سوالات نرم افزاري

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

بعد از اینکه DAP رو نصب کردم آنتی ویروس گفت که تروجان داره من هم قرنطینه و بعد حذفش کردم ( نمی دونم کارم درست بوده یا خیر!) ویندوز از طریق ADD\Rثئ,ADD\ REMOVE PROGRAMSقادر به حذفش نبود به این دلیل که بعد از حذف باز هم در پوشه PROGRAM FILES
قرار داره و حذف نشده . د رضمن موقع حذفش هم آنتی ویروس اجازه حذف نمیداد!

حالا چطوری حذفش بکنم؟!

درضمن رجیستر هم نمیشه! فایل کرکش مشکل داره!!!! :lol:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
متاسفانه يکي از مشکلات برنامه‌هاي کرک شده همين هست که خيلي از آنتي ويروسها به اون حساس ميشوند به خاطر ساختار کرک و پچ، بايد لينک ديگري استفاده کنيد، ميتونيد در CentralDLC لينکهاي ديگه‌اي پيدا کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

این پیغام فایروال KIS7 هست:
[External Link Removed for Guests]

پیغام ویندوز در مورد خاموش بودن آنتی ویروس:
موقع نصب KIS7در دو فولدر نصب شد یکی رو خودم ساختم ویکی رو خودش ساخت . اینها فایلهای موجود در فولدری هست که خودم ساختم . میشه حذفش بکنم؟ یا اینکه ه به فولدر ی که خودش ساخته منتقلش بکنم؟این فایلها :

درمورد FOUND NEW HARDWARE هم ، راهی هست که بفهمم ویندوز چه سخت افزاری رو پیدا کرده؟ لحظه ای که این پیغام رو داد مشخص نکرد چه سخت افزاری رو میگه !

- DAP رو چطوری حذف بکنم؟

متشکرم :razz:
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

آیا میشه قبل از دریافت پیغام غیر قانونی بودن ویندوز از مایکروسافت ، کرک ویندوز رو اجرا کرد؟

( ببخشید پست متوالی شد!)
سپاسگزارم :razz:
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

درمورد خاموش بودن آنتی ویروس چکارکنم؟

اگر نام یک برنامه در لیست ADD\REMOVE PROGRAMS نباشه چطوری با ADVANCED UNISTALLER به طور کامل از سیستم حذفش بکنیم؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار
تماس:

پست توسط melani »

سلام دوستان.
با یه مشکل بزرگ مواجه شدم.
کامپیوترم ویروس گرفته و از هیچ راهی هم نمی تونم اونو از بین ببرم. آنتی ویروس ها هم جواب نمیدن. می خوام آپ دیت کنم این ویروسه نمی زاره.
Device manager هم باز نمیشه . هیچ کدوم از درایوهام هم فرمت نمی شه.
ویندوز رو هم که عوض می کنم همون فایل های ویندوز قبلی رو میبینم. یه بار این بلا سرش اومد ، بردمش بیرون فرمتش کرد خوب شد ولی دوباره ویروس گرفته.
وقتی هم که کامپیوتر رو روشن می کنم 4 بار reset می شه تا ویندوز بالا بیاد. تنظیمات ویندوز هم خود به خود عوض می شه.
حالا اصل مطلب
چطوری فرمتش کنم؟ :-x
تصویر
تا توانی یکدل و یکرنگ باش که فرش با این همه رنگ به زیر پا افتاده
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

melani,
شما بايد با ديسک بوت XP درايو مورد نظر رو فرمت کامل کنيد و بعد از نصب ويندوز بدون ورود به هيچ يک از درايوهاي هارد ديسک آنتي ويروس رو از يک منبع معتبر مثل CD و يا فلش امن اجرا کنيد(اين ويروس خودش رو در Autorun قرار ميده و به محض ورود به درايو همه چيز دوباره تکرار ميشه و عملا هيچ کاري نکرديد)
پس دقيق به همين شکلي که عرض کردم ويندوز و آنتي ويروس رو نصي کرده و بعد از آپديت و اسکن کامل سيستم، ميتونيد وارد درايوها شده و کارهاي خودتون رو از سر بگيريد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 27 بار
تماس:

پست توسط melani »

مرسي از راهنمايتون ولي تا حالا اين كارو انجام ندادم اما دوست دارم انجام بدم
ممنون ميشم بيشتر توضيح بديد؟
مرسي
تصویر
تا توانی یکدل و یکرنگ باش که فرش با این همه رنگ به زیر پا افتاده
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
بله ميشه،
اگر منظورتون نصب ويندوز هست در انجمن آموزش اون رو ميتونيد پيدا کنيد (هر چند فرايند ساده‌اي هست به طور کلي)

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

- با فایلهایی که در قسمت Detected ، قرار می گیرند چکار باید بکنیم ؟ از چه گزینه ای برای اونها استفاده بکنیم؟( به عنوان نمونه موارد زیر:
- درمورد حساسیت KIS 7 به فایلهای کرک موقع نصب برنامه ها چه باید کرد؟! ( اکثر برنامه ها به کرک نیاز دارند و این عکس العمل کاسپراسکای خیلی دردسر ساز هست!) چه باید کرد؟

- درمورد پیغام خاموش بودن انتی ویروس از طرف ویندوز هم راهنمایی بفرمایید .

-
موقع نصب ویندوز یک مشکلی برام پیش اومد که در هیچ آموزشی درموردش چیزی گفته نشده بود! اون هم اینکه : بعد از بوت شدن سیستم از دیسک xp وطی مراحل و بعد از فرمت شدن و کپی فایلهای ویندوز و Restart شدن سیستم مجدداً پیغام Press any key ... ظاهر شد و سیستم همون مراحل قبلی رو تکرار کرد و دوباره ریست شد . نمدونستم چکار کنم؟

بعد از نصب ویندوز ترتیب بوتها در بایوس به صورت باید باشه؟

سپاسگزارم :)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

سوال من درباره ي نرم افزار piriform recuva است که برنامه هاي پاک شده رو بازيابي مي کنه وقتي عکس هاي پاک شده رو مي خوام بازيابي کنم اونا رو پيدا مي کنه اما عکس ها رو باز نمي کنه no preview available و اين رو مي نويسه ممنون ميشم من رو راهنمايي کنيد :razz: البته اين رو هم اضافه کنم که در قسمت بازيابي خودش هم عکسها رو نشون نمي ده و به نوعي فقط تعداد اونها رو نشون ميده
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
گزينه‌ي Disinfect All رو بايد بزنيد، در غير اين صورت خودبخود قرنطينه ميشه
احتمالا حساسيت به فايلهاي کنار کرک هست، بنده کمتر ديدم به کرک حساس باشه، مگر اينکه واقعال کرک مشکل داشته باشه، البته موارد نادري هم وجود داره که به کرک حساس هست که اونها رو بايد از کرک ديگه‌اي استفاده کنيد
دقيقا پيغام خاموش بودن فايروال رو ميده؟ چون در Security Center موارد مختلفي بررسي ميشه، قاعداتا KIS7 بدون هيچ مشکلي توسط ويندوز شناسايي ميشه، مگر اينکه به هر دليل خودتون اين قسمت رو در تنظيمات غير فعال کرده باشيد

براي نصب ويندوز فقط براي بار اول بايد به اون پيغام جواب مثبت داد، اينکه اون پيام ظاهر ميشه به خاطر بوتيبل بودن ديسک هست و هميشه نمايش داده خواهد شد وقتي ديسک در درايو وجود داره، اما هيچ کاري نکنيد وارد هارد ديسک خواهد شد
به طور معمول بوت اول هارد ديسک و بعد از اون CD/DVD و بقيه چندان اهميتي نداره و بسته به نياز شبکه، فلش و ....
اما بنده هميشه بوت اول رو CD/DVD قرار ميدم و مشکلي هم در اين زمينه ندارم، اما اگر ميخواهيد زماني که ديسک بوت در درايو وجود داره پيام ظاهر نشه، بوت اول رو هارد ديسک انتخاب کنيد
yasamine,
تصاوير مورد نظر شما به سطح پايين‌تري منتقل شده که قابل دسترسي با اون برنامه نيست، پيشنهاد ميکنم از R-Studio استفاده کنيد، ممکنه کمک کنه

ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”