دریافتی: 114 بار
تماس:

پست توسط Fantoom121 »

سلام دوسته عزيز لطف کنيد و سستمتون رو کرده و در صفحه اول بد از دکمه دليت اولين گزينه چک کنيد
که انتی ويرس کامپيوتر خاموش باشد ولی به هر سورت بد از ف ديسک و پارتيشن بندی جديد اميدوارم
مشکلتون هل بشه
 تصویر
تصویر 
  در خاک غریب پرسه بی انتهاست - هم گریز غربتم زادگاه من کجاست؟ 
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

parsa5 جان
با توجه به اينکه مشخصات سيستم شما پايين نيست، بنده احتمال نقص در مادربورد و يا رم رو دور از ذهن نمي‌دونم
چک کنيد ببينيد Update براي بايوس مادربورد شما عرضه شده ياخير، شايبد به بايوس مربوط باشه، قبلا چنين مشکلي رو در مادربوردهاي Phoneix ديده بودم :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

شبيه اين مشکل براي يکي از کامپيوترهاي محل کارم پيش اومد. پس از بررسي معلوم شد يکي از Ram هاي کينگستون خراب است. اکثر Ram هاي ساخت کنيگستون کيفيت بسيار پائيني دارند و بنا بر برخي اقوال در پاکستان يا افغانستان مونتاژ مي شوند.
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Reza6662 جان
بله، رمهاي رمارک کيفيت بسيار پاييني دارند، اما در مورد مونتاژ در افغانستان کمي ....

احتمال ديگري هم هست و اون اينکه مثلا بلوتوس و يا ديگر دوايسهاي USB به سيستم متصل باشه و چون سيستم قادر به شناسايي کامل نيست، سيستم هنگ ميکنه، اگر چنين قطعاتي داريد اونها رو تا بعد از نصب از سيستم جدا کنيد :shock:

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط saroman »

ram را دوباره جا بزنيد و بعد اگر درست نشد دماي سيستم رو چك كن و اگر باز خم درست نشد xp sp1 راروي سيستم كن و اگر باز هم درست نشد بگو هاردت چيست تا راه حل آن را برايت بگويم. :D
New Member

پست توسط hplaserjet »

با كسب اجازه از بقيه دوستان واساتيد محترم
نصب ويندوز رو روي يك هارد ديگه چك كن
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط taktaz »

با سلام به دوستان ،

من اخيرا خواستم IE7 رو سيستم نصب كنم ولي مشكل Validate داره لطفا راهنمايي بفرماييد چطور ميتونم مشكل رو حل كنم .

با تشكر وآرزوي سلامتي
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

taktaz جان براي نصب IE7 بايد ويندوز شما اورجينال باشه.. يا اينکه از نسخه IE7 همراه با پچ مورد نياز براي اوجينال کردن ويندوز استفاده کنيد.

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

taktaz جان
اگر IE7 رو نداريد و مي‌خواهيد دانلود کنيد از همون لينکي که در بالا فرهاد عزيز ارائه دادند استفاده کنيد و در غير اين صورت مي‌تونيد براي قانوني کردن ويندوزتون روشي که در اين تاپيک گفتم رو انجام بديد، مشکلات حل مي‌شه :D
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=11457

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: lovelyle0@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار
تماس:

پست توسط DON LEO »

دوستان سلام،من يه windows XP جديد رو نصب کردم،حالا وقتي مي خوام به نت وصل بشم error debbuging مي ده!يعني IE هد error رو مي ده و نمي تونم SITE باز کنم.لطفا کمک کنين. :sad:
خليج هميشه فارس
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”