مشکل بزرگ با internet explorer
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
مشکل بزرگ با internet explorer
سلام من وقتی به اینترنت وصل مشم وقتی روی یک لینک می خوام open in new windowکنم تا می خوام راست کلیک کنم اون لینک خود به خود باز میشه و هر جا می خوام راست کلیک کنم اون صفحه ای که از راست کلیک روی لینک باز شده بالا میاد و نمی ذاره هیچ جا راست کلیک کنم و وقتی صفحه رو می بندم با راست کلیک دوباره میاد لطفا کمکم کنید چه طوری می تونم جلوش رو بگیرم 

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
وقتی صفحه رو می بندم با راست کلیک دوباره میاد لطفا کمکم کنید چه طوری می تونم جلوش رو بگیرم
ايا اين مشکل تو همه سايت ها اتفاق ميفته ؟!
يا فقط در سايت مشخصي؟! بعضي از سايت ها اين قابليت رو دارن که تا وقتي پنجره اون سايت بازه راست کليک رو در کامپيوتر شما(نه فقط اينترنت اکسپلورر )غير فعال ميکنن !
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
- تماس:
شما برنامه اينترنت اکسپلورر را پاک کنيد و دوباره نصب کنيد
براي اينکار به Control Panel برويد و برنامه Add or Remove Programs را باز كنيد بعد در برنامه اي كه باز ميشود سمت چپ روي سومين گزبنه يعني (Add/Remove Windows components) کليک کنيد کمي صبر کنيد تا برنامه باز شود سپس در پنجره باز شده يک ايکون کوچک مانند ايکون اينترنت اکسپلورر وجود دارد تيک کنار ان را برداريد و Next را بزنيد اينکار برنامه اينترنت اکسپلورر را پاک ميکند سپس دوباره همين مراحل را طي کنيد اما اينبار دوباره تيک کنار ايکون اينترنت اکپلورر را قرار دهيد(چون شما در مرحله قبل برنامه را پاک کرده ايد مربع کنار اين ايکون خالي است انرا تيک بزنيد و سپس روي Next کليک کنيد)
براي اينکار به Control Panel برويد و برنامه Add or Remove Programs را باز كنيد بعد در برنامه اي كه باز ميشود سمت چپ روي سومين گزبنه يعني (Add/Remove Windows components) کليک کنيد کمي صبر کنيد تا برنامه باز شود سپس در پنجره باز شده يک ايکون کوچک مانند ايکون اينترنت اکسپلورر وجود دارد تيک کنار ان را برداريد و Next را بزنيد اينکار برنامه اينترنت اکسپلورر را پاک ميکند سپس دوباره همين مراحل را طي کنيد اما اينبار دوباره تيک کنار ايکون اينترنت اکپلورر را قرار دهيد(چون شما در مرحله قبل برنامه را پاک کرده ايد مربع کنار اين ايکون خالي است انرا تيک بزنيد و سپس روي Next کليک کنيد)
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
- تماس:
سلام اينترنت اکسپلورر دوباره نصب کردم درست شد اما حجم مدبوط به اينترنت اکسپلورر صفر بود يعني جلوش نوشته بود 0MBاين دليلش چي بود در ضمن خبلي از شما دوستهاي گلم تشکر مي کنم که زود راهنمايم کرديد خيلي ممنون
اگر بعد از پاک کردن اينطور بوده مشکلي نيست و الان هم که اينترنت اکسپلورر شما داره کار ميکنه پس ممکنه يه خطاي کوچيک از خود ويندوز باشه به هر حال فکر کنم اگه الان دوباره يه سر بزنيد درست شده باشه !