برای اینکه بشه فایلهای خراب ویندوز رو با فایلهای تازه وسالم ذرون سی دی ویندوز عوض یا کلا فایلهای ویندوز معیوب رو تعمیر کرد تنها راه حلی که بلدم کار نمیکنه
تو run مینویسی sfc /scsnnow
و بعد سی دی ویندوز رو میزاری تو سیدی رام و تعمیر میکنه اما تو این حالت همیشه به من error میده که سی دی ویندوز اورجینال نیست
از طرفی اطمینان دارم که همون سی دی هست که ویندوزم رو باهاش نصب کردم
لطفا یکی کمکم کنه
تعمير ويندوز
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
padshah نوشته شده:دوست عزيز من پيشنهاد ميكنم ويندوز خودتون رو ارجينال كنيد
روش اون هم تو سايت هست
من خودم قبلا اين مشكل شما رو داشتم ولي بعد ارجينال كردن ويندوز مشكل بر طرف شد
اميدوارم مشكل شما هم حل بشه
دوست عزیز آخه مشکل اینه که وقتی این اتفاق می افته دیگه نمیشه وارد ویندوز شد که حالا اون را ارجینال کرد همون اول ورود میگه ویندوز شما ارجینال نیست
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
خود ويندوز XP يک سيستم پشتيبان خودکار داره که فايلهاي DLL مهم رو نگه داري ميکنه، و همينطور پشتيبان هاي تاييدشدهاي هم از رجيستري ميگيره، در اکثر مواقع اگر در بوت شدن ويندوز مشکل داريد زمان بودت کليد F8 رو نگه داريد و بعد از نمايش منو بوت XP گزينه Last good working (چيزي شبيه اين) رو انتخاب کنيد، به احتمال زياد مشکلات حل ميشه
اگر با اين روش مشکل رفع نشد، ميشه با امکان Repair تعبيه شده در CD ويندوز و با داشتن کمي دانش در مورد ساختار ويندوز اون رو ترميم کرد
اگر با اين روش مشکل رفع نشد، ميشه با امکان Repair تعبيه شده در CD ويندوز و با داشتن کمي دانش در مورد ساختار ويندوز اون رو ترميم کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد