مشکل شدید من با internet Explorer

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: ..مازندران..
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط ghadami2005 »

سلام اقا فرهاد.من تا حالا با چند تا انتي ويروس که همشون اپ ديت شده بودن چک کردم (nod32,bitdefender v10.5 ,kaspersky ,avast4.7 pro, avg,.........) هيچکدوم چيزي نشان ندادند فقط بيت به چنتا cooki گير داد که همشو پاک کردم الانم يه انتي ويروس nod32 دارم با يه فاير وال مک افي .خسته شدم نمي دونم چيکار کنم :lol:
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

2 مسئله باقی میمونه :
1- احتمال ویروسی بودن سیستم. یعنی ویروسی روی سیستم وجود داره که بعد از تعویض ویندوز فعال نیست اما کمی بعد فعال میشه.
2- اینکه از فایروال یا یک سوئیت کامل امنیتی استفاده میکنین که تنظیماتش درست نیست. یعنی بعد از اینکه ویندوز رو عوض میکنین IE درسته ولی پس از نصب فایروال یا تنظیمش IE غیر قابل استفاده میشه.

یاسر جان فکر میکنم پاسخ اولی شما درست باشه ولی من bitdefender 10 دارم که اونم سریالش کار نمی کنه شده قوز بالا قوز به هر حال از همه دوستان ممنونم :razz: :razz:
[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

sir.mohammad براي اينکه Bitdefender را رجيستر کنيد بزاريد کاملا آپديت بشه و بعد وارد آن بشيد و Auto Update اونو برداريد و بعد رجيستر کنيد . :-)
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”