من يك سي دي ويندوز مديا سنتر را كپي كردم(همه فايل ها را) روي هارد ؛ حالا مي خوام رايت كنم چطوري با نرو حالت بوت بهش بدم
چون خودم كه مي سازم در طول نصب پيغام نميده كه سي دي 2 را بذارم و ناقص نصب ميكنه
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
Mahdi1944 نوشته شده:nt جان
براي ويرايش CD ها و اعمال تغييرات ابتدا از اون ايميج بگيريد و بعد با استفاده از PowerISO,WinISO و امثال اون شروع به ويرايش کنيد، و بعد مجددا با Nero اون رو رايت کنيد، در اين صورت تنها مواردي تغيير خواهد کرد که شما اون رو تغيير داده باشيد، و بقيه خواص اطلاعات هيچ تغييري نخواهد کرد
هر دو برنامه مذکور در بخش دانلود وجود دارند
Mahdi1944 نوشته شده:nt
فايل شما يک فايل جديد هست يا اينکه فايلي رو ويرايش کرديد؟
اگر مورد جديدي هست بايد اون رو در فايل اطلاعات نصب يعني LAYOUT با ذکر مشخصات دقيق اضافه کنيد
اگر هم فايلي رو تغيير داديد بايد دنبال نام اون بگرديد، فايلهاي نصب XP به صورت تکي به فرمت Cab فشرده شدهاند، ابتدا اون رو فشرده کنيد و بعد کاراکتر آخر پسوند فايل رو به _ تغيير بديد
مثلا اگر setup.exe هست به _Setup.ex تغيير بديد (بعد از فشرده سازي)
براي تغيير نام هم بايد فايل اطلاعات فايل LAYOUT رو ويرايش کنيد
nt نوشته شده:سلام
خسته نباشيد
من وقتي دو فايل WINNTBBU.DLL و WINNTBBA.DLL را تغيير ميدهم حجم هر دوتاشون از 4.39 به 7.33 تبديل ميشه
اين حجم بر حسب بايت چي ميشه؟
nt نوشته شده:من دو فايل اصلي را از ايميج پاك ميكنم و بعد اين دوتا جديد را مي ذارم سر جاش اما اجرا نمي كنه دليل؟
nt نوشته شده:چرا بعد از اين كارا فايل بوت كه با پسوند img. هست اتوماتيك پاك ميشه؟
nt نوشته شده:چرا وقتي مي خوام با Clone رايت كنم ميگه sub. غير معتبر هست؟
nt نوشته شده:در ضمن من اگر بخواهم يك پوشه به نام $OEM$ با محتويات درون I386 قرار دهم آيا نياز به تغييرات خاصي هست يا كپي كافيه؟
اگر لطف كنيد جواب هر بخش را با نقل قول بديد ممنون ميشم![]()
با تشكر