وقتي از form2 در يك پروژه اي كه با vb نوشته شده است استفاده مي كنم و سپس مي خواهم فايل اجرايي آن را بر روي كامپيوتر ديگر نصب كنم در صورتي كه روي آن كامپيوتر office نصب نشده باشد پيغام خطا مي دهد . كسي مي تواند من را راهنمايي كند .
و يا در صورتي كه textbox روي فرم قرار داده باشم داخل آن textbox به جاي اين كه خالي باشد textbox1 مي نويسد .
فكر مي كنم مشكل آن در نبود فايل sm20.dll باشد كه در صورتي كه رجيستر شده ي اين فايل را در اختيار داشته باشيد به من بدهيد ممنون مي شوم .
مشكلي در برنامه نويسي vb
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
SAHB جان
این موضوع قطعا به خاطر تداخل نرم افزاری بین این دو برنامه هست، چیزی تا قبل از دات نت بسیار شایع هست
این فایل در خود مسیر نصب VB وجود داره (با جستجو هم میتونید اون رو پیدا کنید)
در کل پیشنهاد میکنم در دات نت برنامه نویسی کنید، چنین مشکلاتی در اون به طور کامل رفع شده
این موضوع قطعا به خاطر تداخل نرم افزاری بین این دو برنامه هست، چیزی تا قبل از دات نت بسیار شایع هست
این فایل در خود مسیر نصب VB وجود داره (با جستجو هم میتونید اون رو پیدا کنید)
در کل پیشنهاد میکنم در دات نت برنامه نویسی کنید، چنین مشکلاتی در اون به طور کامل رفع شده
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد