melani نوشته شده:ارور 680 ؟ منظورش وصل نبودن خط تلفن خونه هست يا خط تلفني كه توي كارت اينترنت نوشته؟
این ارور مربوط به اینه که اتصال مودم شما به خط تلفن اشکا ل داره.
اگر اتصال خط تلفن مشکلی نداشت می تونیدdriver مودم رایانه تون رو Uninstall کنید و دوباره نصب کنید.
موقع اتصال به اینترنت مرتب پیغام هی مشابه این پیغام ظاهر میشه . من در تنظیمات پیش فرض KIS فقط یک تغییر ایجاد کردم
در قسمت TRAFFIC MONITORING در قسمت ENCRYPTED CONNECTIONS گزینه اول رو انتخاب کردم . یعنی:
CHEC ALL ENCRYPTED CONNECTIONS
لطفاً این پیغام رو نگاه کنید:
[External Link Removed for Guests]
به خصوص این پیغام رو مرتب دریافت میکنم:
ببخشید ، شما میتونید درمورد تنظیمات KIS من رو راهنمایی بفرمایید !
راستش من تنظیمات پیش فرض رو به غیر از موردی که ذکر کردم تغییر ندادم ! آیا گزینه ای هست که نیاز به تغییر داشته باشه؟
در مورد جاوا هم در سایتهایی که از جاوا استفاده می کنند مرتب پیغام UNREGISTER بودن جاوا رو میده . چطوری رجیستر میشه؟
وقتی با Dr.hardware سیستم رو بررسی میکردم درمورد فایروال این مورد رو دیدم ! فایروال ویندوز روشن هست و فایروالKIS هم روشنه(LOW SECURITY) !
پس چرا وضعیت فایروال به این صورت هست؟
من از امکان آپلود سایت نمیتونم استفاده بکنم به همین خاطر تصاویر رو با ز کردم تا دیگه مشکلی نباشه.
unknown20, جان
متاسفانه تصاویری که قرار داده اید قابل رویت برای بنده نیستند، ان شالله دوستان دیگر پاسخ خواهند داد
در ضمن:
برای الصاق تصویر به پست در انجمن به ترتیب از از کلید پیش نمایش و سپس اضافه کردن تصویر به پست، browse کردن تصویر مورد نظر و آپلود آن استفاده کنید.
البته رسول عزیز برای اضافه کردن تصویر به پست شما میتوانید مستقیما به پاسخ دادن به این موضوع رفته ( در پایین صفجه ) در همانجا گزینه ی اضافه کردن تصویر به پست وجود دارد
با سپاس فراوان
سوال من درباره ي تغييرزبان در ويندوز هست
من در زمان نصب ويندوز فراموش كردم زبان فارسي رو انتخاب كنم الان كه مي خوام فارسي كنم گزينه ي فارسي رو نداره
چه كاري بايد انجام بدم
ممنون ميشم من رو راهنمايي كنيد
unknown20,
اون پيغام ابدا مربوط به رجيستر نشدن و جاوا و امثال اون نيست، بلکه يک کسب اجازه براي دادن دسترسي به کوکيها و ملزومات يک صفحه با کدهاي جاوا هست که کاملا هم عادي هست
در مورد فايروال هم دقيقا مشکل همينجا هست که شما فايروال ويندوز رو غير فعال نکرديد، در اين صورت هيچ يک به دسترسي کار نخواهد کرد، به طور کلي هميشه بايد امنيت رو به دست يک سيستم امنيتي سپرد و نصب يا فعال کردن چند سيستم همکار بزرگترين اشتباه هست
soroush.b,
از کنترل پنل گزينهي Regional and language settings ميتونيد زبانهاي آسيايي و راست به چپ رو نصب کرده تا کيبورد فارسي اضافه بشه، البته براي اين کار نياز به ديسک نصب ويندوز خواهيد داشت
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد