با سلام،
من سيستمم رو فرمت كردم و مجددا xp نصب كردم منتها قبلا ميتونستم در قسمت كنترل پنل در user accounts برم و از tab \advance در قسمت secure logon تيك مربوط به require users to to press cntl+alt+delete بزنم تا در موقع log on از من هم يوزر و هم پسورد بخواد منتها الان صفحه user accounts مثل قبل نيست و از گزينه advance خبري نيست و به اون تيكي كه گفتم دسترسي ندارم چطوري ميتونم به اين گزينه دسترسي پيدا بكنم؟
با تشكر و ارزوي سلامتي
سوال در مورد user accounts ويندوز xp
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
taktaz عزیز
حالتی که شما هم اکنون در قسمت User Account در Control Panel میبینین، حالت درست و استاندارد اون هست.
صفحه که قبلاً میدیدین به این دلیل بوده که قسمت User Account به هر دلیل به حالت Advanced در اومده بوده.
به هر حال برای دسترسی به قسمتی که مورد نیازتون هست میتونید از دستور control userpasswords2 از طریق گزینه Run استفاده کنید.
حالتی که شما هم اکنون در قسمت User Account در Control Panel میبینین، حالت درست و استاندارد اون هست.
صفحه که قبلاً میدیدین به این دلیل بوده که قسمت User Account به هر دلیل به حالت Advanced در اومده بوده.
به هر حال برای دسترسی به قسمتی که مورد نیازتون هست میتونید از دستور control userpasswords2 از طریق گزینه Run استفاده کنید.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 25 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
Farhad3614 جان ،
بله اون تيکي که گفتين هست در tab/advance تيک ctrl+alt+delet رو زدم ولي موقع logon عمل نميکنه اصولا علتش چيه موقعي که از کنترل پنل User Account رو اجرا ميکنم يوزر ها رو تو يه پنجره گرافيکي نشون ميده و مثل زماني نيست که از دستور control userpasswords2 در run استفاده ميکنيم . همونطوري که گفتم ويندوز رو تازه نصب کردم و ورژن دست کاري شده هم نيست . بهرحال الان چه کاري بايد انجام بدم؟
با تشکر و آرزوي سلامتي
بله اون تيکي که گفتين هست در tab/advance تيک ctrl+alt+delet رو زدم ولي موقع logon عمل نميکنه اصولا علتش چيه موقعي که از کنترل پنل User Account رو اجرا ميکنم يوزر ها رو تو يه پنجره گرافيکي نشون ميده و مثل زماني نيست که از دستور control userpasswords2 در run استفاده ميکنيم . همونطوري که گفتم ويندوز رو تازه نصب کردم و ورژن دست کاري شده هم نيست . بهرحال الان چه کاري بايد انجام بدم؟
با تشکر و آرزوي سلامتي
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
taktaz جان
من الان به XP دسترسي ندارم
اما به طور پيشفرض همون صفحه گرافيکي بايد بياد که الان ميبينيد، اگر قبلا چيز ديگهاي ميديد يعني اينکه به هر دليلي تغييري توش ايجاد شده بوده (مثلا غير فعال شدن سرويس مربوطه و ....)
اما در حال حاضر شما بايد اول وارد User Account بشيد و از اونجا گزينه آخر (چون دسترسي به XP ندارم نميتونم متني که نوشته رو براتون بنويسم) انتخاب کنيد، اونجا دو تا گزينه هست، گزينه اول که مربوط به WelCome Screen هست رو غير فعال کنيد (دومي هم غير فعال ميشه چون وابسته به اولي هست)
بعد وارد run شده و مراحلي که دوستان اشاره کردند رو انجام بديد
اميدوارم مشکلتون حل بشه
من الان به XP دسترسي ندارم
اما به طور پيشفرض همون صفحه گرافيکي بايد بياد که الان ميبينيد، اگر قبلا چيز ديگهاي ميديد يعني اينکه به هر دليلي تغييري توش ايجاد شده بوده (مثلا غير فعال شدن سرويس مربوطه و ....)
اما در حال حاضر شما بايد اول وارد User Account بشيد و از اونجا گزينه آخر (چون دسترسي به XP ندارم نميتونم متني که نوشته رو براتون بنويسم) انتخاب کنيد، اونجا دو تا گزينه هست، گزينه اول که مربوط به WelCome Screen هست رو غير فعال کنيد (دومي هم غير فعال ميشه چون وابسته به اولي هست)
بعد وارد run شده و مراحلي که دوستان اشاره کردند رو انجام بديد
اميدوارم مشکلتون حل بشه

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد