سوالات نرم افزاري

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
اگر بلافاصبه بعد از نصب ويندوز اين مشکل رخ ميده در حالي که هيچ برنامه‌اي نصب نيست، مشکل دو علت داره:
1- نسخه‌ي ويندوز ناقص هست
2- رم سيستم شما مشکل داره
اما اگر بعد از نصب برنامه‌ي خاصي رخ ميده، موضوع به اون برنامه مربوطه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

پست توسط H@med »

Mahdi1944 نوشته شده:unknown20,
اگر بلافاصبه بعد از نصب ويندوز اين مشکل رخ ميده در حالي که هيچ برنامه‌اي نصب نيست، مشکل دو علت داره:
1- نسخه‌ي ويندوز ناقص هست
2- رم سيستم شما مشکل داره
اما اگر بعد از نصب برنامه‌ي خاصي رخ ميده، موضوع به اون برنامه مربوطه

مهدی جان میشه یک توضیح مختصر بدی که چطوری رم تو این مشکل نقش داره؟
[External Link Removed for Guests]
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

H@med,
در پيامي که تصوير اون رو ارسال کردند، آدرس يک بلوک حافظه داده شده که قابل دستيابي و کنترل نيست، که مربوط به رم ميشه و يا در موارد معدودي VM که در اين صورت با چند بار خاموش و روشن کردن بايد رفع بشه، البته اين عدم دسترسي ميتونه توسط برنامه‌ها هم ايجاد بشه که در بالا موارد رو نوشتم

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

Mahdi1944 نوشته شده:H@med,
در پيامي که تصوير اون رو ارسال کردند، آدرس يک بلوک حافظه داده شده که قابل دستيابي و کنترل نيست، که مربوط به رم ميشه و يا در موارد معدودي VM که در اين صورت با چند بار خاموش و روشن کردن بايد رفع بشه، البته اين عدم دسترسي ميتونه توسط برنامه‌ها هم ايجاد بشه که در بالا موارد رو نوشتم

دقیقاً با ریستارت این مشکل برطرف میشد .ویندوز رو عوض کردم دیگه این مشکل رو ندارم .

سپاسگزارم :)

H@med نوشته شده:unknown20, عزیز صفحه قبل , اولین پست رو نگاه کن :D

من زبان فارسی رو انتخاب کردم ولی مشکل IDA رفع نشد . راه دیگه ای هست؟

متشکرم :)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
شما زبانهاي راست چين و اسيايي رو هم نصب کرديد؟ اگر نصب نکرديد، نصب کنيد مشکل رفع خواهد شد احتمالا

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

1-نمیدونم چرا بعد از نصب unlocker ویندوز نمیتونه Task manager رو باز بکنه ؟
2- چطوری میشه با IDA ویدئوهای آنلانی رو دانلود کرد؟ در HELP برنامه توضیجی نداده.
3- میشه برنامه هایی مثل آکروبات ریدر و گوگول تولبار و نرو و از این قبیل برنامه ها رو که در استارت آپ ویندوز هستد از طریق رجیستری حذف کرد؟ (برای اجرای این برنامه ها مشکلی ایجاد نمیشه؟)
4-لطفاً قویترین برنامه فشرده ساز که حجم فایلها رو تا جاییکه امکان داره پایین بیاره رو معرفی بفرمایید.

خیر ، زبانهای راست چین و..و رو نصب نکردم .

سپاسگزارم :razz:
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط harimehamid »

با سلام خدمت همگي

من يه مشکل عجيب دارم که هنوز نفهميدم نرم افزاريه يا سخت افزاري؟
وقتي که سيستمم رو روشن مي کنم مانيتور در ابتدا هيچي نشون نمي ده (اطلاعات بايوس رو) بعد از حدودا ده ثانيه تازه مانيتور روشن مي شه و صفحه آرم مايکروسافت رو نشون مي ده اما صفحه پر از خطه و سيستم بالا نمي ياد!!!!! حالا جالب اين جاست که به محض اين که ريستارت مي کنم خوب خوب مي شه و مي ياد بالا يعني به طور خلاصه من هميشه براي روشن کردن کامپيوتر بايد دوبار کامپيوتر رو روشن کنم اشکال از کجاست؟؟؟؟؟؟؟

اين راه ها رو هم امتحان کردم ولي جواب نداد :
1) تعويض ويندوز 2) نصب درايور کارت گرافيک(در صورتي که آنبرد هم هست) 3) نصب درايور مانيتور!!!!!

آيا مي تونه مال ويروس باشه؟؟؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
1- اين دو موضوع به همر ارتباطي ندارند، اما اگر taskmanager, registry و ... با هم مشکل دارند، موضوع ويروس هست
البته شايد فايل نصب اين برنامه که در اختيار شما هست ويروسي بوده باشه، اما خود اين برنامه مشکلي نداره
2- اگر ساپورت کنه، شما لينک رو ميديد و اون لينک دانلود رو استخراج ميکنه، اين برنامه فرمتهاي انلاين رو پشتيباني ميکنه
3- بله، بهتر هم هست حذف کنيد، البته در اين صورت در ابتدا اجرا نخواهند شد، اما مشکلي در برنامه به وجود نمياد
4- بنده بهتر از WinRAR نميشناسم
زبانهاي راست چين و اسيايي رو نصب کنيد مشکل رفع خواهد شد
harimehamid,
مشکل شما به کارت گرافيک مربوطه، ممکنه خاک ارتباط بين کارت و مادربورد رو مختل کرده باشه، شايد لق شده باشه و در آخر شايد کارت مشکل سخت افزاري داشته باشه، اين مشکل کمتر علت نرم افزاري داره، اما اگر قرار هست نرم افزاري باشه، بايد تنظيمات بايوس رو بررسي کنيد
البته دير اومدن صفحه به مانيتور شما مربوطه و احتمالا اواخر عمر اون هست، فکر ميکنم مدت زيادي از اون استفاده ميکنيد، اما مشکل خاصي نيست و فقط تاخير داره

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

1- اين دو موضوع به همر ارتباطي ندارند، اما اگر taskmanager, registry و ... با هم مشکل دارند، موضوع ويروس هست
البته شايد فايل نصب اين برنامه که در اختيار شما هست ويروسي بوده باشه، اما خود اين برنامه مشکلي نداره
2- اگر ساپورت کنه، شما لينک رو ميديد و اون لينک دانلود رو استخراج ميکنه، اين برنامه فرمتهاي انلاين رو پشتيباني ميکنه

1- من سیستم رو با KIS8.0.0.357 به طور کامل اسکن کردم ولی ویروسی پیدا نکرد! یک سؤال هم در مورد قسمت PROCESSES در TASK MANAGER داشتم،
گاهی تعداد برنامه هایی که در این قسمت هستند خیلی زیاده آیا این مورد هم در پایین اومدن سرعت تأثیر داره ؟

2- وقتی لینک صفحه رو به IDAمیدم یک فایل HTML دانلود میکنه :?
آیا نیاز به تنظیم خاصی داره؟

دوباره مشکلی که قبلا گفتم پیش اومد :sad: چکار باید بکنم ؟ رم باید تعویض بشه؟ یا ممکنه ویروس باشه؟

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط bahram.de »

سلام ميخواستم بدونم براي مادر برد هاي قديمي تر که کارت صداي ضعيفتر دارند(از نظر امکانات) امکانش هست که يک اکولايزر رو براي کل صداي ويندوز تنظيم کرد؟؟؟ حالا با نرم افزار يا طور ديگه
( چون اين امکان رو خود کارت صداش نداره)
ممنون
در عجبم از مردمي كه زير شلاق ظلم زندگي ميكنند و براي حسيني ميگريند كه ازاد زيست دكتر علي شريعتي
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
1- مسلما هرچه پردازش بيشتر باشه، سرعت کاهش پيدا خواهد کرد
2- فايل html رو با يک اديتور باز کنيد شايد لينک در اون قرار داشته باشه
3- منظور از مشکل قبلا گفتم رو متوجه نشدم، اما در مورد دو تصوير، اولي که رپورت يک حمله هست که توسط KIS دفع شده و موضوع خاصي نيست، ميتونيد اون اعلان رو انتخاب کنيد نمايش داده نشه و در مورد تصوير دوم هم ظاهرا شما وارد يک سايت ويروسي مربوط به ماکرومديا شديد که قبل از حذف شدن، صدمات شديدي به ويندوز وارد کرده، فکر ميکنم فلش پلاير و يا برنامه‌اي مرتبط با فلش که نصب ميکنيد از منبع مطمئني نبوده و ويروسي هست و چون با دستور شما نصب ميشه، در لحظه‌اي قبل از حذف توسط آنتي ويروس صدمات جبران ناپذيري به سيستم وارد ميکنه و بعد حذف ميشه و اثرات اون مواردي مثل همين عدم امکان شات‌داون ويندوز و .... هست
bahram.de,
اگر درايورهاي جديد اين کارت هم اين امکان رو اضافه نکرده باشند، برنامه‌اي براي اين کار فکر نميکنم باشه

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

3- منظور از مشکل قبلا گفتم رو متوجه نشدم، اما در مورد دو تصوير، اولي که رپورت يک حمله هست که توسط KIS دفع شده و موضوع خاصي نيست، ميتونيد اون اعلان رو انتخاب کنيد نمايش داده نشه و در مورد تصوير دوم هم ظاهرا شما وارد يک سايت ويروسي مربوط به ماکرومديا شديد که قبل از حذف شدن، صدمات شديدي به ويندوز وارد کرده، فکر ميکنم فلش پلاير و يا برنامه‌اي مرتبط با فلش که نصب ميکنيد از منبع مطمئني نبوده و ويروسي هست و چون با دستور شما نصب ميشه، در لحظه‌اي قبل از حذف توسط آنتي ويروس صدمات جبران ناپذيري به سيستم وارد ميکنه و بعد حذف ميشه و اثرات اون مواردي مثل همين عدم امکان شات‌داون ويندوز و .... هست

در این تصویر که قبلا ارسال کردم فرمودید که این مشکل مربوط به رم یا نسخه ویندوز و ...هست:

در دو تصویر جدیدی که ارسال کردم هردو مربوط به یک مورد هست یعنی بعد از اینکه پیغام تصویر اول رو دریافت کردم در قسمت Detected این پیغام هم اومد.
من فلش پلیر رو مستقیماً از adobe.com دانلود میکنم .
دلیل این حمله چی میتونه باشه ؟ تا به حال چند بار ISP رو عوض کردم ولی این پیغام رو میگیرم !
در مورد مشکل عدم خاموش شدن سیستم که قبلا گفتم هم ویندوز رو عوض کردم و با این مورد مشکلی ندارم تنها مشکل من در حال حاضر این پیغام مربوط به حمله هستش که نمیدونم چکار باید بکنم تمام سیستم رو اسکن کردم ولی ویروسی پیدا نکرد.
چرا این پیغام رو دریافت میکنم ؟ به برنامه خاصی مربوط میشه یا از ISP هستش یا..؟چون مرتب بعد از اتصال به اینترنت این پیغام رو دریافت میکنم.

فقط KIS8.0.0357مورادی تحت عنوان VULNERABILITY پیدا میکنه !

آیا میشه برای برنامه های مثل EXPLORER.EXE در قسمت PROCESSE در TASK MANAGER گزینه END PROCESS رو انتخاب کرد؟ منظورم این هستش که خودمون میتونیم این قسمت رو تغییر بدیم؟

سپاسگزارم :)
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”