سوالات نرم افزاري
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 327 بار
- تماس:
unknown20 نوشته شده:چطوری میشه از تصاویری مثل نمونه ای که گذاشتم با فرمت png به عنوان آیکن استفاده کرد؟
[External Link Removed for Guests]
با استفاده از نرم افزار Axialis IconWorkshop شما می تونی اون عکس رو به آیکون تبدیل کنی و یا بوسیله نرم افزارهای بسیار دیگه ای که برای این کار ساخته شدن مثل IconCool Studio
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)
سلام خدمت دوستان
بنده xp را روی درایو d نصب کردم بعدش هم روی درایو c ویستا زدم حالا چون که ویستا ازboot.iniاستفاده نمی کنه و مال ایکس پی هم پریده بنده فقط از ویستا دارم استفاده می کنم حالا بنده می خوام بدونم xp را هم داشته باشم
لطفا اگه کسی راه حل داره راهنمایی کنه
بنده xp را روی درایو d نصب کردم بعدش هم روی درایو c ویستا زدم حالا چون که ویستا ازboot.iniاستفاده نمی کنه و مال ایکس پی هم پریده بنده فقط از ویستا دارم استفاده می کنم حالا بنده می خوام بدونم xp را هم داشته باشم
لطفا اگه کسی راه حل داره راهنمایی کنه

مردمان به خيال اين که آينده بهتر از حال است به انتظار اينده مي نشينند اما، نمي دانند اگر دست روي دست بگذارند آينده بدتر از حال مي شود. ================= (سينوهه
I am future
I am future
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
jagvar,
براي ويرايش گزينههاي بوت در ويستا بايد از فايل BCDEDIT.exe استفاده کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Mahdi1944 نوشته شده:jagvar,
سلام
خدمت شما دوستان گرام
ممنون از جوابتون هنوز نرفتم خونه هر وقت رفتم امتحان مي كنم

مردمان به خيال اين که آينده بهتر از حال است به انتظار اينده مي نشينند اما، نمي دانند اگر دست روي دست بگذارند آينده بدتر از حال مي شود. ================= (سينوهه
I am future
I am future
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
با سلام من دو سوال دارم
1) وقتي که از روي کيبوردم دکمه print screen رو مي زنم و قصد عکس گرفتن رو دارم به جاي اين که عکس بگيره مي خواد پرينت بگيره چي کار کنم که عکس بگيره؟
2) همراه مودم من فاکس مودم هم نصب شده وقتي تلفن زنگ مي خوره و کامپيوتر روشنه ، مي خواد وارد فاکس بشه و ازتباط با کسي که پشت خطه برقرار نمي شه . چطور بايد اين فاکس رو disable کنم يا کلا پاکش کنم؟
باتشکر
1) وقتي که از روي کيبوردم دکمه print screen رو مي زنم و قصد عکس گرفتن رو دارم به جاي اين که عکس بگيره مي خواد پرينت بگيره چي کار کنم که عکس بگيره؟
2) همراه مودم من فاکس مودم هم نصب شده وقتي تلفن زنگ مي خوره و کامپيوتر روشنه ، مي خواد وارد فاکس بشه و ازتباط با کسي که پشت خطه برقرار نمي شه . چطور بايد اين فاکس رو disable کنم يا کلا پاکش کنم؟
باتشکر
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
harimehamid,
1- با زدن اين کليد تصوير در رم ذخيره ميشه، در همين لحطه، وارد برنامههايي مانند paint شده و تصوير رو paste کنيد و بعد اگر خواستيد پرينت ميکنيد
2- فکس مودم به در قسمت پرينترها فعال هست، اون رو حذف کنيد مشکل شما رفع خواهد شد
موفق باشيد
1- با زدن اين کليد تصوير در رم ذخيره ميشه، در همين لحطه، وارد برنامههايي مانند paint شده و تصوير رو paste کنيد و بعد اگر خواستيد پرينت ميکنيد
2- فکس مودم به در قسمت پرينترها فعال هست، اون رو حذف کنيد مشکل شما رفع خواهد شد
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
jagvar نوشته شده:Mahdi1944 نوشته شده:jagvar,
سلام
خدمت شما دوستان گرام
ممنون از جوابتون هنوز نرفتم خونه هر وقت رفتم امتحان مي كنم
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام به دوستان گرام
بنده هم رفتم ازمايش کنم ولي نشد يعني قابيت ويرايش رو نداشت اصلا نميومد بالا
اکر ميشه يک اموزش کامل بزارين چون که خيلي لازمه
با تشکر

I am future
I am future