سوالات نرم افزاري
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
بله تم های زیادی رو پیدا کردم ولی شما قبلاً فرمودید که هر تمی رو نمیشه نصب کردد چون به رجیستری آسیب میزنه . به همین خاطر من نمیدونستم چه تم هایی رو نصب بکنم.
یک سؤال دیگه هم داشتم این تاپیک همون تاپیکی هست که فرمودید راه حل ویروسی هستش که فیلها رو super hidden میکنه؟
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... c&start=12
برای پاک کردن این ویروس به این ترتیب باید عمل بکنیم؟
نصب مجدد ویندوز و اسکن سیستم بدون باز کردن درایوها و بعد هم autorun.inf رو دستی پاک کنیم و بعد فایل رجیستری رو که در این لینک گذاشتید اجرا بکنیم؟( درست هستش یا خیر؟)
برای ساخت فایل reg چکار باید بکنیم؟
آیا میشه با دیسک بوت ایکس پی سایر درایوها غیر از درایو ویندوز رو فرمت بکنیم؟
این سؤال رو به این دلیل میپرسم که موقع نصب ویندوز وقتی درایو مورد نظر برای نصب ویندوز رو انتخاب می کنیم و فرمت میشه دیگه نمیشه برگشت و بقیه درایوها رو فرمت کرد. میخواستم ببینم آیا راهی هست؟
یک سؤال دیگه هم داشتم این تاپیک همون تاپیکی هست که فرمودید راه حل ویروسی هستش که فیلها رو super hidden میکنه؟
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... c&start=12
برای پاک کردن این ویروس به این ترتیب باید عمل بکنیم؟
نصب مجدد ویندوز و اسکن سیستم بدون باز کردن درایوها و بعد هم autorun.inf رو دستی پاک کنیم و بعد فایل رجیستری رو که در این لینک گذاشتید اجرا بکنیم؟( درست هستش یا خیر؟)
برای ساخت فایل reg چکار باید بکنیم؟
آیا میشه با دیسک بوت ایکس پی سایر درایوها غیر از درایو ویندوز رو فرمت بکنیم؟
این سؤال رو به این دلیل میپرسم که موقع نصب ویندوز وقتی درایو مورد نظر برای نصب ویندوز رو انتخاب می کنیم و فرمت میشه دیگه نمیشه برگشت و بقیه درایوها رو فرمت کرد. میخواستم ببینم آیا راهی هست؟
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
unknown20,
1-منظور بنده قالبهاي غير متعارف مانند تغيير دهنده ظاهر ويندوز به شکل ديگر سيستم عاملها بود، وگرنه تمهاي ساده با فرمت .theme هيچ مشکلي ندارند، و حداکثر با حذف اون مشکل رفع ميشه
2- بله
3- يک فايل txt جديد ايجاد کرده و پسوند اون رو صورت دستي به .reg تغيير بديد
4- بله، اما به جاي فرمت بايد درايوها رو تک تک حذف و مجددا ايجاد کنيد، به اين شکل کل اطلاعات از بين ميره و بعد از بالا اومدن ويندوز يک QuickFormat براشون کافي هست تا قابل استفاده شوند
1-منظور بنده قالبهاي غير متعارف مانند تغيير دهنده ظاهر ويندوز به شکل ديگر سيستم عاملها بود، وگرنه تمهاي ساده با فرمت .theme هيچ مشکلي ندارند، و حداکثر با حذف اون مشکل رفع ميشه
2- بله
3- يک فايل txt جديد ايجاد کرده و پسوند اون رو صورت دستي به .reg تغيير بديد
4- بله، اما به جاي فرمت بايد درايوها رو تک تک حذف و مجددا ايجاد کنيد، به اين شکل کل اطلاعات از بين ميره و بعد از بالا اومدن ويندوز يک QuickFormat براشون کافي هست تا قابل استفاده شوند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- تماس:
unknown20,
مقدار فضايي که اختصاص داديد براي cache کافي هست؟ اين مقدار رو افزايش بديد، البته اگر بعضي از اونها لود ميشه و برخي خير، ميتونه به ساختار اون صفحهي مورد نظر هم مربوط باشه
مقدار فضايي که اختصاص داديد براي cache کافي هست؟ اين مقدار رو افزايش بديد، البته اگر بعضي از اونها لود ميشه و برخي خير، ميتونه به ساختار اون صفحهي مورد نظر هم مربوط باشه
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 164 بار
- تماس:
DANG3R نوشته شده:سلام
دوستان من ویندوز لپ تاپ خودم رو عوض کردم و قبلش از درایور هاش بک آپ گرفتم ...
ولی الآن نمی دونم چرا بعد از عوض کردن ویندوز ؛ با اینکه درایور صدا نصب هست ، هیچ صدایی نمیاد ...
مشکل 2 : توی سایت ها مثلا با سیستم phpBB 3 تبلیغات واسه من نشون داده نمیشه ...
دوستان جواب ما رو نمی دید !؟
در ضمن یک سوال دیگه داشتم ، این فایر فاکس ما خیلی کند شده ...سرعت اینترنت نه ! یعنی اینکه مثلا می خواهیم تایپ کنیم و تب جدید و زیاد باز کنیم ، خیلی کند عمل می کنه !
- تماس:
DANG3R,
احتمالا برنامهاي که براي پشتيبان گيري از درايورها استفاده کرديد قادر به پشتيبان گيري کامل و صحيح درايور مربوطه نبوده، يک باز درايور رو از Device Manager حذف و مجددا نصب کنيد، اگر رفع نشد، بايد با توجه به مدل و مارک اون، از سايت سازندهي لبتاپ و يا چيپست کارت صدا اون رو دانلود کنيد
مشکل دوم به خاطر سيستم Ad Blocker در Kaspersky و آنتي ويروسهاي مشابه هست که با غير فعال کردن اون مشکل رفع ميشه
احتمالا برنامهاي که براي پشتيبان گيري از درايورها استفاده کرديد قادر به پشتيبان گيري کامل و صحيح درايور مربوطه نبوده، يک باز درايور رو از Device Manager حذف و مجددا نصب کنيد، اگر رفع نشد، بايد با توجه به مدل و مارک اون، از سايت سازندهي لبتاپ و يا چيپست کارت صدا اون رو دانلود کنيد
مشکل دوم به خاطر سيستم Ad Blocker در Kaspersky و آنتي ويروسهاي مشابه هست که با غير فعال کردن اون مشکل رفع ميشه
- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 327 بار
- تماس:
unknown20 نوشته شده:-بله، اما به جاي فرمت بايد درايوها رو تک تک حذف و مجددا ايجاد کنيد، به اين شکل کل اطلاعات از بين ميره و بعد از بالا اومدن ويندوز يک QuickFormat براشون کافي هست تا قابل استفاده شوند
_
بعد از ورود به ویندوز میشه فایل سیستم رو از FAT به NTFS تبدیل کرد؟
متشکرم
این تاپیک رو مطالعه بفرمایید http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... highlight=
[External Link Removed for Guests]
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)
- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
_با سپاس از شما اما من تبدیل از fat به ntfs رو میخواستم بدونم که از این طریق میشه یا خیر؟
_برای پاک کردن ویروسی که در سؤال قبل عرض کردم آیا بعد از نصب ویندوز میشه درایورها رو هم با وجود ویروس نصب کرد؟ و بعد آنتی میروس رو نصب بکنیم؟
_مرتب KIS برنامه ها ی ورد و اکسل و جاوا رو به عنوان VULNERABILITY شناسایی میکنه در حالیکه من قبلا از همین دیسک این برنامه ها رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیومده نمیدونم چکار باید بکنم چون به این برنامه ها نیاز دارم و نمیتونم اونها رو حذف بکنم .
_برای پاک کردن ویروسی که در سؤال قبل عرض کردم آیا بعد از نصب ویندوز میشه درایورها رو هم با وجود ویروس نصب کرد؟ و بعد آنتی میروس رو نصب بکنیم؟
_مرتب KIS برنامه ها ی ورد و اکسل و جاوا رو به عنوان VULNERABILITY شناسایی میکنه در حالیکه من قبلا از همین دیسک این برنامه ها رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیومده نمیدونم چکار باید بکنم چون به این برنامه ها نیاز دارم و نمیتونم اونها رو حذف بکنم .