وقتی برای یک جدول یا فرم مربوط به فروش کالا query ایجاد می کنیم اگر بخواهیم در فیلد قیمت کل که در اون قیمت فروش کلی ماهانه رو درج کردیم قیمت بیشتر از ده هزار تومان رو پیدا کنیم از عملگرهای مقایسه ای >و<و.... استفاده می کنیم .وقتی این کار رو انجام می دم قیمت های کمتر از ده هزار تومن هم نشون داده می شه .چطور باید عمل کنم؟
بايد تو قسمت طراحي و تنظيمات اين كارو انجام بديد و اينكه در قسمت criteria مشابه كد زير رو وارد كنيد
Please Login or Register to see this code
-در برنامه اکسس وقتی قیمت (currency) به صورت ریال و تومان فارسی وارد می کنم اشتباهه یعنی 1200 تومان به ریال 12000000 یا 120000 و به طور کلی اشتباه وارد میشه .چکار کنم ؟
تو همون صفحه اي كه داريد فيلد رو تعريف ميكنيد وقتي فيلد رو تعريف كرديد ونوع آن هم مشخص كرديد ، اون قسمت پايين (field properties) در قسمت decimal places ، عدد يك رو وارد كنيد .
-وقتی بخواهیم اطلاعات خاصی از یک جدول یا فرم بدست بیاریم بهتره از کوری استفاده کنیم یا فیلتر ؟ به طور کلی از نظر کاری چه تفاوتی با هم دارن ؟
سعي كنيد هميشه از query استفاده كنيد چون يه سري قابليت هاي داره كه غربال نداره ، مثلا تو queri ميتونيد جستجوهاي پيشرفته انجام بديد و فرض كنيد ميخواهيد دنبال يه اسم هايي بگرديد كه مهسا هست يا مشابه اون ميتونيد فقط با يك كد اين قابليت رو به دست بياريد كه فقط مثلا دو حرف اول رو تايپ كنيد و اون براي شما هرچي كه مهسا يا مشابه اون هست رو پيدا كنه و تو queri ميتونيد اين نوع قالب بندي رو save كنيد و در جستجوهاي بعدي نيازي نداريد كه دوباره بخواهيد چيزي رو تنظيم كنيد ولي غربال اين خاصيت رو نداره.
در كل سعي كني هميشه از queri و قابليت هاي اون استفاده كنيد.
آیا میشه روی ویندوز xp ,sp2 میشه آفیس2003 sp3 نصب کرد ؟من یک سی دی اورجینال 2003 سرویس پک 3 دارم .ولی چندتا set up داره .
نمی دونم کدوم یکی رو باید نصب کنم .
درقسمتی که شماره سریال داده دو تا شماره داره یکی مربوط به آفیس 2003 و یکی هم مربوط به one note حالا نمی دونم چکار باید بکنم .اگه ممکنه در مورد این نصب به من کمک کنید .
فكر نميكنم مشكليپيش بياد ، حالا باز افراد صاحب نظر در اين سايت شمارو بيشتر راهنمايي ميكنند ولي در مورد اون 3 تا گزينه اگر درست منظور شما رو فهميده باشم بهتره typical رو استفاده كنيد كه بيشترين امكانات آفيس رو براتون نصب كنه . و فكر ميكنم كه گزينه اول باشه...