کمک براي winxp
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
کمک براي winxp
با عرض سلام وخسته نباشيد.يه مشکلي برام پيش اومده.من پسورد ويندوزايکس پي رو فراموش کردم(پسورد باياسو نه) اگه امکانش هست منو راهنمايي کنيد ممنونم
خدایا!
از بادۀ جام تو نوشیدم وهمه چیز را از یاد بردم .
هر آنچه را که دارم ترک می کنم ، تا بادۀ تو را دوباره بیایم
از بادۀ جام تو نوشیدم وهمه چیز را از یاد بردم .
هر آنچه را که دارم ترک می کنم ، تا بادۀ تو را دوباره بیایم
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
unknown20
تقاوت عمده در نصب پچها و بسته شدن نقصهاي امنيتي هست و باعث ميشه ويندوز بهتر کار کنه و امنيت بيشتري داشته باشه (تمام آپديتهايي که تا تاريخ مورد نظر منتشر شده در اون پکيچ اعمال شده و ويندوز قابل اعتماد تري هست)
تقاوت عمده در نصب پچها و بسته شدن نقصهاي امنيتي هست و باعث ميشه ويندوز بهتر کار کنه و امنيت بيشتري داشته باشه (تمام آپديتهايي که تا تاريخ مورد نظر منتشر شده در اون پکيچ اعمال شده و ويندوز قابل اعتماد تري هست)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد