سوالات نرم افزاري

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4905 بار
سپاس‌های دریافتی: 6798 بار

Re: سوالات نرم افزاري

پست توسط mohammad area51 »

سلام دوستان 2 تا نرم افزار نياز دارم
1- ف ي ل ت ر ش ك ن به غير از سايفون و فري گيت چون اين دو تا خيلي سرعت اينترنت را پايين مياره(اگه مي خواهيد به مشكلي بر نخوريم پيام خصوصي يا ايميل بدبد)
2-نرم افزار تبديل از pdf به word لطفا چيزي باشه كه خودتون قبلا باهاش كار كرده باشيد و جواب داده باشه چون خودم 2 تا دارم وقتي به word تبديل مي كنه به جاي نوشته ها خط تيره و علامت و مربع ميذاره خلاصه اين كه نشون نميده نوشته هارو .
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

این مورد که خلاف قوانین انجمن است.

اما فقط بدونید free gate یک نرم افزار جاسوسی است و از طرفی ترافیک زیادی هم از اینترنت شما مصرف می کند. که اگر اشتراک اینترنت شما حجمی باشد حتما به مشکل بر می خورید.

2. نرم افزار دوم را در همین سنترال جستجو کنید، چندین بار در مباحث مختلف ارائه شده است.

به طور مثال:

مشکل در تبدیل PDF به WORD
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

M.Abooali نوشته شده:این مورد که خلاف قوانین انجمن است.

اما فقط بدونید free gate یک نرم افزار جاسوسی است و از طرفی ترافیک زیادی هم از اینترنت شما مصرف می کند. که اگر اشتراک اینترنت شما حجمی باشد حتما به مشکل بر می خورید.

2. نرم افزار دوم را در همین سنترال جستجو کنید، چندین بار در مباحث مختلف ارائه شده است.

به طور مثال:

مشکل در تبدیل PDF به WORD

1-وقتي من مي خوام از يك سايت علمي خارجي مطلبي دانلود كنم كه اون سايت ف_ * ل*_ ت ر و با اين نرم افزارها هم كلي سرعت پايين مياد بايد چي كار كنم شما بگو.
2-اين نرم افزارهارو هم قبلا ديدم باز مشكلم حل نشد.(براي ورد)
3-ممنون كه راهنمايي كرديد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

, اگر از آفیس 2007 و یا 2010 استفاده میکنید
1- با استفاده از saveas و سپس گزینه saveas type میتونید نوع ذخیره سازی را با پسوند pdf انتخاب نمایید
2- می تونید ابتدا نرم افزار Adobe Acrobat X Pro را نصب کنید و سپس از داخل word در بخش print پرینتری که را نرم افزار به طور مجازی برای شما نصب کرده انتخاب کنید تا فایلهاتون به پی دی اف تبدیل شوند.
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

. ,

ایشان هدفشون برعکس است، منظورشون تبدیل یک فایل Doc به فایل PDF نیست، بلکه می خواهند یک کتاب الکترونیک با فرمت PDF را به فایل Doc و قابل ویرایش تغییر بدهند.

,

1. بنده نگفتم شما قصد دارید با این ابزارها برید سایت مستهجن یا ...، عرض کردم تو این انجمن معرفی و آموزش در این زمینه خلاف مقررات است. بنده هم مثل شما یک کاربر هستم تو این سایت و اصلا در قوانین تعیین شده اون دخالتی نداشتم جز این که سعی می کنم تابع قوانین محیطی که توش هستم باشم.

2. شما اگر براتون مقدور است یک نسخه از فایل مورد نظرتون را بزارید تا بررسی شود، اما این احتمال دور از تصور نیست که امکانش نباشد به فایل ورد تبدیل شود. این مشکلی است که هنوز با بسیاری از فایل های PDF فارسی وجود دارد و هیچ نرم افزاری وجود ندارد که کاملا تضمین شده باشد در این عرصه.

3. یادم نمیاد به شما بدهکار باشم یا جایی متعهد به کمک کردن به شما شده باشم.

با هدف شنیدن کلمه تشکر از پرسش گر نیست که تو بحث ها مشارکت می کنم یا مثلا پاسخ سوالی را می دم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

M.Abooali نوشته شده:Azadi.Isatis,

ایشان هدفشون برعکس است، منظورشون تبدیل یک فایل Doc به فایل PDF نیست، بلکه می خواهند یک کتاب الکترونیک با فرمت PDF را به فایل Doc و قابل ویرایش تغییر بدهند.

mohammad area51,

1. بنده نگفتم شما قصد دارید با این ابزارها برید سایت مستهجن یا ...، عرض کردم تو این انجمن معرفی و آموزش در این زمینه خلاف مقررات است. بنده هم مثل شما یک کاربر هستم تو این سایت و اصلا در قوانین تعیین شده اون دخالتی نداشتم جز این که سعی می کنم تابع قوانین محیطی که توش هستم باشم.

2. شما اگر براتون مقدور است یک نسخه از فایل مورد نظرتون را بزارید تا بررسی شود، اما این احتمال دور از تصور نیست که امکانش نباشد به فایل ورد تبدیل شود. این مشکلی است که هنوز با بسیاری از فایل های PDF فارسی وجود دارد و هیچ نرم افزاری وجود ندارد که کاملا تضمین شده باشد در این عرصه.

3. یادم نمیاد به شما بدهکار باشم یا جایی متعهد به کمک کردن به شما شده باشم.

با هدف شنیدن کلمه تشکر از پرسش گر نیست که تو بحث ها مشارکت می کنم یا مثلا پاسخ سوالی را می دم.

از اين كه دوست خوبي مثل شما دارم شبانه روز خدارو شكرگزارم فقط نمي دونم شما الان داري چي مي گي به من داري جواب ميدي يا به كس ديگه جواب ميدي.
من كي از شما طلبكار شدم نميدونم و يا گفتم از من تشكر كنيد نمي دونم .
من pdfهاي فارسي زياد دارم كه مي خوام تبديل به ورد كنم در اين سايت كه تقريبا با قوانينش اشنا هستم بيان كردم اگه كسي مي دونست كمك كنه و گرنه كه هيچ.
اگه از گراني و تورم و بيكاري و عدم تاييد صلاحيت كانديداي مورد نظرت ناراحتي ادرس بده بيام يه دل سير منو كتك بزن.
برادر كوچك شما و همه mohammad area51
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط حسن1995 »

سلام . من نرم افزار Camtasia Studio ورژن 7 رو نصب کردم و میخوام از محیط دسکتاپ فیلم برداری کنم اما هر وقت وارد نرم افزار windows media player یا هر نرم افزار دیگه ای که داره یک کلیپ یا یک فیلم نشون میده ، میشم هیچی از کلیپ و صفحه ضبط نمیکنه و بعد از ذخیره ی پروژه اون قسمتی که فیلم بوده رو همشسیاه نشون میده . باید چیکار کنم ؟ با همین نرم افزار میشه از محیط نرم افزاری که داره فیلم پخش میکنه فیلم برداری کنم یا نه ؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 49 بار
سپاس‌های دریافتی: 599 بار

پست توسط Alireza.Hosseini »

سلام
خوب من نسخه 7 را تست نکردم اما با نسخه8 که روی سیستم نصب دارم، براحتی ضبط از روی فیلم انجام میشود. احتمالا بخاطر کدکی هست که روی سیستم نکرده اید. در صورت امکان نسخه 8 را تست کنید اگر مشکل داشتید باهم بررسی میکنیم، تا ایراد را بفهمیم :-)
New Member

پست توسط حسن1995 »

Alireza.Hosseini نوشته شده:سلام
خوب من نسخه 7 را تست نکردم اما با نسخه8 که روی سیستم نصب دارم، براحتی ضبط از روی فیلم انجام میشود. احتمالا بخاطر کدکی هست که روی سیستم نکرده اید. در صورت امکان نسخه 8 را تست کنید اگر مشکل داشتید باهم بررسی میکنیم، تا ایراد را بفهمیم :-)

من چند تا از این سایت های دانلود رفتم همشون میگن نمیدونم باید یه فایلی رو تو نصب تغییر بدی وگرنه بعد از نصب با برقراری اتصال به اینترنت کرک میپره و... حالا چیکار کنم ؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 49 بار
سپاس‌های دریافتی: 599 بار

پست توسط Alireza.Hosseini »

دوست عزیز فایل نصب نیاز به تغییر ندارد. تنها کافی است شما از طریق فایروال و یا از طریق ادیت کردن فایل hosts در ویندوز دسترسی برنامه به اینترنت را غیر فعال کنید. پس طبق دستورالعمل نصب سایت های دانلود نصب را انجام بدهید.
New Member

پست توسط حسن1995 »

دوباره سلام . من Camtasia 8 رو هم نصب کردم اما دوباره مثل همون ورژن قبلی محیط نرم افزارهای پخش فیلم و فیلم رو ضبط نمیکنه و در ضمن صداشون رو هم ضبط نمیکنه تو سایت شرکت سازندش هم نوشته بود با بعضی کارت صداها سازگاری نداره حالا کلا از این camtasia بگذریم نرم افزار دیگه ای هست که بشه باهاش فیلم در حال پخش رو ضبط کرد من شدیدا لازم دارم .
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
نرم افزارهاي KMPlayer , K-lite Mega Codec Pack رو هم تست کنيد. شايد از روي اينها مشکلي نداشته باشه. همچنين آخرين نسخه‌ي درايورهاي صوت و گرافيک رو هم نصب کنيد. من هم با camtasia مشکلي ندارم ...
اگر مشکل به اين موارد مربوط باشه، با تغيير برنامه هم بعيد هست مشکل شما رفع بشه. پس پله به پله موارد بررسي و نتيجه رو اعلام کنيد تا بررسي کنيم :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”