من عاشق این انتی ویروس هستم به دوستام خیلی پیشنهاد میکنم
قبلا از نسخه 9 اون استفاده میکردم اما تازگیها متوجه شدم که وقتی اپدیت میکنم خود انتی هم اپ مشه وباید دوباره دنبال یک پس جدید میبودم
وقتی خبر امدن ورژن 10 رو شنیدم خیلی خوشحال شدم
دانلود کردم اما باز هم مشکل ورژن 9 پیدا شده
دوستام مسخرهام میکردند که این انتی اشغاله
هر کاری کردم که رجسترش کنم نشد
کی یک راه درست و حسابی بلده کمکم کنه
خواهش میکنم
bit defender internet securiyu v10
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
باقر
ضمن عرض خوشامد به شما دوست گرامي
موضوع رو بهتر بود در بخش اشکالات مطرح ميکرديد
در مورد سوالتون، متاسفانه به نظر ميرسه انجين جديد از حفاظت چند لايه استفاده ميکنه و به محض اتصال به اينترنت و به روز شدن دوباره غير قانوني شناخته ميشه و نياز به سريال داره، در حال حاضر راهي براي رفع مشکل پيشنهاد نشده (فعلا بايد بعد از هر بار روسن کردن سيستم، سريال جديدي رو از کيجن در برنامه واردکنيد، کيجن رو مي تونيد از تاپيک معرفي برنامه دريافت کنيد)
موفق باشيد
ضمن عرض خوشامد به شما دوست گرامي
موضوع رو بهتر بود در بخش اشکالات مطرح ميکرديد
در مورد سوالتون، متاسفانه به نظر ميرسه انجين جديد از حفاظت چند لايه استفاده ميکنه و به محض اتصال به اينترنت و به روز شدن دوباره غير قانوني شناخته ميشه و نياز به سريال داره، در حال حاضر راهي براي رفع مشکل پيشنهاد نشده (فعلا بايد بعد از هر بار روسن کردن سيستم، سريال جديدي رو از کيجن در برنامه واردکنيد، کيجن رو مي تونيد از تاپيک معرفي برنامه دريافت کنيد)
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
باقر
هر آنتي ويروس تشکليل شده از موتور و يا موتورهايي که براي اسکن، آپديت و ... مورد استفاده قرار ميگيرند، زماني که شما اقدام به آپديت ميکنيد، تمام اجزا آپديت ميشوند و ....
هر آنتي ويروس تشکليل شده از موتور و يا موتورهايي که براي اسکن، آپديت و ... مورد استفاده قرار ميگيرند، زماني که شما اقدام به آپديت ميکنيد، تمام اجزا آپديت ميشوند و ....
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد