سوالات نرم افزاري
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- محل اقامت: hani_rasekh@yahoo.com
- تماس:
ياهو
سلام
شا خه ی مسنجر پیدا شد ولی گینه ی یا هو چت یا هر چی زی دیگه پیدا نشد
مطمئنید که یا هو مسنجر ویستا رو دارید
اسم این یاهو رو دقت کنید نوشته زیر آیکونش Yahoo! Messenger for Vista آیا مال شما همینه
برای اطمینان برید به این آدرس ببینید مال شما هم این شکلیه [External Link Removed for Guests]
شا خه ی مسنجر پیدا شد ولی گینه ی یا هو چت یا هر چی زی دیگه پیدا نشد
مطمئنید که یا هو مسنجر ویستا رو دارید
اسم این یاهو رو دقت کنید نوشته زیر آیکونش Yahoo! Messenger for Vista آیا مال شما همینه
برای اطمینان برید به این آدرس ببینید مال شما هم این شکلیه [External Link Removed for Guests]
عاشقي = پستي = مستي > پس بي خيالش
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
rasekh,
بنده نسخه 8.1.0.402 رو استفاده ميکنم که Vista Compatible هست
بنده نسخه 8.1.0.402 رو استفاده ميکنم که Vista Compatible هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- تماس:
Yahoda براي اين کار بايد به هر شکل برنامهاي مقيم در حافظه و يا در حال اجرا داشته باشيد که کليد را خوانده و کار مورد نظر رو انجام بده، به صورت عادي امکان پذير نيست
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
Mahdi1944, عزيز
چنين برنامه اي وجود داره؟
اگر بله لطفا لينك بديد و يا نام اون رو در اختيارم بگذاريد.
سوال 2: اميد وارم جاي درستي واسه سوالم انتخاب كرده باشم، كليد ميانبر براي ارسال پيام وجود داره يا ميشه تعريف كرد.
[External Link Removed for Guests]
سوال3: ايكس پي رو درايو c نصبه و ويستا رو روي درايوd نصب كرده ام، حالا وقتي مي خوام وارد ويستا بشم ، روي activicion وا ميسته و اجازه كاري رو نميده،جز فعال سازي از طريق اينترنت.
در حالي كه تو cd توضيح داده كه بايد فلان فايل رو واسه فعال سازي اجرا كنيد.
خوب من مشكل رو حل كردم،چطور؟
توي ايكس پي تاريخ رو روي 2006 تنظيم كردم ،و بعد ريستارت و بعد وارد ويستا شدم(بدون اينكه اون صفحه activision بياد) و بعد فعال ساز رو اجرا كردم.
حالا 2 تا سوال دارم:
1 وقتي توي ايكس پي تاريخ رو 2008 مي كنم ،مجددا نمي تونم وارد ويستا بشم.
2 از كجا بفهمم كه فعال سازي انجام شده؟ يعني كجا و چه تغييري بايد حاصل بشه تا بفهمم فعال شده است؟
سپاس
چنين برنامه اي وجود داره؟
اگر بله لطفا لينك بديد و يا نام اون رو در اختيارم بگذاريد.
سوال 2: اميد وارم جاي درستي واسه سوالم انتخاب كرده باشم، كليد ميانبر براي ارسال پيام وجود داره يا ميشه تعريف كرد.
سوال3: ايكس پي رو درايو c نصبه و ويستا رو روي درايوd نصب كرده ام، حالا وقتي مي خوام وارد ويستا بشم ، روي activicion وا ميسته و اجازه كاري رو نميده،جز فعال سازي از طريق اينترنت.
در حالي كه تو cd توضيح داده كه بايد فلان فايل رو واسه فعال سازي اجرا كنيد.
خوب من مشكل رو حل كردم،چطور؟
توي ايكس پي تاريخ رو روي 2006 تنظيم كردم ،و بعد ريستارت و بعد وارد ويستا شدم(بدون اينكه اون صفحه activision بياد) و بعد فعال ساز رو اجرا كردم.
حالا 2 تا سوال دارم:
1 وقتي توي ايكس پي تاريخ رو 2008 مي كنم ،مجددا نمي تونم وارد ويستا بشم.
2 از كجا بفهمم كه فعال سازي انجام شده؟ يعني كجا و چه تغييري بايد حاصل بشه تا بفهمم فعال شده است؟
سپاس
- تماس:
Yahoda,
1-متاسفانه چنين برنامهاي سراغ ندارم
2- به طور کلي براي هر کليدي در صفحات وب و برنامة ها ميشه کليد تعريف کرد، اما اگر منظورتون در حال حاضر هست، فعلا خير
3- در صورتي که بعد از بازگرداني به 2008 مجددا نميتونيد وارد بشيد، يعني اينکه فعالسازي نشده
بهتره Activator رو از CentralDLC دانلود کنيد
در صورتي که فعال شده باشه در System Information (راست کليک روي Cmputer و Properties) ميتونيد اين موضوع رو مشاهده کنيد
unknown20
متاسفانه برنامهاي که نياز به داشتن اطلاعات حرفهاي نباشه در اين زمينه وجود نداره
1-متاسفانه چنين برنامهاي سراغ ندارم
2- به طور کلي براي هر کليدي در صفحات وب و برنامة ها ميشه کليد تعريف کرد، اما اگر منظورتون در حال حاضر هست، فعلا خير
3- در صورتي که بعد از بازگرداني به 2008 مجددا نميتونيد وارد بشيد، يعني اينکه فعالسازي نشده
بهتره Activator رو از CentralDLC دانلود کنيد
در صورتي که فعال شده باشه در System Information (راست کليک روي Cmputer و Properties) ميتونيد اين موضوع رو مشاهده کنيد
unknown20
متاسفانه برنامهاي که نياز به داشتن اطلاعات حرفهاي نباشه در اين زمينه وجود نداره
- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
نمیدونم چرا جاوا ازطریق فایرفاکس و لینک زیر نصب نمیشه !
این مورد رو هم دانلود ونصب کردم( [External Link Removed for Guests]) ولی بی تأثیر بود چون هرجا که به جاوا نیاز هست باز فایرفاکس پیغام میده که نصب نشده! وباز موقع دانلود پلاگ این متوقف میشه و باید به صورت دستی دانلود بکنم که اونهم امکان پذیر نیست! چون این صفحه میاد:Export Denied چه علتی داره؟چکار کنم؟
متشکرم
.
این مورد رو هم دانلود ونصب کردم( [External Link Removed for Guests]) ولی بی تأثیر بود چون هرجا که به جاوا نیاز هست باز فایرفاکس پیغام میده که نصب نشده! وباز موقع دانلود پلاگ این متوقف میشه و باید به صورت دستی دانلود بکنم که اونهم امکان پذیر نیست! چون این صفحه میاد:Export Denied چه علتی داره؟چکار کنم؟

متشکرم

.
- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
نمیدونم چرا جاوا ازطریق فایرفاکس و لینک زیر نصب نمیشه !
ای پی های ایران در لیست تحریم سایت مزبور قرار دارند
من جاوای مورد استفاده خودم رو در اینجا اپلود کردم میتونید دریافتش کنید . برای هر سه مرورگرفایرفاکس و اپرا و اینترنت اکسپلورر کار میکنه
- تماس:
unknown20,
شما بايد موقعيت GMT رو روي +3:30 تنظيم کرده و Daylight Saving رو هم تيک بزنيد و بعد ساعت رو مجددا تنظيم کنيد
شما بايد موقعيت GMT رو روي +3:30 تنظيم کرده و Daylight Saving رو هم تيک بزنيد و بعد ساعت رو مجددا تنظيم کنيد