سوالات نرم افزاري
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
poooq,
براي درخواست دانلود و دانلود برنامه به اين سايت مراجعه نماييد
[External Link Removed for Guests]
آخرين نسخه از اين برنامه رو هم ميتونيد در آدرس نام برده پيدا کنيد
براي درخواست دانلود و دانلود برنامه به اين سايت مراجعه نماييد
آخرين نسخه از اين برنامه رو هم ميتونيد در آدرس نام برده پيدا کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- تماس:
unknown20,
Windows Genuine Advantage احتمالا کرک نشده و يا نسخهي جديد ارائه شده و نياز به کرک جديد براي اون نسخه هست
Windows Genuine Advantage احتمالا کرک نشده و يا نسخهي جديد ارائه شده و نياز به کرک جديد براي اون نسخه هست
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
اتوماتيك آپديت ويندوز روشن هست و ويندوز از اين طريق آپديت ميشه ولي بعد از اينكه Windows Genuine Advantage نصب شد هيچ پيغامي مبني بر غيرقانوني بودن ويندوز نداد و همچنان ويندوز آپديت ميشه!
باز هم نيازي به كرك ويندوز هست؟
يك سؤال هم در مورد ويندوز ايكس پي sp3 دارم ، به عقيده شما sp2 بهتر هست يا sp3 ؟
سپاسگزارم 
باز هم نيازي به كرك ويندوز هست؟
يك سؤال هم در مورد ويندوز ايكس پي sp3 دارم ، به عقيده شما sp2 بهتر هست يا sp3 ؟

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
Mahdi1944, عزیز
بعضی وقتا یه مشکلاتی پیش میاد که آدم رو متحیر می کنه ،مثل این یکی:
یک دی وی دی خریداری کردم که سیستم خودم قادر به خوندنش نیست،یعنی وقتی دی وی دی رو میزارم بعد از چند ثانیه
چراغ دی وی دی رام خاموش میشه.
همون دی وی دی تو سیستم دیگه ای به درستی کار میکنه.
دی وی دی رام اون رو برداشتم و روی سیستم خودم نصب کردم،باز هم خونده نشد.
تو سیستم دوم از دی وی دی ایمج گرفتم و ایمیج رو به سیستم خودم انتقال دادم و بارگذاری کردم باز هم نشد
در ضمن هر دو سیستم از یک نوع ویندوز استفاده می کنند.
بعضی وقتا یه مشکلاتی پیش میاد که آدم رو متحیر می کنه ،مثل این یکی:
یک دی وی دی خریداری کردم که سیستم خودم قادر به خوندنش نیست،یعنی وقتی دی وی دی رو میزارم بعد از چند ثانیه
چراغ دی وی دی رام خاموش میشه.
همون دی وی دی تو سیستم دیگه ای به درستی کار میکنه.
دی وی دی رام اون رو برداشتم و روی سیستم خودم نصب کردم،باز هم خونده نشد.

تو سیستم دوم از دی وی دی ایمج گرفتم و ایمیج رو به سیستم خودم انتقال دادم و بارگذاری کردم باز هم نشد

در ضمن هر دو سیستم از یک نوع ویندوز استفاده می کنند.
- تماس:
unknown20,
اگر پيغامي نميده و آپديت ميشه نياز به کار خاصي نيست
قطعا SP3 بهتر هست، اما بيشترين مشکلي که گزارش شده، مشکل در شناسايي قطعات و نياز به درايورهاي جديد مختص SP3 هست، اگر درايورهاي سيستم شما در SP3 مشکلي نداره، قطعا SP3 استفاده کنيد
Irachem,
در اين صورت بايد علت رو در برنامههايي که نصب شده جستجو کنيد، البته موردي هست که به خاطر استفاده از ديسکهاي غسر استاندارد رخ ميده، اما با توجه به توضيحات شما، فکر نميکنم موضوع به اين مورد مربوط باشه، برخي مواقع، به خاطر همين موضوع، سيستم نميتونه محتويات ديسک رو بعد از بوت شدن سيستم بخونه و نياز هست براي خواندن اون ديسک، سيستم رو همونطور که ديسک مورد نظر در درايو قرار داره، ريستارت کنيد تا در زمان بوت امکات خواندن ديسک مورد نظر فراهم بشه، اما چون نوشتيد با ايميج هم اجرا نميشه، احتمالا برنامهي خاصي روي سيستم داريد که چنين اختلالي ايجاد ميکنه، براي مثال يک نسخه از KIS مشکلاتي از اين دست ايجاد ميکنه، يا براي مثال گوگل رو به عنوان سايت خطرناک بلوک ميکنه و ....، در اين صورت با نصب نسخهي جديد مشکل رفع ميشه
اگر پيغامي نميده و آپديت ميشه نياز به کار خاصي نيست
قطعا SP3 بهتر هست، اما بيشترين مشکلي که گزارش شده، مشکل در شناسايي قطعات و نياز به درايورهاي جديد مختص SP3 هست، اگر درايورهاي سيستم شما در SP3 مشکلي نداره، قطعا SP3 استفاده کنيد
Irachem,
در اين صورت بايد علت رو در برنامههايي که نصب شده جستجو کنيد، البته موردي هست که به خاطر استفاده از ديسکهاي غسر استاندارد رخ ميده، اما با توجه به توضيحات شما، فکر نميکنم موضوع به اين مورد مربوط باشه، برخي مواقع، به خاطر همين موضوع، سيستم نميتونه محتويات ديسک رو بعد از بوت شدن سيستم بخونه و نياز هست براي خواندن اون ديسک، سيستم رو همونطور که ديسک مورد نظر در درايو قرار داره، ريستارت کنيد تا در زمان بوت امکات خواندن ديسک مورد نظر فراهم بشه، اما چون نوشتيد با ايميج هم اجرا نميشه، احتمالا برنامهي خاصي روي سيستم داريد که چنين اختلالي ايجاد ميکنه، براي مثال يک نسخه از KIS مشکلاتي از اين دست ايجاد ميکنه، يا براي مثال گوگل رو به عنوان سايت خطرناک بلوک ميکنه و ....، در اين صورت با نصب نسخهي جديد مشکل رفع ميشه
-
- سپاسهای ارسالی: 29 بار
- سپاسهای دریافتی: 41 بار
با سلام
من دوتا فایل فشرده از اینترنت دانلود دانلود کردم. ولی متاسفانه وقتی میخوام بازشون کنم یک پیغام خطای عجیب میده که من تاحالا ندیده بودم.
البته لازمه که بگم فایلها صد در صد دانلود شدن وایراد از اون نیست چون با دانلود منیجر دانلود کردم.
فایلها تا 81 درصد باز میشود و سپس این ارور را میدهد
عکسی از این ارور عجیب گذاشتم که خوشحال میشم اگر نگاهی بندازید ومن رو راهنمایی کنید.
ضمنن پسوند فایلها rar میباشد
باتشکر :
من دوتا فایل فشرده از اینترنت دانلود دانلود کردم. ولی متاسفانه وقتی میخوام بازشون کنم یک پیغام خطای عجیب میده که من تاحالا ندیده بودم.
البته لازمه که بگم فایلها صد در صد دانلود شدن وایراد از اون نیست چون با دانلود منیجر دانلود کردم.
فایلها تا 81 درصد باز میشود و سپس این ارور را میدهد
عکسی از این ارور عجیب گذاشتم که خوشحال میشم اگر نگاهی بندازید ومن رو راهنمایی کنید.
ضمنن پسوند فایلها rar میباشد
باتشکر :
- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 8769 بار
- سپاسهای دریافتی: 1710 بار
- تماس:
Mamool, گرامی درود بر شما
1- کپی کردن تمام فایلهایی با فرمت DAT در پوشه ی نصب آنتی ویروس
2- کپی کردن مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles
3- یقینن جایگزین کردن تمام این فایلها پس از نصب دوباره ی آنتی ویروس
4- اتصال به اینترنت و دریافت USER , PASS جدید از NOD321.COM و آپدیت UPDATE بسیار کوتاه آنتی ویروس
پرسشی بود در خدمتم
1- کپی کردن تمام فایلهایی با فرمت DAT در پوشه ی نصب آنتی ویروس
2- کپی کردن مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET Smart Security\Updfiles
3- یقینن جایگزین کردن تمام این فایلها پس از نصب دوباره ی آنتی ویروس
4- اتصال به اینترنت و دریافت USER , PASS جدید از NOD321.COM و آپدیت UPDATE بسیار کوتاه آنتی ویروس

پرسشی بود در خدمتم

شاد زی مهر افزون ...
-
- سپاسهای ارسالی: 123 بار
- سپاسهای دریافتی: 582 بار