ویندوز ویستا ی ا صل را از کحا می توا ن تهیه کرد و قیمت آ ن چند ا ست؟
عنوان تصحيح شد...
خريد ويندوز ويستاي اصل ؟
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
گلشن جان
ضمن عرض خوش امد به شما دوست گرامي
من بستهي پرنيان و آبي رو بررسي کردم، پرنيان RC2 بود، اما پکيج ABi نسخه 6000 و کامل بود
ضمن عرض خوش امد به شما دوست گرامي
من بستهي پرنيان و آبي رو بررسي کردم، پرنيان RC2 بود، اما پکيج ABi نسخه 6000 و کامل بود

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Tabatabaee Amid جان
منظوز شما اينه که ويندوز داراي لايسنس؟
اگر منظور اين دوستمون هم همين باشه، فکر ميکنم بايد اون رو سفارش بديد تا از ديگر کشورها براشون بفرستند، اگر در ايران زندگي ميکنند فکر نميکنم نسخه اصل و لايسنس دار رو بتونيد تهيه کنيد (مگر ضميمه لبتاپها که اون هم براي خود لبتاپ Validate شده هستند)
منظوز شما اينه که ويندوز داراي لايسنس؟
اگر منظور اين دوستمون هم همين باشه، فکر ميکنم بايد اون رو سفارش بديد تا از ديگر کشورها براشون بفرستند، اگر در ايران زندگي ميکنند فکر نميکنم نسخه اصل و لايسنس دار رو بتونيد تهيه کنيد (مگر ضميمه لبتاپها که اون هم براي خود لبتاپ Validate شده هستند)

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد