سوالات نرم افزاري
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
unknown20,
بله، اين فايل رو ميتونيد حذف کنيد
بله، اين فايل رو ميتونيد حذف کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
میشه تم رو مثل والپیپر چند روز یکبار تغییر داد و برای تغییر تم باید اون رو save as بکنیم؟در چه مسیری باید قرار بگیرند؟
آیا برنامه ای هست که خودش متون انگلیسی رو به فارسی ترجمه بکنه ؟
من در ويندوز يک اکانت ادمين دارم . وقتي يک اکانت ديگه از نوع ادمين ايجاد کردم و بعد log off کردم و switch user رو زدم سيستم خاموش شد .آيا دليلش اين هست که هردو از نوع ادمين بودن يا دليل ديگه اي داره ؟
کاربرد این کلیدها در کیبورد چی هستش؟
power- sleep - wake up و pause break و scroll lock
اگه فقط یک user account-administrator- در ویندوز داشته باشیم و برای اون پسورد بگذاریم . چه جوری میشه این پسورد رو حذف کرد یا تغییرش داد؟
متشکرم
آیا برنامه ای هست که خودش متون انگلیسی رو به فارسی ترجمه بکنه ؟
من در ويندوز يک اکانت ادمين دارم . وقتي يک اکانت ديگه از نوع ادمين ايجاد کردم و بعد log off کردم و switch user رو زدم سيستم خاموش شد .آيا دليلش اين هست که هردو از نوع ادمين بودن يا دليل ديگه اي داره ؟
کاربرد این کلیدها در کیبورد چی هستش؟
power- sleep - wake up و pause break و scroll lock
اگه فقط یک user account-administrator- در ویندوز داشته باشیم و برای اون پسورد بگذاریم . چه جوری میشه این پسورد رو حذف کرد یا تغییرش داد؟
متشکرم

- محل اقامت: برج عاج
- سپاسهای ارسالی: 228 بار
- سپاسهای دریافتی: 363 بار
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
unknown20
بله مسیر تمزها همین است.
برای تغییر تم ویندوز نیازی به Save as نیست . شما از همان پنجره Display Properties / Theme میتونید هر زمان که خواستید به توجه به تمز هایی که نصب کردید تمز مورد نظر را انتخاب کنید.
در مورد خاموش شدن سیستم هم مشکل از 2 اکانت داشتن با دسترسی ادمین نیست بلکه میتونه مشکل از ویندوز هم باشه.
برای ترجمه هم دیکشنری BabyLone تا حدی اینکار را انجام میده و همینطور دیکشنری نارسیس.
Scroll Lock : کلیدهای حرکت دهنده کرسر را تعریف میکند و همینطور در مورادی باعث تغییر زبان نوشتاری می شود
کلید Pause-Break
این کلید معمولا در برنامه نویسی و دیباگ کردن برنامه ها استفاده می شود و به نوعی باعث توقف موقت نرم افزار می شود. همینطور قبل از بالا آمدن سیستم و در داس هم میتونید آن را بهتر تست کنید
کلید Sleep : برای حالت Stand by استفاده می شود
کلید Wake Up : برای از حالت Stand by در آوردن و روشن کردن سیستم است.
برای حذف پسورد Admin شما باید با اکانت Admin وارد بشید و از پنجره User Accounts گذینه Remove My Pasword را انتخاب کنید.
موفق باشید./
DANG3R
ممکنه ویندوز شما مشکل پیدا کرده.
فوتوشاپ را روی سیستم دیگه امتحان کنید اگر مشکل نداشت طبیعتا مشکل به ویندوز شما بر میگرده.
javedan-seda
دوست عزیز این مشکل در Nero وجود داره ولی در Ashampoo چنین مشکلی وجود نداره اما این مورد هست که فکر میکنم اگر مشکلتون هم حل بشه ولی این CD که فونت فارسی درش وجود داره بر روی سیستمهای دیگه مشکل پیدا کنه و فونتها خوانده نشه البته راه حل وجود داره اما باید به صورت دستی از قسمت Regional Language و تبه Advanced زبان فارسی را انتخاب کنید.
بنده به این مورد بر نخورده ام و پیشنهاد میکنم به صورت لاتین تایپ کنید.
موفق باشید./
بله مسیر تمزها همین است.
برای تغییر تم ویندوز نیازی به Save as نیست . شما از همان پنجره Display Properties / Theme میتونید هر زمان که خواستید به توجه به تمز هایی که نصب کردید تمز مورد نظر را انتخاب کنید.
در مورد خاموش شدن سیستم هم مشکل از 2 اکانت داشتن با دسترسی ادمین نیست بلکه میتونه مشکل از ویندوز هم باشه.
برای ترجمه هم دیکشنری BabyLone تا حدی اینکار را انجام میده و همینطور دیکشنری نارسیس.
Scroll Lock : کلیدهای حرکت دهنده کرسر را تعریف میکند و همینطور در مورادی باعث تغییر زبان نوشتاری می شود
کلید Pause-Break
این کلید معمولا در برنامه نویسی و دیباگ کردن برنامه ها استفاده می شود و به نوعی باعث توقف موقت نرم افزار می شود. همینطور قبل از بالا آمدن سیستم و در داس هم میتونید آن را بهتر تست کنید
کلید Sleep : برای حالت Stand by استفاده می شود
کلید Wake Up : برای از حالت Stand by در آوردن و روشن کردن سیستم است.
برای حذف پسورد Admin شما باید با اکانت Admin وارد بشید و از پنجره User Accounts گذینه Remove My Pasword را انتخاب کنید.
موفق باشید./
DANG3R
ممکنه ویندوز شما مشکل پیدا کرده.
فوتوشاپ را روی سیستم دیگه امتحان کنید اگر مشکل نداشت طبیعتا مشکل به ویندوز شما بر میگرده.
javedan-seda
دوست عزیز این مشکل در Nero وجود داره ولی در Ashampoo چنین مشکلی وجود نداره اما این مورد هست که فکر میکنم اگر مشکلتون هم حل بشه ولی این CD که فونت فارسی درش وجود داره بر روی سیستمهای دیگه مشکل پیدا کنه و فونتها خوانده نشه البته راه حل وجود داره اما باید به صورت دستی از قسمت Regional Language و تبه Advanced زبان فارسی را انتخاب کنید.
بنده به این مورد بر نخورده ام و پیشنهاد میکنم به صورت لاتین تایپ کنید.
موفق باشید./
- تماس:
DANG3R,
شايد با برگرداندن به آخرين وضعيتي که ويندوز صحيح کار ميکرده مشکل رفع بشه
زمان بالا اومدن ويندوز F8 رو بزنيد تا وارد منوي بوت بشه، از اونجا گزينهاي با اين مضمون وجود داره (last good working ....)
شايد با برگرداندن به آخرين وضعيتي که ويندوز صحيح کار ميکرده مشکل رفع بشه
زمان بالا اومدن ويندوز F8 رو بزنيد تا وارد منوي بوت بشه، از اونجا گزينهاي با اين مضمون وجود داره (last good working ....)
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- تماس:
unknown20,
کليد پاور براي روشن و يا خاموش کردن ضروري هست
در مورد نحوهي بازيابي پسورد و راه حلهاي آون قبلا کاملا بحث شده، جستجو کنيد
چه مشکلي با اين موضوع داريد؟ از چه نسخه FF استفاده ميکنيد؟
کليد پاور براي روشن و يا خاموش کردن ضروري هست
در مورد نحوهي بازيابي پسورد و راه حلهاي آون قبلا کاملا بحث شده، جستجو کنيد
چه مشکلي با اين موضوع داريد؟ از چه نسخه FF استفاده ميکنيد؟