سوالات نرم افزاري

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

اين خطا نيست بعضي از مادر بوردها به اين شکل طراحي شدن که وقتي Turn off رو ميزني اين پيغام مياد و شما با فشار دکمه پاور روي کيس بايد سيستم رو خاموش کني

Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

اين خطا نيست بعضي از مادر بوردها به اين شکل طراحي شدن که وقتي Turn off رو ميزني اين پيغام مياد و شما با فشار دکمه پاور روي کيس بايد سيستم رو خاموش کني

مشکل اینجاست که با فشار دادن پاور هم خاموش نمیشه . پس با این حسابن این مشکل به تنظیمات کاموس و بایوس باید برگرده . :?
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mehdi2224 جان
اين موضوع در سيستمهاي قديمي موسوم به AT بسيار وجود داره، که به خاطر عدم خاموش شدن خودکار هست که در ATX اين امر تحقق پيدا کرده، موضوع خاصي نيست و مشکلي هم نيست، بلکه به دليل عدم وجود ملزومات سخت افزاري خاموش شدن خودکار سيستم هست
اما اگر مشکل جديدا ايجاد شده، به تنظيمات بايوس و يا مشکل در پاور برميگرده (تکنولوژي‌هاي AT , ATX براي پاور هستند که البته نياز به سازگاري در مادربود هم مسلما بوده)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

Mahdi1944,

مهدی پاور قبلی من گرین بود با 350 وات قدرت ولی سوخت و من تا کنون با چنین مشکلی بر خورد نکرده بودم . الان جدیدا پاورمو به 450 وات ارتقا دادم ولی مدلش کمی قدیمیه . یعنی ممکنه به خاطر اون باشه :?
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

Mehdi2224 جان
اين پاور شما اگر 450 هست بايد ATX باشه.
شما بهتره تنظيمات BIOS را Defult کنيد و در ويندوز هم از قيمت Power Option و تب Advanced گذينه
When I Press the button ... را Shut DOwn انتخاب کنيد . اگر ويندوز و پاور شما بدون مشکل باشند, بايد مشکلتان حل بشه. مرحله بعد MainBoard است که فعلا در اين مشکل شما قابل توجه نيست.

موفق باشيد./
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

سلام :razz:

یک اسکرین سیور دانلود کردم ومحل دانلود رودرایو E انتخاب کردم . وقتی میخوام نصبش بکنم پنجره DISPLAY

PROPERTIES باز میشه و وقتیکه از درایو E حذفش میکنم از لیست DISPLAY PROPERTIES هم حذف ميشه .

چطوري نصبش بکنم؟ :-x
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20 جان
اسکرين سيورها به صورت عادي با پسوند SCR هستند و نيازي به نصب ندارند و بايد در مسير نصب ويندوز کپي شوند، آيا اين اسکرين سيور پسوند exe داره و اينسالر براش وجود داره؟
به هر حال فايل مورد نظر رو در مسير مثلا ويندوز و يا program files قرار داده و اجرا کنيد (مسير مورد نظرتون)

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

سلام :)

پسوند اسکرين سيورscr هست . براي اينکه درليست بقيه اسکرين سيورها در display properties قرار بگيره در چه

مسيري بايد کپي بشه .مشکل من اينه که نمي دونم در چه مسيري قرارش بدم . آيا بايد در اين مسير قرار بگيره يانه !

c:\windows\system32\scrnsave.scr

:razz: متشکرم :razz:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
بله
در همين مسير بايد قرار بگيره :-)

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 17 بار
سپاس‌های دریافتی: 19 بار

پست توسط akhmail »

سلام
برنامه هاي من بصورت مستقيم اجرا نميشن و open with ميخواد!!!!!! توي control panel اکثر گزينه ها باز نميشن و اين پيغامو ميدهc:\...sistem32\rundll.exe لطفا" راهنمايي کنيد.
من انتي ويروسkaspersky 5 به روز شده رو هم استفاده ميکنم و چيزي رو نشون نميده فکر ميکنم اين مشکل به دليل تخريب يکي از فايل هاي اجرايي ويندوزه ،البته فايل مورد نظر رو هم از cd ويندوز کپي کردم به محل خودش ولي درست نشد !!!!
لطفا" راهنمايي کنيد.
بيستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

akhmail جان
نسخه 5 مدتهاست که پشتيباني نميشه و به روز شدن اون متوقف شده، نسخه 7 رو نصب کنيد، اين مشکل يک ويروس هست

ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”