سلام دوستان
مسنجر من یک مشکلی پیدا کرده که هر چی سعی می کنم نمی شه که پی ام برای طرف بفرستم Enter , Mouse Click ,..... هر کار می کنم نمی فرسته یک بار هم دوباره نصب کردم ولی طوری نشد چکار کنم موفق باشید
با تشکر فراوان
DJ.:.DANGEROUS, تو این یکی موندم
اگر مشکل از فایر وال بود که برنامه اجرا نمیشد .عقلم به جایی قد نمیده . کار کاره دوست مون مهدیه که یه سری به این تاپیک بزنه .
من یا یاهو مسنجر یه مشکل عجیب دارم . تازگی ها وقتی میخوام تو چت فایل سند کنم یا بگیرم گیر میکنه و مجبور میشم End Task کنم و دوباره لوگین شم . ورژن ام هم آخرین ورژن هست . چیکار کنم ؟
osilatoria, اکثر مشکلات نرم افزاری اینگونه حل می شون:
Uninstall & Install
بیشتر مواقع جواب می دهد ولی برای من جوابگو نبود در بقیه موارد مشکلم را حل کرده است حتی با یاهو مسنجر ولی این بار نه
لطفا امتحان کنید.
منم یک شب بود که کسایی برام آنلاین میشدن که اصلا توو ادد لیستم نبودن!!!!! وقتی اون گوشه میومدن بالا و روشون کلیک میکردم, کنار پنجره ایگنور و ادد دکمش بود!!! صادق در جریانه.خیلی عجیب بود برام 8)
DJ.:.DANGEROUS جان
مطمئن هستيد که آخرين نسخه رو نصب کرديد؟ فکر ميکنم اگر نسخه جديد رو مجددا دانلود کنيد مشکل رفع خواهد شد
Ma3ouD جان
اين مشکلات در ياهو عادي هست و چندان جاي تعجبي نيست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
Mahdi1944 حالا که در حال دانلود هستیم قبلیش 8.1.0.249 ولی این یکی 8.1.0.401 است ولی مشکل من اینه که چرا این قبلیه که خوب کار کرد مشکل پیدا کرد و مشکلش چجوری حل می شود ؟
ممنون..