سوالات نرم افزاري

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

_ در ویزارد نصب KIS7 ،بعد از اینکه گزینه Apply Existing License Key رو انتخاب کردیم .درمرحله بعد کدام یک از key ها رو باید وارد کنیم؟
من طرز استفاده از این کیها رو نمی دونم! به چه ترتیبی باید از این کیها استفاده بکنیم؟یعنی هرکدام از این کیها رو چه زمانی باید استفاده بکنیم؟

_ لطفاً در مورد تنظیماتKIS7، بعد از نصب هم راهنمایی بفرمایید.

_ درمورد تعیین حجم هردرایو موقع پارتیشن بندی یک مشکل دارم . نمی دونم برچه اساسی حجم هردرایو رو مشخص بکنم! خود هارد 80 GB هست . ولی در قسمت Disk Management ، 74.52 GB هست. میخوام حجم هردرایو 20 GB باشه . آیا امکانش هست؟چه چیزی رو مبنا قرار بدم 80GB یا 74.52 GB ؟

[External Link Removed for Guests]

متشکرم :)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
شما در هر لحظه فقط به يک key نياز داريد، ترتيبي در کار نيست، بايد key ها رو تک تک انتخاب کنيد و در نمايش تاريخ اون دقت کنيد و key با تاريخ اعتبار بيشتر رو انتخاب کنيد که البته براي KIS هم باشه، نه KAV ، زماني که Key در blacklist قرار گرفت key رو حذف و حتما يکبار سيستم رو ريست کرده و مجددا key جديدي با شرايط بالا انتخاب کنيد
بعد از نصب تنظيمات خاصي نياز نيست، مگر مثلا بخواهيد قسمتهايي مثل antispam رو عير فعال کنيد در صورتي که براتون کاربردي نداره، در غير اين صورت نيازي به تغيير خاصي نيست

حجم اسمي با واقعي تفاوتهايي داره، حجم ديسک شما به همون ميزان 74.52 هست و بايد اون رو مبنا قرار بديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

پست توسط jupiter_2xl »

من چطوري ميتونم در word يا exel در يک کاغذ ميليمتري نمودار بکشم؟
منم «كـورش»، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه توانمند، شاه بابل، شاه سومر و اَكَّـد، شاه چهار گوشه‌ي جهان(بخشي از فرمان كورش بزرگ)
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط jupiter_2xl »

به اين صورت
تصویر
منم «كـورش»، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه توانمند، شاه بابل، شاه سومر و اَكَّـد، شاه چهار گوشه‌ي جهان(بخشي از فرمان كورش بزرگ)
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

بعد از نصب ویندوز و درایورها با روشن کردن سیستم باز هم پیغام FOUND NEW HARDWARE داد . همه درایورها رو نصب کردم . دقیق نمی دونم ممکن مربوط به مانیتور و موس و کیبورد باشه؟

گزینه self defence درکدام قسمت settings ، KIS7 هست . زمان نصب این گزینه رو غیر فعال نکردم!

موقع نصب یک فولدر ایجاد کردم به نام KIS7، بعد ازنصب در PROGRAM FILES کاسپراسکای در دو فولدر نصب شد.یک قسمت در فولدری که خودم ساختم و یک قسمت در فولدری با نام KASPERSKY LAB هست که خود کاسپراسکای اون روساخته . آیا باید دوباره KIS7 رو حذف و اون رو نصب کنم یا اینکه اشکالی نداره ؟

:?

متشکرم :)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
دقيقا عنوان اون سخت افزار جديدي که شناسايي ميکنه چيه؟
SelfDefence در منوي سرويس قرار داره
حذف فولدر KIS7 مشکلي ايجاد نميکنه

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Mamool »

چند روزه که هر وقت کامپيوترمو روشن مي کنم توي صفحه آبي شروع به اسکن درايو D ميکنه چطوري ميتونم متوقفش کنم؟
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط jupiter_2xl »

يک نفر به من کمک کنه :AA:
Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

Yahoda نوشته شده:windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu اين فايل رو كه 366مگ جم داره رو دانلود كرده ام،پس از اكستركت 2 شاخه به نامهاي windows , program files كه جمشان 1.15.گيگ و 88 مگ هست در درايو d ساخته شد، ويندوزم روي درايو ز نصب است.
سوال: اين فايل چي هست و چگونه بايد از اون استفاده بكنم؟

Mahdi1944 نوشته شده:Yahoda جان
پسوند فايل چي هست؟ فکر ميکنم MSI هست و بايد نصب بشه، نه اکسترکت

شرمنده ،من اشتباه كردم،اون دو دايركتوري مربوط به ويندوز ويستا بوده :o :o :o

پسوند فايل exe هست و مراحل بعد از كليك رو قرار دادم

تصوير آخر مربوط به فولدر هايي است كه ساخته مي شوند.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

با وجود اینکه KIS7 آپدیت هم میشه ولی ویندوز باز هم اخطار میده که آنتی ویروس خاموش هست ! چکار باید بکنم؟ :?

موقع خاموش و روشن شدن سیستم نام KIS7 در صفحات WELCOME , TURN OFF قرار داره . اشکالی نداره؟!

فایر وال KIS 7 چطور باید تنظیم بشه؟ چون یک پیغام داد و من هم گزینه چهارم رو انتخاب کردم. یعنی این گزینه:

TRUSTED NETWORK

ALLOW ANY CONNECTION

در فولدر KI7 در PROGRAM FILES که گفتم فایلهای اجرایی کاسپر اسکای قرار داره میشه حذفش بکنم؟

متشکرم :razz: :)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
مطمئن هستيد که اخطار خاموش بودن آنتي ويروس رو ميده؟ شايد قسمت ديگه‌اي مشکل داره، به هر حال ميتونيد از گزينه‌هاي سمت چپ صفحه گزينه‌ي عدم پيغام رو انتخاب کنيد تا ديگه نشون نده
مورد دوم هم مشکلي نيست
سوالات رو بايد بسته به ماهيت اون پاسخ داد، لطفا متن پيغام رو بفرماييد و اينکه به چه فالي گير ميده، تا بشه راهنماييتون کرد

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

این پیغام فایروال KIS7 هست:

پیغام ویندوز در مورد خاموش بودن آنتی ویروس:
موقع نصب KIS7در دو فولدر نصب شد یکی رو خودم ساختم ویکی رو خودش ساخت . اینها فایلهای موجود در فولدری هست که خودم ساختم . میشه حذفش بکنم؟ یا اینکه ه به فولدر ی که خودش ساخته منتقلش بکنم؟این فایلها :

درمورد FOUND NEW HARDWARE هم ، راهی هست که بفهمم ویندوز چه سخت افزاری رو پیدا کرده؟ لحظه ای که این پیغام رو داد مشخص نکرد چه سخت افزاری رو میگه !

متشکرم :razz:
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”