سوالات نرم افزاري

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Major II
Major II
محل اقامت: مهم نیست که کجام ، همه جای ایران سرای من است
سپاس‌های ارسالی: 150 بار
سپاس‌های دریافتی: 155 بار

Re: سوالات نرم افزاري

پست توسط free love »

shivaa.H نوشته شده:ببخشید باز مزاحم شدم.راستش من سی دی رو گذاشتم اینو برام جایگزین کردRealtekAC97audio که مشکل رو حل نکرد.من توی اینترنت همون vinyl AC97 codec combo driver(WDM رو سرچ کردم و از سایت drivers.downloadatoz.com › Sound Card این فایل رو دانلود کردم به حجم حدودا 7 مگابایت.فایل زیپ رو باز کردم حالا مشکل اینه که این فایل از چند فولدر تشکیل شده میخوام مسیر فایل ذخیره شده رو بدم تا اپدیت کنه درایور رو ولی نمیشه باید یکی از این فولدر ها رو انتخاب کنم در صورتیکه همش یکجادانلود شده اما خب فولدرها هرکدوم یک اسم دارن(68,74,ADeck,ICH,WDM و چند تا دیگه....نمیدونم چیکارش کنم.کجا اشتباه میکنم؟

wdm رو انتخاب کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط shivaa.H »

نتیجه اینکه میگرده اخرش میگه مناسب تر از همونیکه روی کامپیوترتون نصبه پیدا نشد!(همونRealtek97 که نصب کردم وگفتم جواب نداد) با وجودیکه ادرس رو وارد کردم باز کار خودشو میکنه.
واقعا بده میدونم مشکل کجاست اما کاریش نمیتونم بکنم.
Major II
Major II

پست توسط free love »

shivaa.H نوشته شده:نتیجه اینکه میگرده اخرش میگه مناسب تر از همونیکه روی کامپیوترتون نصبه پیدا نشد!(همونRealtek97 که نصب کردم وگفتم جواب نداد) با وجودیکه ادرس رو وارد کردم باز کار خودشو میکنه.
واقعا بده میدونم مشکل کجاست اما کاریش نمیتونم بکنم.

ممکنه از صفحه ی device manager یک عکس اینجا بگذارید ؟
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط shivaa.H »

صفحه device managerکاملا معمولیه چیز خاصی نداره.فقط جلوی همونvinyl AC97 codec combo driver(WDM علامت تعجب زرد بود که با RealtekAC97audio جایگزین کردم و جواب نداد.راستش عکسش رو نمی دونم چطور بزارم.باید مشکل از همون باشه قاعدتا فقط نمیدونم چطور یک چیزی مثل خودش جاش بزارم ببینم جواب میده یا نه.
Major II
Major II

پست توسط free love »

shivaa.H نوشته شده:صفحه device managerکاملا معمولیه چیز خاصی نداره.فقط جلوی همونvinyl AC97 codec combo driver(WDM علامت تعجب زرد بود که با RealtekAC97audio جایگزین کردم و جواب نداد.راستش عکسش رو نمی دونم چطور بزارم.باید مشکل از همون باشه قاعدتا فقط نمیدونم چطور یک چیزی مثل خودش جاش بزارم ببینم جواب میده یا نه.

معمولا از روی سی دی برنامه ی مربوطه نصب میشه نه چیز دیگه . یعنی حتی اگر برنامه رو از جایی هم دانلود کرده باشید اما به مدل سخت افزار شما مربوط نباشه نصب نمیشه . پس اگر از روی سی دی برنامه رو نصب کرده که نباید مشکل دیگه داشته باشید دوست من .

سیم های متصل شده به کیس رو هم از پشت چک کنید که شل نشده باشه .
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط shivaa.H »

اخه برنامه نصب شده چیزی نیست که قبلا بود.من الان برنامه ای رو که از روی سی دی نصب کرد(همونRealtekAC97audio ) رو از دیوایس منجر disable کردم.نتیجه اینکه صدای ویدیوها قطع شد اما مشکل تصویر حل شد(وقتی نصب بود هم صدا هم تصویر با اشکال و قطع و وصل مداوم پخش میشد).سیمهای کیس هم مشکلی ندارن.الان همه چیز خوبه جز اینکه صدایی در کار نیست.حالا من چطور همون برنامه
vinyl AC97 codec combo driver(WDM رو نصب کنم دوباره؟فکرکنم مشکل همونه.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
تنظيمات بايوس رو دست نزديد؟ اگر درايور رو حذف و مجددا نصب کرديد و کار نکرد، دو حالت وجود داره:
1- مشکل سخت افزاري هست
2- تنظيمات کارت صدا در بايوس دست کاري يا تخريب شده که بايد ريستور کنيد به پيشفرض بايوس رو تا مشکل حل بشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط shivaa.H »

من همون update driver رو انجام دادم و از روی سی دی چیزی رو نصب کرد که کار نکرد.حالا میرم درایور رو حذف میکنم اما چطور دوباره نصب مجددش کنم؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
درايور رو ميتونيد از Add/Remove Program يا (Programs and Features در ويندوز‌هاي 7 به بالا) حذف کنيد، همچنين اگر از طريق Installer خود Realtek اون رو نصب نکرديد هم از Device Manager با همون روشي که قبلا گفتم ميتونيد حذف کنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط حسن1995 »

سلام . یه نرم افزار خوب میخوام که یک پوشه یا درایو رو قفل گذاری کنم . چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید ؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

با سلام

حافظه external با حجم 1 ترابایت را فرمت کردم.

1- آیا امکان بازیابی اطلاعات روی خود همان حافظه وجود دارد؟ یا این که برای بازیابی اطلاعات، به حافظه دیگری با حجم بیشتر نیاز دارم؟

2- اگر به حافظه دیگری نیاز است، برای بازیابی اطلاعات روی حافظه دیگر، آیا به یک فضای خالی پیوسته احتیاج است؟ و یا این که می توانم اطلاعات را روی چند هارد و یا چند درایو مختلف هم بازیابی کنم؟

3- نام تقریبی برخی از فایل ها را می دانم. آیا می توانم کاری کنم که مثلاً فایل هایی که در نامشان از حروف خاصی استفاده شده بازیابی شوند و بقیه فایل ها بازیابی نشوند؟ مثلاً فقط فایل هایی که در نام آن ها از GMG استفاده شده بازیابی شوند. مثل: 1022-GMGKJ

ممنون

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

KH.I.A.2500,
1- خير، حتما بايد در حافظه‌ي جديدي بازيابي انجام بشه و معمولا به فضاي بيشتري نياز هست
2- بله، بايد پيوسته باشد
3- اين موضوع بسته به برنامه‌اي که انتخاب ميکنيد هست. برخي برنامه‌ها امکان جستجو در نام قايلها و چنين ف_ * ل*_ ت ر گذاري‌هايي هستند و برخي خير، برنامه‌اي که من پيشنهاد ميکنم O&O DiskRecovery هست که فکر ميکنم امکان جستجو رو نداره و فقط ميشه فايلهاي مورد نظر رو دستي تيک زد

ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”