bitdefender
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
bitdefender
اگر در bitdefender قسمت firewall را فعال کنم هیچ سایتی باز نمیشه.به نظر شما مشکل از چیه؟
اگر برای دنیا یک نفری .... برای یک نفر دنیا باش

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار
-
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
aseman10 جان
شما از چه نسخهاي استفاده ميکنيد؟
نسخه نهايي اون يعني 10.5 هيچ مشکلي نداره، در مورد کم کردن سرعت هم بايد بگم ساختار فايروال bit به صورت شبيه ساز سخت افزاري هست که باعث ميشه پراسس بسيار کمي رو به خودش اختصاص ميده که از اين نظر بي نظيره
پيشنهاد ميکنم يک بار برنامه رو حذف کنيد و نسخه جديد اون رو از اين لينک دريافت و نصب کنيد
[External Link Removed for Guests]
password: ddlforum.net
serial: 09EFF323F1AE30E4F6
شما از چه نسخهاي استفاده ميکنيد؟
نسخه نهايي اون يعني 10.5 هيچ مشکلي نداره، در مورد کم کردن سرعت هم بايد بگم ساختار فايروال bit به صورت شبيه ساز سخت افزاري هست که باعث ميشه پراسس بسيار کمي رو به خودش اختصاص ميده که از اين نظر بي نظيره
پيشنهاد ميکنم يک بار برنامه رو حذف کنيد و نسخه جديد اون رو از اين لينک دريافت و نصب کنيد

password: ddlforum.net
serial: 09EFF323F1AE30E4F6
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
osilatoria جان
فکر ميکنم ايشون تا به حال BitDefender رو امتحان نکردند و يا اگر امتحان کردند تداخلي با ديگر سيستمهاي امنيتي داشته، در هر صورت در اينکه هر برنامهي مقيم در حافظهاي پردازشي رو به خودش اختصاص ميده شکي نيست، اما اين ميزان در BitDefender کمترين ميزان ممکن هست و نسبت به امنيتي که ايجاد ميکنه کاملا به صرفه هست
فکر ميکنم ايشون تا به حال BitDefender رو امتحان نکردند و يا اگر امتحان کردند تداخلي با ديگر سيستمهاي امنيتي داشته، در هر صورت در اينکه هر برنامهي مقيم در حافظهاي پردازشي رو به خودش اختصاص ميده شکي نيست، اما اين ميزان در BitDefender کمترين ميزان ممکن هست و نسبت به امنيتي که ايجاد ميکنه کاملا به صرفه هست

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
آقا مهدي من هر وقت فعالش کردم واسه دانلود همه فايلها منو سوال پيچ کرده به خاطر همين بي خيالش شدم شما راهي دارين که خودش به طور اتوماتيک حفاظت کنه و واسه هر فايلي سوال نکنه ؟
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم