سوالات نرم افزاري

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

Mamool, عزیز
باید زبان فارسی رو روی سیستمتون دیفالت کنید.
به control panel------> regional and languege مراجعه کنید.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط StrikeEagle »

با درود :( وسلام
من سوالی درباره نحوه دانلو د با سرویس اینترنت ماهواره ای دارم که ممنون میشم اگر راهنماییم کنید:
سوال من اینجاست که من موقعی که با نرم افزارهای دانلود مثل IDM شروع به دانلود میکنم سرعت در ابتدا تقریبا مناسب است(درحد4-5) کیلو بایت درثانیه ولی بعد از یکی دو دقیقه سرعت بسیار افت میکند و کم کم به صفر میرسد.میخواستم ببینم که اشکال کار ازکجاست وچرا این اتفاق می افتد ایا اشکال از نرم افزار است یا از ایرانسل وایا راهی وجود دارد که این اشکال را برطرف کرد؟واینکه درکل ایا راهی برای ارتقا کیفیت اتصال با اینترنت ایرانسل وجو دارد یا خیر؟
سوال دیگر اینکه ایا گوشی های مجهز به EDGE سرعت اتصال به اینترنتشان بیشتر ازگوشی های معمولیست یا خیر واینکه ایا راهی یا دستگاهی برای بالا بردن کیفیت انتن دهی ودانلود اینترنت ایرانسل وجود دارد یا خیرو ایا خودمون میتونیم چنین کاری بکنیم یا خیر

ممنون و سپاسگزارم :o
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

StrikeEagle
درصد بسيار کمي از سرعت دانلود و ... در اختيار نرم افزار و به طور کلي بستر نرم افزاري قرار داره، پس عملا راهي وجود نداره، سرعت اينترنت در شبکه هاي بيسيم رابطه‌ي مستقيمي با باند سرويس دهنده و فاصله شما و ترافيک اون سرويس دهنده در اون لحظه داره، EDGE هم ارتباطي به ايرانسل در حال حاضر نداره، چرا که ايرانسل از GPRS بهره ميبره و اين سرويس در 3G کاربرد داره، البته اين که چه مارک و مدلي از گوشي رو داشته باشيد در گيرندگي و بهينه سازي بستر نرم افزاري موثر هست، اما نه در اونه حدي که معمولا افراد توقع دارند معجزه صورت بگيره و ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 29 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط StrikeEagle »

با سلام :
میخواستم که بدونم تبدیل فایل تورنت به لینک مستقیم چیست وایا این کار میتونه سرعت دانلود فایلهای تورنت رو بالا ببره یا خیر.واگربله من چه طور میتونم این کار رو بکنم؟
با تشکر پیشاپیش :o
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 38 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط IQ »

اخيرا سيستم جديدي رو خريداري کردم که بعد از نصب مجدد ويندوز شديدا به مشکل بر خورد کردم
در سيستم قبلي بدون سي دي راه انداز ويندوز عوض مي کردم و مشکلي هم نداشتم اما اين سيستم سي دي هاي راه انداز داره که من ازشون سر در نميارم ...
البته تا حدي بهش ور رفتم اما مشکلم هنوز حل نشده , pci device رو نتونستم نصب کنم همچنين video controler , البته منظورم درايوهاي اين قسمت هست.
چند بار هم سعي کردم نصب کنم اما موفق نشدم .خواستم ببينم بايد چي کار کنم تا مشکلم بر طرف بشه .
ايا راهي هست که بدن سي دي راه انداز ويندوز نصب کرد يا اين که من رو راهنمايي کنيد تا اين درايوها رو نصب کنم .
مشکل ديگه اي که وجود داره اينه که اخيرا يعني بعد از نصب ويندوز هر بار مي خوام فايلي رو دانلود کنم بعد از چند ثانيه خود به خود cancel ميشه ميشه من رو راهنمايي کنيد که مشکل اين مسله چيه و بايد چي کار کنم ؟
:)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

IQ,
Video Controller رو بايد با ديسک نصب گرافيک نصب کنيد
PCI ها هم بايد بيينيد چه دوايوسهاي PCI داريد، مانند مودم و امثال اون
البته ابتدا تمام چيپست هاي مادربورد بايد نصب بشه، درايور صوت هم معمولا در ديسک مادربورد هست

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط IQ »

من که زياد متوجه نشدم در هر حال مرسي
من يک مطلبي رو به صورت فارسي توي يک notepad تايپ کردم الان که اون رو ذخيره کردم به صورت علامت سوال ذخيره شده چند بار امتحان کردم اين مشکل وجود داره بايد چي کار کنم که حروف برگردند يا اين که اصلا مشکل از کجاست؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

IQ,
شما زمان ذخيره بسته به اينکودينگ متن، بايد Unicode يا UTF-8 رو براي فارسي انتخاب کنيد تا تبديل به علامت سوال نشه

Novice Poster
Novice Poster

پست توسط IQ »

چرا هر فايلي رو که مي خوام دانلود کنم بعد از چند ثانيه قطع ميشه براي هر سايتي که امتحان کردم اين مشکل وجود داشته .
تمام درايو ها به جز pci رو نصب کردم اما سيستم هنوز صدا نداره !نمي دونم بايد چي کار کنم pci رو هم نتونستم نصب کنم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

IQ,
مورد اول که به نصب نبودن درست مودم (احتمالا با درايور پيشفرض ويندوز فعاله الان) مربوطه
و مورد دوم در 99% موارد کارت صوت onboard بوده و بايد درايور اون رو در ديسک راه انداز مادربورد جستجو کنيد

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Mamool »

من یه workgroup ایجاد کردم چطوری می تونم پاکش کنم؟
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Mamool »

فرمت mp5 دیگه چیه؟ :?
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا