مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
Irachem نوشته شده:سیستم برادرم ویروسی بود و من اون رو با Kis ویروسیابی کردم، ولی یکی از درایوها گزینه auto play داره و با کلیک روی اون پیغام زیر نمایش داده میشه.
می دونم چون ویروس از بین رفته و فایل copy.exe در دسترس نیست این پیغام رو میده ،
فقط چطور auto play رو حذف کنم.
الان برای دسترسی به درایو باید کلیک راست و گزینه open رو انتخاب کرد. گزینه auto play دیفالت شده است.
[External Link Removed for Guests]
البته تصاویر مربوط به فلش مموری بنده هست ،که با اتصال به سیستم برادرم بی نصیب نمانده ام.
MASTER نوشته شده:دوست گرامی
این نوع ویروسها یا ورمها worm باعث تخریب Registery در طی آن folder option و غیر فعال کردن Task Manager , Msconfig میشوند
برای حل این مشکلات شما نخست باید با آنتی ویروسهای قدرتمندی چون kasper sky , bitdefender , eset smart sequrity سیستمتان را چک نمایید ( البته آنتی ویروستان بهتر است update باشد )
در برخی موارد میتوانید با ساخت یک user جدید مشکلات folder option را حل نمایید
و در حالت دیگر مشکل عدم اجرای فرمان show hidden file میباشد
برای این مشکل نیز میتوانید متن زیر را د یک فایل Txt نوشته پس از آن فایل را با پسوند Reg ذخیره کرده و اجرا نمایید
Please Login or Register to see this code
در کل برای حل این مشکل بصورت کامل میتوانید برنامه ی زیر را اجرا نمایید
unknown20 نوشته شده:من حدود 400 فایل HTML دارم که میخوام به WORD تبدیل بکنم ( البته این فایلها به زبان فارسی هستند ) آیا برنامه کنوروتوری برای این کار هست ؟( چون برنامه HTML TO RTF CONVERTER رو امتحان کردم ولی زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنه ، فایلها رو تبدیل کرد ولی بعد از اینکه بازشون کردم هیچ متنی نبود!)
متشکرم