سوالات نرم افزاري

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

این پیغام ویندوز در مورد خاموش بودن KIS7هست . البته گاهی اوقات ظاهر میشه و گاهی اوقات هم خیر! دقیقاً غیر فعال بودن کدام گزینه از آنتی ویروس باعث میشه که ویندوز این پیغام روبده؟ این پیغام ، لطفاً تصویر رو ببینید:
[External Link Removed for Guests]

سپاسگزارم :razz:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

سوال من درباره ي سايت youtube
تا چند روز پيش از اين سايت مي تونستم on line کليپ نگاه کنم اما از ديشب اين رو مي نويسه
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player
من adobe flash player رو دارم نمي دونم مشکل از کجاست يا اين که بايد نرم افزار ديگه اي رو نصب کنم البته يک سايت براي down load معرفي کرد اما برنامه ي مورد نظر رو نتونستم down load کنم ...ممنون ميشم منو راهنمايي کنيد :razz:
اين رو هم اضافه کنم که adobe flash player 9 که خود youtube معرفي کرد رو نصب کردم اما باز هم نتيجه اي نداشت البته زمان نصب خطا داد نمي دونم کامل نصب شد يا نه ...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

yasamine,
اگر زمان نصب خطا داده قطعا نصب نشده، متن خطا رو ارسال کنيد تا کمکتون کنيم :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط soroush.b »

The version of adobe-flash-player activex that you are trying in instill is not the must current version
Please vist [External Link Removed for Guests] to obtain the least,must secure version
اين خطا رو مي داد البته من اين سايت رو کامل بررسي کردم اما لينک down load رو پيدا نکردم :-o
این رو هم اضافه کنم که در قسمت اول جایی که - قرار داده شده علامت مثل @ بود البته به جای a باید R اونجا قرار داد چون خطا رو خودم نوشتم اون علامت رو نتونستم بنویسم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
اگر KIS اعلام ميکنه که اجزا فعال هست، ميتونيد به اين پيغام بي‌اعتنا باشيد و کليد recommendations رو زده و تيک مربوط به عدم اعلان رو بزنيد، در غير اين صورت هم در Setting آنتي ويروس چک کنيد اجزاي مورد نياز از جمله فايروال و آنتي ويروس فعال باشه

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

درمورد گزینه های قسمت Detected فقط گزینه Discard و delete فعال هست و گزینه disinfect غیرفعال هست . چه گزینه ای رو انتخاب بکنم؟

وظیفه قسمت قرنطینه چی هست ؟

متشکرم :razz:
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

دوتا مشکل بزرگ دارم :sad:

1- فتوشاپ سی اس 3 رو نصب کردم ولی به دلیل مشکلی که کیجن داشت رجیستر نشد . فتوشاپ نصب شده ! ولی رجیستر نشده راهی هست که رجیسترش بکنم؟
2- هرکاری می کنم KIS7 اجازه نصب هیچ دانلود منیجری رو نمیده سه بار از جاهای مختلف DAP رو هم گرفتم ولی هر سه بار میگه که ویروس هست ؟ چکار کنم؟ :-x :sad:

متشکرم :razz:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

yasamine,
لينک دانلود برنامه اينه
[External Link Removed for Guests]
unknown20,
در اين صورت بايد delete کنيد
قرنطينه براي تحت نظر گرفتن و فرستادن به بخش آزمايشگاه تحقيقات KasperSky هست
کيجن چه مشکلي داشت؟
KIS به نصب برنامه ايراد ميگيره يا به کرک اون؟ :shock:

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط soroush.b »

مهدي جان از لطف شما ممنونم اما اين برنامه رو من 4 بار down load کردم اين لينکي که شما دادين هم گرفتم اما باز هم فايده اي نداشت ... وقتي که اين flash player هم نصب کردم باز همون خطا رو داد ...
اين لينکي که youtube معرفي کرده flash player اون تقريبا 1 مگابايت حجم بيشتري داره اما نمي تونم down load کنم يعني قسمت مورد نظر رو پيدا نمي کنم
البته اين که من نتونستم اين رو down load کنم مشکل نرم افزاري نيست ....
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

yasamine,
شما از چه مروزگر و چه نسخه‌اي استفاده ميکنيد، با Opera , FireFox امتحان کرده و نتيجه رو اعلام کنيد

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

مشکل کیجن این بود که بعد از نصب فتوشاپ همونطور که در راهنمای نصبش گفته بود کیجن رو اجرا کردم ولی بعد که برنامه رو باز کردم این پیغام اومد که لایسنس اکسپایر هست . ( دیگه نمی تونم فتوشاپ رو حذف و دوباره نصب کنم به خاطر اینکه تا حالا چهار بار نصب و حذفش کردم ! راهی نیست که بدون نصب مجدد رجیستر بشه!)

در مورد دانلود منیجر هم در حال حاضر با فایل اجرایی DAP مشکل داره . نمی دونم چکار کنم ؟ ولی مطمئنم با کرک هم موقع اجرا مشکل داره! IDM هم نصب کردم مشکل داشت.

متشکرم :)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط soroush.b »

opera رو نصب کردم و مشکل بر طرف شد از راهنمایی شما ممنونم :) :razz:
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”