سوالات نرم افزاري

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

Re: سوالات نرم افزاري

پست توسط shivaa.H »

مدل گرافیک رو از کجا ببینم؟الان اینی روکه در اورده روش نوشته شدهmsi و یک گوشه اش نوشته nvidia .
بببینید اولش که روشن میکنم کامپیوتر رو وقتی اولش اون ویندوز ایکس پی رو مینویسه یکدفعه خودبخود خاموش میکنه بعد روشن میشه بعد بجای اینکه ویندوز بیاد بالا یک صفحه سیاه میاد با نوشته های سفید رنگ که معنی نوشته اش تا جایی که فهمیدم اینه که بخاطر مشکل پیش اومده ببخشید یک تغییر نرم افزاری یا سخت افزاری باعث شده اینطوری بشه بعد پایین صفحه همچین گزینه هایی دارهlast known good configuration یا start windows normally یا safe mode و فکرکنم یکی دوتا دیگه که من last known good.... رو انتخاب میکنم و اینتر میزنم بعد دوباره یک دور خاموش روشن میشه خودبخود (یا حتی دو سه بار خودش خاموش روشن میشه)بعد اون صفحه ابی اومد که اولش نوشتهchecking file system on C
type of fle system is FAT32 فکرکنم همینا رو مینویسه....بعد چک میکنه اخرش که تموم شد بالاخره ویندوز میاد بالا و بعد از کلی ماجرا میشه باهاش کار کرد....
ببخشید خیلی وقتتون رو میگیرم ولی سعی کردم دقیق حالش رو توضیح بدم تا راحتتر تشخیص بدید مشکل رو.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط shivaa.H »

علاوه بر اونایی که بالا نوشتم گاهی موقع کار با کامپیوتر یا اینترنت یکدفعه صفحه اش بهم میریزه...یا یکدفعه وسط کار خودش خاموش روشن میشه....خواهش میکنم اگه میتونید بگید مشکل از کجاست
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
از همون Device manager> Display Adapter ميتونيد ببينيد. نام و مدل دقيق اون رو بفرستيد
البته با توجه به توضيحات شما و اينکه ويندوز xp هست، شديدا توصيه ميکنم از نو نصب کنيد، چون اين ويندوز حتي برخي مواقع با اپديت درايورها هم به هم ميريزه، چه برسه به تغيير سخت افزار
ويندوز رو عوض کنيد و بعد هم Kaspersky‌رو نصب کنيد. وقتي خيالتون از ويروسي بودن و مشکل در خود ويندوز راحت شد، اونوقت اگر مشکلي باقي مونده بود بهتر قابل بررسي و رفع هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط shivaa.H »

زیر شاخهdisplay adaptor اینو نوشته:Intel(R) 82865GGraphics controller امیدوارم درست باشه.یعنی دوباره ویندوز رو از اول نصب کنم؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
بله

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط mhmr »

سلام
وقتی لپ تاپمو روشن میکنم همون اول اینا رو مینویسه
Try(hd0,0):NTFS5:No grldr
Try(hd0,1):NTFS5:No grldr
Try(hd0,2):NTFS5:No grldr
Try(hd0,3):NTFS5:No grldr
Cannot find GRLDR
مشکل از کجاس؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
نسخه‌ي سيستم عامل؟
به نظر ميرسه فايلهاي بوت تخريب شده و يا اينکه ترتيب اولويت بندي بوت رو تغيير داديد و مثلا لپتاپ سعي ميکنه از يک فلش درايو با بوت ناقص، سيستم رو بوت کنه

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط mhmr »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
نسخه‌ي سيستم عامل؟
به نظر ميرسه فايلهاي بوت تخريب شده و يا اينکه ترتيب اولويت بندي بوت رو تغيير داديد و مثلا لپتاپ سعي ميکنه از يک فلش درايو با بوت ناقص، سيستم رو بوت کنه

اگه منطورتون ویندوزه که مال من سون هست
چجوری درست کنمش؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
با ديسک نصب ويندوز ميتونيد اون رو repair کنيد، همچنين اگر به دستورات سيستمي وارد باشيد با ديسک Hirens هم ميتونيد اين کار رو انجام بديد

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3148 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

پست توسط apple2009 »

سلام
من با برنامه ایگل گت که یه دانلود منیجر هست یه تریلر دانلود کردم بعد که رفتم تو محل ذخیره دیدم آیکن تریلر رو به جای اینکه به شکل آیکون کی ام پلیر نمایش بده به شکل آیکون اپلیکیشن نمایش میده بعد رفتم روش کلید کردم از تب بالای صفحه قسمت چوز دیفالت پروگرام برنامه کی ام پلیر رو انتخاب کردم بعد یه دفعه هشتاد درصد برنامه های داخل کامپیوترم آیکونشون تبدیل شد به آیکون کی ام پلیر یعنی مثلن رو اینترنت اکسپلولر کلید میکنم km player باز میشه چیکار کنم برگرده به حالت قبلی ؟
فایلای داخل لپ تابم خیلی مهمن برام خواهشن سریعتر کمک کنید . ( راستی خواستم برا حل مشکل سیستم ری استور انجام بدم نشد پیغام داد can not be start
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اگر از ويروسي نبودن سيستمتون اطمينان داريد، يک اکانت ديگه در سيستم ايجاد کنيد، تنظيمات ريست خواهد شد. اگر ويروسي هست، اول ويروسي رو با يک يک آنتي ويروس قابل قبول (ترجيحا Kaspersky) اسکن کنيد و بعد اکانت جديد بسازيد

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3148 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

پست توسط apple2009 »

سلام
مطمئنم ویروس ندارم
یه اکانت دیگه ساختم تو اکانت جدیده درسته ولی تو اکانت قبلیه تنظیمات تغییر نکردن
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”