سوالات نرم افزاري

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

سوال من درباره ي ويندوز هست ...
چند روزي ميشه که بعضي وقت ها که کامپيوتر رو restart مي کنم وقتي بالا مياد و اون قسمت ورود به ويندوز پر ميشه يک صفحه ي ابي به فاصله ي خيلي کم ظاهر ميشه بعد باز هم restart ميشه البته يک بار هم همين جوري restart شد باز همين مشکل پيش امد که هر بار upgrade کردم تا درست شده نمي دونم مشکل از کجاست ...
من خوب ويندوز عوض نکردم ..
يا اين که ويروسي شده ...
ممنون ميشم من رو راهنمايي کنيد ...
:razz: :razz:
البته اين رو اضافه کنم که به هيچ وجه به ويندوز وارد نميشه مگر اين که اپگريد کنم يا اين که از اول نصب کنم ... :eek:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

soroush.b,
اين موضوع ويروس هست به احتمال زياد، ويندوز رو عوض کنيد و بعد از نصب بلافاصله آنتي ويروس به روزي رو نصب کنيد (تا قبل از نصب آنتي ويروس از يک منبع مطمئن مانند CD به هيچ وجه وارد ديگر درايوهاي هارد ديسک نشويد)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

چند روز پيش وقتي ميخواستم ازtuneup utilities استفاده بکنم سيستم ريستارت شد . حالا همين مشکل رو با فايرفاکس دارم وقتي روی آيکنش دبل کليک ميکنم سيستم ريستارت ميشه .
فکر نميکنم ويروس باشه چون هرروز سيستم رو به طور کامل اسکن ميکنم . فاير فاکس روحذف و دوباره نصب کردم ولي مشکل برطرف نشد!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
اين مشکل به خاطر تغييرات و تنظيمات نادرست ايجاد شده توسط tuneup utility ايجاد شده، و با ريستور کردن اين تغييرات مشکل حل خواهد شد، به طور کلي برنامه‌هايي مانند اين رو نبايد به طور چشم بسته اجرا و به هر درخواستي که داد جواب مثبت داد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

من امروز که سيستم رو اسکن کردم KIS اين ويروسها رو پيدا و حذف کرد . سيستم ريستر رو خاموش کردم و تمام درايوها رو فرمت کامل کردم . آيا نيازي به نصب مجدد ويندوز هست يا خير؟

KIS پچ مربوط به بلک ليست نشدن رو به عنوان ويروس ميشناسه !

این ویروسها رو پیدا کرد:

[External Link Removed for Guests]

موقع اسکن کردن وقتی این نوع پیغام رو در مورد بعضی فایلها میده ، چکار باید بکنیم ؟

به طور کلی استفاده از برنامه هایی مثل Tuneup utilities مفید هست ؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
اين فايلي که حذف کرديد به هيچ وجه ويروس نيست که بخواهيد حذف کنيد، بلکه چون پسورد پراتکت هست، امکان اسکن جزئيات اون وجود نداره و به همين دليل پيام داده که در متن پست هم مشخصه
فايل مربوط به بلک ليست نشدن KIS هم به هيچ وجه عجيب نيست اگر به عنوان ويروس يا عامل مخرب شناخته بشه، چون به هر حال روي KIS تاثير ميگذاره، اما به درستي نميشه قضاوت کرد که آيا واقعا ويروس هست يا خير، در هر صورت استفاده نکردن از اون بهتره
بنده پيشنهاد استفاده از Tuneup utilities و يا برنامة‌هاي مشابه رو بدون داشتن آگاهي کافي نميکنم

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

يعني اين مواردي که در تصوير هست و kis حذف کرده ويرو س نيستند؟
حتي موارد system volume information هم ويروس نيستند؟

چطوری میشه طرز کار برنامه هایی مثل system mechanic و tuneup utilities و برنامه هایی از این دست رو یاد گرفت؟

راستش من کتابی در این مورد پیدا نکردم!
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

موقع اسکن کردن سيستم دوباره همون مشکلي که قبلاً عرض کردم پيش اومد وسيستم ريستارت شد .نمیدونم دلیل این ریستارت شدنها موقع کار با برنامه ها چیه؟

بعد از بالا اومدن ويندوز درايو C رو بررسي کرد و موقع شروع به کار اين پيغام مياد:

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Mamool »

kis من یاهو مسنجر و فایر فاکس رو بلاک کرده هر کاری می کنم درست نمیشه چکار کنم؟
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
تمامي اينها يک کپي از يک فايل هستند اون هم راه حل بلک‌ليست که در بالا توضيح دادم موضوع رو!
براي کار با چنين برنامه‌هايي بايد به ساختار ويندوز آشنايي داشت تا بتوان تشخيص داد چه گزينه‌هاي بايد تغيير کند و چه گزينه‌هايي خير و چه فايلهايي رو ميشه حذف کرد و کدوم خير، اين برنامه‌ها يک ليست خام در اختيار کاربر قرار ميدن که احتمال ميدن غير ضروري و يا خطرناک باشند، اما اين کاربر هست که بايد تشخيص بده با کداميک بايد به چه شکل رفتار کرد
اغلب اين موارد هم با مطالعه در ابعاد مختلف ويندوز، ساختارها و برنامه‌ها و همينطور تجربه به دست مياد و مرجع خاصي براي اون نيست، پس بنده استفاده از اين برنامه‌ها رو براي افراد مبتدي توصيه نميکنم

براي رفع مشکل هم ببينيد در برنامه جايي براي ريستور کردن تمام تنظيمات داريد يا خير، اگر نيست، شايد امکان خود ويندوز به کار شما بياد، زمان بوت سيستم، کليد F8 رو بزنيد تا Boot Menu باز بشه، بعد گزينه last good working configuration (جمله‌اي شبيه اين) رو انتخاب کنيد، شايد مشکل رفع بشه
Mamool,
ساده ترين راه حذف برنامه‌هاي بلوک شده و نصب مجدد اون هست، اما از تنظيمات فايروال در KIS ميتونيد استفاده کنيد، در قسمت Filtration rules

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

سوال من درباره ي باز شدن صفحات اينترنتي هست
يک مدت وقتي مي خوام صفحه اي رو باز کنم خيلي خيلي کند باز ميشه توي بعضي از سايت ها که قصد دارم صفحه ي جديدي رو باز کنم اين قد کند اين کار انجام ميشه که از طرف سايت خطا ميده که صفحه رو ببنديد يا اين که کوکي ها رو حذف کنيد ...
اين مسله رو با چند مرورگر انجام دادم همه اين مشکل رو دارند ...
ممنون ميشم من رو راهنمايي کنيد :razz:
این رو هم اضافه کنم که خط هایی که برای باز شدن صفحه نشون داده میشه تا 3 یا 4 میرسه بعد گیر می کنه مجبور میشم که صفحه رو ببندم ...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

soroush.b,
اين مشکل اگر KIS نصب داريد، يک باگ هست که برخي موارد به واسطه‌ي ريستارت شدن غير منتظره (مثلا قطع شدن برق) در KIS رخ ميده و بايد برنامه رو حذف و مجددا جديترين نسخه رو از سايت خود برنامه گفرته و نصب کنيد، اگر موضوع با اين کار حل نشد، مشکل به اکانت اينترنت شما و يا تنظيمات مودم شما مربوطه

ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”