برای زیپ یا آن زیپ کردن کدام بهتر است؟

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

برای زیپ یا آن زیپ کردن کدام بهتر است؟

پست توسط DANG3R »

سلام دوستان
من قبلا برای زیپ یا آنزیپ(Compression & Decompression) کردن برنامه هایی که DL می کردم از KGB Archiver استفاده می کردم که خدائیش خیلی خوب بود امروز یک winrar فارسی DL کردم که هیچ چیز ازش نمی فهمم در واقع KGB را Import کرده و تمامی زیپ هایی که با KGB دانلود کرده بودم را به زیپ winrar تبدیل کرده اگر winrar بهتر است یک راهنمایی کوچک بکنید و اگر KGB بهتر است می شه بگید که چطوری باهاش winrar را import کنم و از همون KGB دوباره استفاده کنم.
البته یک چیزائی تو ویزارد winrar یاد گرفتم و سه تا فایل 13،14،19 مگی را آنزیپ کردم و الان هم آموزش کوتاه و حرفه ای تر می خواستم . اگرهم KGB بهتر است فقط نحوۀ دوباره فعال کردنش را بهم بگید!! :)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

DJ.:.DANGEROUS جان
KGB فرمت نو ظهوري هست و هنوز کمي زود هست که در مورد اون قصاوت بشه، همين سرعت کم در Compress , Decompress مشکل بزرگ اين برنامه هست
تا اونجايي که مي‌دونم فايلهاي KGB با winrar باز نميشه (در نسخه‌اي بنده دارم لااقل)
اما در کل بهتره در شرايط فعلي از فرمت rar استفاده کنيد که از هر نظر هم امتحان خودش رو پس داده :-)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 42 بار

Re: برای زیپ یا آن زیپ کردن کدام بهتر است؟

پست توسط payam_2010 »

DANG3R نوشته شده:سلام دوستان
من قبلا برای زیپ یا آنزیپ(Compression & Decompression) کردن برنامه هایی که DL می کردم از KGB Archiver استفاده می کردم که خدائیش خیلی خوب بود امروز یک winrar فارسی DL کردم که هیچ چیز ازش نمی فهمم در واقع KGB را Import کرده و تمامی زیپ هایی که با KGB دانلود کرده بودم را به زیپ winrar تبدیل کرده اگر winrar بهتر است یک راهنمایی کوچک بکنید و اگر KGB بهتر است می شه بگید که چطوری باهاش winrar را import کنم و از همون KGB دوباره استفاده کنم.
البته یک چیزائی تو ویزارد winrar یاد گرفتم و سه تا فایل 13،14،19 مگی را آنزیپ کردم و الان هم آموزش کوتاه و حرفه ای تر می خواستم . اگرهم KGB بهتر است فقط نحوۀ دوباره فعال کردنش را بهم بگید!! :)

به نظر من هم Winrar در زمینه باز کردن فایلهای فشرده حرف اول رو میزنه و بهترین برنامه در این زمینه هست ولی اگر فشرده سازی بهتری می خواهید بجای KGB نرم افزار 7zip رو پیشنهاد می کنم
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”