سلام دوستان
وقتی که من مثلا یه کار سنگین با کامپیوتر میکنم
مثلا باز کردن مدیا پلیر و یاهو مسنجر و اینترنت اکسپلورر سیستم نمیکشه و خاموش میشه
یا مثلا می خوام برنامه ای رو نصب کنم .....
وقتی که خاموش کرد روشن میکنم کامپیوتر رو ارور ولتاژ سی پی یو رو میده
در حالی که فن من سالم هست و ایرادی نداره و به خوبی کار میکنه الان چند روزی اینجوزی شده
جریان چیه؟
nt : عنوان ویرایش شد .
خاموش و ريست شدن کامپیوتر
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
demo جان
فکر ميکنم مشکل شما مربوط به پاور و يا CPU هست، البته اشکال در پاور CPU رو هم مختل ميکنه و ممکنه به اون صدمه بزنه
فکر ميکنم مشکل شما مربوط به پاور و يا CPU هست، البته اشکال در پاور CPU رو هم مختل ميکنه و ممکنه به اون صدمه بزنه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Mehdi2224 جان
دماي CPU روئ بررسي کرديد؟ با توجه به شروع فصل گرما و با توجه سطح عادي منابع مورد استفاده سيستم، اين موضوع بيشترين احتمال رو داره
دماي CPU روئ بررسي کرديد؟ با توجه به شروع فصل گرما و با توجه سطح عادي منابع مورد استفاده سيستم، اين موضوع بيشترين احتمال رو داره

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد