سوالات نرم افزاري
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: سوالات نرم افزاري
,
باید بررسی شود، مدل کارت صداتون را بگید.
شاید اگر خروجی صدا را به ورودی میکروفن لینک کنید (با کابل) بتونید در کنترل پانل تنظیم کنید که سیستم صدا را از میکروفون ضبط کند!
باید بررسی شود، مدل کارت صداتون را بگید.
شاید اگر خروجی صدا را به ورودی میکروفن لینک کنید (با کابل) بتونید در کنترل پانل تنظیم کنید که سیستم صدا را از میکروفون ضبط کند!
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
سلام . ببخشید من 4 یا 5 روز پیش چند تا عکس گرفتم که تقریبا 4 ساعت بعد از گرفتن عکس ها یکی پاکشون کرد . حالا هرچی با نرم افزار recovery my files ریکاوری میکنم اون عکس ها نمیاد . هیچ راهی نداره برشون گردونم ؟
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
از Device Manager
براي ريکاوري هم نرم افزار O&O Disk Recovery رو تست کنيد
از Device Manager
براي ريکاوري هم نرم افزار O&O Disk Recovery رو تست کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 18 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
[FONT=Arial,sans-serif]سلام ممنون میشم راهنمایی کنید<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
[FONT=Arial,sans-serif]مدتیست فایل های صوتی و تصویری ذخیره در کامپیوتر و یا انلاین رو نمیتونم درست استفاده کنم چون خیلی کند پیش میره هر ثانیه قطع و وصل میشه و صدا نداره بیشتر اوقات.از هر نرم افزاری هم برای پخش استفاده میکنم همینهkmplayer winamp ویدیوهای انلاین هم بهمین صورت من ویندوز ایکس پی دارم iexp8 اخرین ورژن فلش رو هم دارم ممکنه راهنمایی کنید
[FONT=Arial,sans-serif]مدتیست فایل های صوتی و تصویری ذخیره در کامپیوتر و یا انلاین رو نمیتونم درست استفاده کنم چون خیلی کند پیش میره هر ثانیه قطع و وصل میشه و صدا نداره بیشتر اوقات.از هر نرم افزاری هم برای پخش استفاده میکنم همینهkmplayer winamp ویدیوهای انلاین هم بهمین صورت من ویندوز ایکس پی دارم iexp8 اخرین ورژن فلش رو هم دارم ممکنه راهنمایی کنید
- تماس:
. ,
البته با توجه به اينکه به تازگي اين مشکل ايجاد شده، احتمالا ويروس علت اين مشکل هست. پس توصيه ميکنم اول يک آنتي ويروس قدرتمند (قدرتمند يعني حداقل هر چيزي جز Nod32) رو نصب و سيستم رو کامل اسکن کنيد. اگر مشکل رفع نشد، K-lite Mega Codec Pack رو نصب کنيد، انشاالله مشکل رفع خواهد شد
البته با توجه به اينکه به تازگي اين مشکل ايجاد شده، احتمالا ويروس علت اين مشکل هست. پس توصيه ميکنم اول يک آنتي ويروس قدرتمند (قدرتمند يعني حداقل هر چيزي جز Nod32) رو نصب و سيستم رو کامل اسکن کنيد. اگر مشکل رفع نشد، K-lite Mega Codec Pack رو نصب کنيد، انشاالله مشکل رفع خواهد شد
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
خیلی ممنون از راهنمایی تون.انتی ویروس AVG ویا USBautron virus remover خوبه به نظرتون؟
K-lite Mega Codec Pack چی هست؟
بازم ممنون که وقت میگذارید و جواب می دهید.
K-lite Mega Codec Pack چی هست؟
بازم ممنون که وقت میگذارید و جواب می دهید.
-
الان دیگه اصلا صدا قطع شده هم ویدیوهای انلاین هم ذخیره در کامپیوتر تصویر هم مدام هر ثانیه قطع و وصل میشه در هر دو مورد. اهنگ روی وبلاگها رو هم نمیتونم بشنوم.وقتی مثلا با winmap اهنگ میخوام گوش بدم به نظر میاد داره پخش میشه و ثانیه ها میره جلو اما از صدا خبری نیست انگار داره بدتر میشه قبلا صدا هم هی قطع ووصل میشد اما باز یک صدایی هرچندنامفهوم میومد...انتی ویروس رو حتما استفاده میکنم اما بجز ویروس چی میتونه باشه؟خواهش میکنم کمکم کنید.گیج شده ام.
- تماس:
. ,
پيشنهاد ميکنم Kaspersky رو جايگزين AVG کنيد
مشکل ميتونه به علت تخريب درايور کارت صدا هم باشه. اما اول از سلامت (ويروسي نبودن) سيستم اطمينان حاصل کنيد، بعد ميشه بقيه موارد رو بررسي کرد
پيشنهاد ميکنم Kaspersky رو جايگزين AVG کنيد
مشکل ميتونه به علت تخريب درايور کارت صدا هم باشه. اما اول از سلامت (ويروسي نبودن) سيستم اطمينان حاصل کنيد، بعد ميشه بقيه موارد رو بررسي کرد
-
من رفتم kaspersky رو تهیه کنم بهم گفتن اگر از ویروس باشه الان دیگه فایده نداره باید از اول نصب میکردی.اصلا روی سیستمت نصب نمیشه.باید ویندوزت رو عوض کنی.اگرهم نباشه که هیچی.میخوام حتی الامکان این عوض کردن ویندوز رو بزارم اخرین گزینه.خیلی سخته برام امکانش هم هست که ویروس نباشه اصلا.
گاهی یکمقدار صداش درمیاد گاهی قطع میشه صدا نداره تصویر هم که همونطور کند و مدام قطع و وصل میشه. قبلا هم گاهی میشد که صدا قطع میشد یا صدا و تصویر چندان هماهنگ نبودن اما خودش زود درست میشد اما حالا هم صدا هم تصویر اینطوریه.
حالا خواستم برنامه های نصب شده روی ویندوز رو uninstall کنم و بعد دوباره نصب کنم شاید کمکی کنه. اومدم اینترنت اکسپلورر8 رو حذف کنم اصلا حذف نمیشه گزینه uninstall نداره درحالیکه سایر برنامه ها همه دارن.عجیب نیست؟شاید مشکل از اینه.توروخدا راهنمایی ام کنید.
گاهی یکمقدار صداش درمیاد گاهی قطع میشه صدا نداره تصویر هم که همونطور کند و مدام قطع و وصل میشه. قبلا هم گاهی میشد که صدا قطع میشد یا صدا و تصویر چندان هماهنگ نبودن اما خودش زود درست میشد اما حالا هم صدا هم تصویر اینطوریه.
حالا خواستم برنامه های نصب شده روی ویندوز رو uninstall کنم و بعد دوباره نصب کنم شاید کمکی کنه. اومدم اینترنت اکسپلورر8 رو حذف کنم اصلا حذف نمیشه گزینه uninstall نداره درحالیکه سایر برنامه ها همه دارن.عجیب نیست؟شاید مشکل از اینه.توروخدا راهنمایی ام کنید.
- تماس:
. ,
نفهميدم چي نوشتيد و کي گفته و چطور شد کلا ...
اما خيلي راحت هر آنتي ويروسي که قلا روي سيستم نصب داشتيد رو حذف و کسپرسکي 2014 رو نصب کنيد. اگر نصب نشد که قطعا از ويروس هست، چون بسياري ويروسها جلوي نصب آنتي ويروسها رو ميگيرند. اگر نصب شد هم که بعد از اکتيويت و آپديت، کل سيستم رو اسکن کنيد، اگر ويروسي باشه حذف خواهد کرد. بعد بهتر ميشه تصميم گرفت يا علت رو تشخيص داد
نفهميدم چي نوشتيد و کي گفته و چطور شد کلا ...
اما خيلي راحت هر آنتي ويروسي که قلا روي سيستم نصب داشتيد رو حذف و کسپرسکي 2014 رو نصب کنيد. اگر نصب نشد که قطعا از ويروس هست، چون بسياري ويروسها جلوي نصب آنتي ويروسها رو ميگيرند. اگر نصب شد هم که بعد از اکتيويت و آپديت، کل سيستم رو اسکن کنيد، اگر ويروسي باشه حذف خواهد کرد. بعد بهتر ميشه تصميم گرفت يا علت رو تشخيص داد
-
ببخشید الان یک همچین پیغام خطایی میده وقتی میخوام یک فایل صوتی را باز کنم با winamp
Nullsoft Directsound output v2.6(d) Error
Bad direct sound driver.please install proper drivers or select another device in configuration.Error code88780078
وقتی با مدیا پلیر خواستم باز کنم این شد:
Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly.
این بنظرتون چیه؟ویروسه؟اون مشکل پخش تصاویر الان تاحدی بهتر شده ولی صدایی در کار نیست.چه کاری از دستم برمیاد؟
Nullsoft Directsound output v2.6(d) Error
Bad direct sound driver.please install proper drivers or select another device in configuration.Error code88780078
وقتی با مدیا پلیر خواستم باز کنم این شد:
Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly.
این بنظرتون چیه؟ویروسه؟اون مشکل پخش تصاویر الان تاحدی بهتر شده ولی صدایی در کار نیست.چه کاری از دستم برمیاد؟
آخرین ويرايش توسط 1 on shivaa.H, ويرايش شده در 0.