سوالات نرم افزاري

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

Re: سوالات نرم افزاري

پست توسط shivaa.H »

خب الان رفتم device manager قسمت sound video game controllers رو نگاه کردم اخرین گزینه که این باشه:vinyl AC97 codec combo driver(WDM)کنارش یک علامت تعجب زرد خورده بود.چه خاکی بسرم کنم؟مطمئنم قبلا این رو نگاه کرده بودم و هیچ علامتی اینجا نبود شایدم اونموقع سیستم هنوز متوجه نبوده.هرکاری بگید میکنم توروخدا کمکم کنید.اصلا نمیخوام مجبور بشم ویندوز رو عوض کنم.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط shivaa.H »

عجیبه! الان دوباره رفتمdevice manager قسمت sound video game controllers همون گزینه vinyl AC97 codec combo driver(WDM دیدم اون علامت تعجب زرد اونجا نبود.اسپیکر رو روشن کردم دیدم بله کم و بیش صدا داره بهمون صورت که مدام قطع و وصل میشه و تصویر هم مثل قبل دوباره هر ثانیه مدام قطع و وصل میشه.جالب اینکه وقتی کاملا صدا قطع بود و اون علامت تعجب زرد اونجا بود با اینکه صدایی درکار نبود اما تصویر مشکلی نداشت و وقطع و وصل نمیشد.الان وقتی هم که فایل صوتی رو میخوام گوش بدم اون پیغام ها خطایی که صفحه قبل نوشتم دیگه نمیاد و صدا بهمون صورت مقطع پخش میشه.مشکل چیه جدا؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
خوب يکبار حذف کنيد و دوباره نصب کنيد درايور رو، شايد تخريب شده. البته قبلش از Properties چک کنيد متن خطايي که ميده چيه، بهتز ميشه علت رو پيدا کرد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط shivaa.H »

shivaa.H نوشته شده:ببخشید الان یک همچین پیغام خطایی میده وقتی میخوام یک فایل صوتی را باز کنم با winamp
Nullsoft Directsound output v2.6(d) Error
Bad direct sound driver.please install proper drivers or select another device in configuration.Error code88780078
وقتی با مدیا پلیر خواستم باز کنم این شد:
Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly.

متن پیغام خطا همین بود.چکار کنم؟چطور درایور رو حذف و دوباره نصب کنم؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
روي درايور مورد نظر در دوايس منيجر کليد del رو بزنيد، اگر تيکي براي remove در کادر تاييد اومد، اون رو هم تيک بزنيد و سيستم رو ريستارت کنيد. بعد از بالا اومدن مجددا درايور رو از ديسک نصب مادربورد يا لپتاپ نصب کنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط shivaa.H »

روی vinyl AC97 codec combo driver(WDM کلید del نداره میتونم uninstall بکنمش.این خوبه؟فقط نمیدونم چطور دوباره نصبش کنم؟دیسک نصب مادربورد کدومه؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
کليد del روي کيبورد هم دقيقا همين uninstall هست
بله، Uninstall کنيد و مجددا نصب کنيد
درايور کارت صدا رو هم ميتونيد از ديسکي که همراه مادربورد بوده مجددا نصب کنيد و يا از سايت سازنده مادربورد

Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط shivaa.H »

ممنون که تا اینجا کمکم کردید.حالا یک چیزی میپرسم ناراحت نشید:من نمیدونم این درایور کارت صدا رو از کجا پیدا کنم.
من یک سی دی دارم که همراه کامپیوتر بهم دادن همون موقع خرید روش نوشته drivers backup ninja m620p گمونم از روی همین باید نصب مجدد کنم.درسته؟ حالا هرچی میگردم توشvinyl AC97 codec combo driver(WDM رو پیدا نمیکنم!
Major II
Major II
محل اقامت: مهم نیست که کجام ، همه جای ایران سرای من است
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 155 بار

پست توسط free love »

shivaa.H نوشته شده:ممنون که تا اینجا کمکم کردید.حالا یک چیزی میپرسم ناراحت نشید:من نمیدونم این درایور کارت صدا رو از کجا پیدا کنم.
من یک سی دی دارم که همراه کامپیوتر بهم دادن همون موقع خرید روش نوشته drivers backup ninja m620p گمونم از روی همین باید نصب مجدد کنم.درسته؟ حالا هرچی میگردم توشvinyl AC97 codec combo driver(WDM رو پیدا نمیکنم!

با اجازه ی Mahdi1944

از mycomputer به devace manager برید و روی کارت صدا راست کلیک کنید و update driver رو بزنید که سیستم خو دش از روی سی دی فایل مربوطه رو پیدا کنه . اگر هم نبود همین مدل رو تو اینترنت سرچ کنید درایور رو بگیرید و درجایی ذخیره کنید وقتی update drive رو زدید مسیر فایل ذخیره شده رو بدید تا براتون نصب کنه .

موفق باشید
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط shivaa.H »

اینupdate driver مثل همون uninstal و نصب مجدد برنامه است؟پس همون سی دی رو بزارم و update driver رو بزنم خودش پیدا میکنه و نصب میکنه اگه باشه؟
Major II
Major II
محل اقامت: مهم نیست که کجام ، همه جای ایران سرای من است
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 155 بار

پست توسط free love »

shivaa.H نوشته شده:اینupdate driver مثل همون uninstal و نصب مجدد برنامه است؟پس همون سی دی رو بزارم و update driver رو بزنم خودش پیدا میکنه و نصب میکنه اگه باشه؟

بله ، اگر به همون ترتیبی که خدمتتون عرض کردم عمل کنید و اگر سی دی مربوطه رو درست گذاشته باشید خودش پیدا میکنه. و نصب میکنه، اگر هم پیدا نکرد که خب راه دیگه ای ندارید جز دانود کردن درایور
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط shivaa.H »

ببخشید باز مزاحم شدم.راستش من سی دی رو گذاشتم اینو برام جایگزین کردRealtekAC97audio که مشکل رو حل نکرد.من توی اینترنت همون vinyl AC97 codec combo driver(WDM رو سرچ کردم و از سایت drivers.downloadatoz.com › Sound Card این فایل رو دانلود کردم به حجم حدودا 7 مگابایت.فایل زیپ رو باز کردم حالا مشکل اینه که این فایل از چند فولدر تشکیل شده میخوام مسیر فایل ذخیره شده رو بدم تا اپدیت کنه درایور رو ولی نمیشه باید یکی از این فولدر ها رو انتخاب کنم در صورتیکه همش یکجادانلود شده اما خب فولدرها هرکدوم یک اسم دارن(68,74,ADeck,ICH,WDM و چند تا دیگه....نمیدونم چیکارش کنم.کجا اشتباه میکنم؟
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”