لطفا جواب بدين
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
Re: لطفا جواب بدين
چه جوری میشه چیزهایی رو که مثلا در یاهو search کردم رو پاک کنم؟
سلام ، اگر اجازه بدید من جواب شما رو بهتون بگم : برای این کار مسیر زیر رو باید دنبال کنید !
در قسمت run تایپ کنید regedit
بعد مسیر زیر رو دنبال کنید
HKEY-CURRENT-USER/SOFTWARE/MICROSOFT/INTERNET EXPLORER
بعد برین قسمت typed urls
می تونید روی این کلمه یک کلیک کنید در سمت راست اگر ، روی هر کدوم کلید کنید ادرس سایتی که رفتید می یاد ، بعد می تونید خیلی راحت اونایو پاک کنید همین !
در ضمن اینطوری دیکه بیخ تا بیخ پاک میشه
سلام ، اگر اجازه بدید من جواب شما رو بهتون بگم : برای این کار مسیر زیر رو باید دنبال کنید !
در قسمت run تایپ کنید regedit
بعد مسیر زیر رو دنبال کنید
HKEY-CURRENT-USER/SOFTWARE/MICROSOFT/INTERNET EXPLORER
بعد برین قسمت typed urls
می تونید روی این کلمه یک کلیک کنید در سمت راست اگر ، روی هر کدوم کلید کنید ادرس سایتی که رفتید می یاد ، بعد می تونید خیلی راحت اونایو پاک کنید همین !

در ضمن اینطوری دیکه بیخ تا بیخ پاک میشه

با تقديم بهترين ارزوها D.z
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
kia_wwf جان
اونها با حذف کوکيها و temporary هاي مرورگرتون حذف خواهند شد
اگر هم براي از بين بردن کامل و مطمئن اينگونه رد پاها در شبکه هستيد، ميتونيد از Windows washer و يا برنامهي جامع System Mechanic استفاده کنيد (هر دو برنامه در بخش دانلود انجمن معرفي شدند
)
اونها با حذف کوکيها و temporary هاي مرورگرتون حذف خواهند شد

اگر هم براي از بين بردن کامل و مطمئن اينگونه رد پاها در شبکه هستيد، ميتونيد از Windows washer و يا برنامهي جامع System Mechanic استفاده کنيد (هر دو برنامه در بخش دانلود انجمن معرفي شدند

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
يه راه خيلي ساده اينه که بري به سايت مورد نظر مثلاٌ گوگل. بعد تو قسمتي که کلمه مورد نظرتو ميخواي تايپ کني، کليد فلش پائين رو تو صفحه کليد بزني. تمام چيزهايي رو که تا حالا جستجو کردي رو مياري روي هر کدوم که با فلش بياي، رنگشون تغيير ميکنه. بعدش هم خيلي ساده delete رو ميزني. اونوقته که مي بيني اونا پاک شدن.
نيازي به برنامه هم نداره.
خيلي ساده.

نيازي به برنامه هم نداره.
خيلي ساده.

.:||:. بگذار دلت بگويد و دستت بنويسد .:||:.
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 209 بار
- محل اقامت: زير آسمون ابري
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 164 بار
- تماس:
kia_wwf نوشته شده:من منظورم روش پاک کردن اسمهایی که در قسمت جستجوگر یاهو یا گوگل search میکنم بود thanks a lot
براي اين كار در اينترنت اكسپلورر بايد اين مسير دنبال بشه:
Menu bar > Tools > Internet Options
Content > AutoComplete > Clear Forms
براي پك كردن پسوردهاي ذخيره شده هم از گزينه كناري يعني Clear Passwords استفاده مي شود.

.................... دنياي ديگري هم هست كه ميتوان در آن آواز خواند ...................