وقی میخوام درایو رو باز کنم، این error میاد. چه جوری میشه درستش کرد.
[External Link Removed for Guests]
لطفا راهنمایی کنید.
يه error اگه ميشه راهنمايي کنيد.
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- محل اقامت: saboonat- kazamon
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
- تماس:
برو تو همون درايوي كه اين ارور رو ميده ( با كليك راست روي درايو و open كردن) سپس از منوي tools روي folder option كليك كن و سپس روي قسمت view رفته و تيك قسمت Hide extensions.... رايرداشته و ok كن
سپس داخل درايو فايل copy.exe راكه به صورت hidden است رو پاك كن و كامپيوترت رو ريستارت كن
سپس داخل درايو فايل copy.exe راكه به صورت hidden است رو پاك كن و كامپيوترت رو ريستارت كن
منم کورش
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
با سلام
من چند روز است كه هنگامي كه بدون هيچ مشكلي به اينترنت وصل مي شوم نمي توانم به هيچ سايتي دسترسي پيدا كنم حتي سرعت من بالاي 50 كيلو هست ولي وقتي كه وارد هر سايتي ميشوم باز نميشود حتي ياهو مسنجر هم مدت زيادي را براي اتصال صرف ميكند ولي وصل نميشود .لطفا پاسخ را به ايميلم ارسال كنيد. با تشكر. محسن دانشوند
من چند روز است كه هنگامي كه بدون هيچ مشكلي به اينترنت وصل مي شوم نمي توانم به هيچ سايتي دسترسي پيدا كنم حتي سرعت من بالاي 50 كيلو هست ولي وقتي كه وارد هر سايتي ميشوم باز نميشود حتي ياهو مسنجر هم مدت زيادي را براي اتصال صرف ميكند ولي وصل نميشود .لطفا پاسخ را به ايميلم ارسال كنيد. با تشكر. محسن دانشوند

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mohsendan جان
اين دستور رو در RUN وارد کنيد
Please Login or Register to see this code
اگر IP سايت رو نشون داد و Reply زد يعني کانکشم شما به اينترنت متصل هست، در غير اين صورت صرف اتصال به ISP دليلي بر اتصال به اينترنت نيست
اين دستور رو در RUN وارد کنيد
Please Login or Register to see this code
اگر IP سايت رو نشون داد و Reply زد يعني کانکشم شما به اينترنت متصل هست، در غير اين صورت صرف اتصال به ISP دليلي بر اتصال به اينترنت نيست

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد