unknown20,
در اين صورت کابل اتصالي و يا خود ميکروفن يا هر نوع منبع صوتي ديگهاي استفاده ميکنيد مشکل داره (احتمال مشکل در کابل بيشتره)
به هر حال بعيد ميدونم موضوع به کارت صورت و يا سيستم شما مربوط باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
تنظیمات اون بله بر روی روزانه هست هنگام اپدیت در کنار ایکون اون در کنار ساعت ویندوز یک کره کوچک زمین دیده میشه برای دیدن پیغام های اون روی ایکون کلیک راست update رو انتخاب کنید
هر بار كه سيتم رو روشن مي كنم،اون صفحه آبي رنگه مياد كه بايد تا 100 در صد پر بشه.
در صورتي كه من چندين بار گذاشتم اين كار انجام بشه و هميشه ويندوز رو turn off ميكنم.
پس چرا مدام تكرار ميشه؟
سپاس
Yahoda,
اين مشکل به اين معني هست که سيستم شما در شناسايي و يا سازگاري با درايور، سخت افزار ويا نرم افزار خاصي مشکل داره، دليل مشکل ميتونه نصب برنامه و يا درايوري غير سازگار با اون نسخه از ويندوز باشه، همينطور بروز مشکل در سخت افزارهايي مقل کارت گرافيک، رم و CPU
يک بار زمان بوت شدن سيستم F8 رو گرفته تا وارد boot menu شويد، در اين منو گزينهاي با اين مضمون وجود داره، restore to last good working ...
اگر با اين روش مشکل حل نشد در همين منو safe mode رو انتخاب کرده و آخرين عمليات يا برنامهاي که نصب کرديد رو حذف کرده و مجددا تست کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
سلام دوستان
واسه من تو اجرای Adobe Illustrator CS3 این اشکال پیش میاد :
و وقتی هم که می خوام ریمووش کنم بازم این خطا پیش میاد :
[External Link Removed for Guests]
حتی با برنامه های Uninstaller هم سعی کردم نشد ، خواستم با Registry Mechanic اگر مشکلی داره Repairش کنم بازم نشد و ... صد تا دردسر دیگه ... واقعا کارم گیر کرده !