با عرض سلام و خسته نباشيد.
لطفا متخصصان وارد در امور تبديلات ويديويي به سوالات زير پاسخ کامل و کلي بدهند.
من نرم افزار TMPGEnc Plus 2.5 را براي تبديل ( Divx CD ( AVI به VCD را پيدا کردم الان
دارمش و فقط چندتا سوال زير را داشتم :
1. چگونگي تنظيم کامل براي تبديل ( Divx CD ( AVI به VCD ويديو به همراه صدا فيلم بدون افت
کيفيت.
2. چگونگي تنظيم کامل براي تبديل ( Divx CD ( AVI به VCD بدون افت کيفيت.
3. تو بعضي هاش نوشته است VCD به صورت Ntfs و PAL منظورش چيه و کدام بهتر انتخاب
کنم.
لطفا پاسخ کامل و کلي بدهيد.
چندتا سوال فوري و کوچک از متخصصان وارد در مورد يک نرم افزار تبديل ويدي
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
این نسخه شما یکم قدیمی هست از نسخه TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring 3.0.5.149 استفاده کنید
برنامه کاملا حرفه ای هست ولی یک نقص داره مصرف رم فوق العاده ای داره
شما فایل DiviX را به برنامه بدهید و برید زبانه بعد اگر میدانید که فایلتون NTSC یا Pal گزینه درست رو انتخاب کنید اگر نمیدونید همون Pal رو بزنید
رد صفحه بعد تنظیمات مربوط به زیر نویس و در صفحه بعد تنظیمات مربوط به منوهای DVD رو درست کنید (برای استفاده از زبان فارسی باید زبان فارسی رو در قسمت تنظیمات زیان انتخاب کنید )
در صفحه اخر میتونید حجم فایل خروجی رو انتخاب کنید در اینجا میبایست اگر میخواهید VCD درست کنید حجم رو بزارید روی 690 و بزارید UnRip کنه و رایت کنه
الان برنامه رو نصب ندارم تا دقیق توضیح بدم اگر بازم سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
برنامه کاملا حرفه ای هست ولی یک نقص داره مصرف رم فوق العاده ای داره
شما فایل DiviX را به برنامه بدهید و برید زبانه بعد اگر میدانید که فایلتون NTSC یا Pal گزینه درست رو انتخاب کنید اگر نمیدونید همون Pal رو بزنید
رد صفحه بعد تنظیمات مربوط به زیر نویس و در صفحه بعد تنظیمات مربوط به منوهای DVD رو درست کنید (برای استفاده از زبان فارسی باید زبان فارسی رو در قسمت تنظیمات زیان انتخاب کنید )
در صفحه اخر میتونید حجم فایل خروجی رو انتخاب کنید در اینجا میبایست اگر میخواهید VCD درست کنید حجم رو بزارید روی 690 و بزارید UnRip کنه و رایت کنه
الان برنامه رو نصب ندارم تا دقیق توضیح بدم اگر بازم سوالی بود در خدمتم
موفق باشید