پيغام در هنگام اجراي برنامه Yahoo messenger !!!!!
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
سلام دوستان
مشکلی که من طی این چند روز با yahoo massenger دارم اصلا sign in نمیشه !
و این پیغام رو میده :try agian a little bit later
البته هم یک بار پاکش کردم و دوباره نصب و از خط اینترنت هم نیست چون همون خط و id براحتی روی کامپیوتر دیگه در yahoo , singin شد!
مشکلی که من طی این چند روز با yahoo massenger دارم اصلا sign in نمیشه !
و این پیغام رو میده :try agian a little bit later
البته هم یک بار پاکش کردم و دوباره نصب و از خط اینترنت هم نیست چون همون خط و id براحتی روی کامپیوتر دیگه در yahoo , singin شد!
يا رب نگاه تو عشق زندگي است بنماي که زندگي يعني عاشقي
- سپاسهای ارسالی: 275 بار
- سپاسهای دریافتی: 1290 بار
- تماس:
- تماس:
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
hamed6248
از برنامههاي پراکسي و في ل ت ر ش ک ن استفاده نميکنيد؟
مثلا ultrasurf ؟
چک کنيد ببينيد در IE فيلد پراکسي فعال نيست؟
از برنامههاي پراکسي و في ل ت ر ش ک ن استفاده نميکنيد؟
مثلا ultrasurf ؟
چک کنيد ببينيد در IE فيلد پراکسي فعال نيست؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mahsa_kaf جان
در پيغام نوشته شده بود ID شما هک شده؟ خوب اين نميتونه واقعيت داشته باشه، هر کسي ميتونه اون رو ارسال کنه، از طرفي ممکنه ID فرد مقابل هک شده باشه و فرد هک کننده اون رو براي همهي addlist ارسال کرده باشه
به هر حال اگر ميتونيد وارد ايميل و مسنجر بشيد مشکلي نيست، اما براي اطمينان ميتونيد پسورد رو عوض کنيد
در پيغام نوشته شده بود ID شما هک شده؟ خوب اين نميتونه واقعيت داشته باشه، هر کسي ميتونه اون رو ارسال کنه، از طرفي ممکنه ID فرد مقابل هک شده باشه و فرد هک کننده اون رو براي همهي addlist ارسال کرده باشه
به هر حال اگر ميتونيد وارد ايميل و مسنجر بشيد مشکلي نيست، اما براي اطمينان ميتونيد پسورد رو عوض کنيد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد