سلام
خسته نباشید
من وقتی می خوام که فیلم های دوربین فیلم برداری را با کابل و برنامه مخصوص خودش به هارد انتقال بدم سریع انجام میشه اما اگر بخوام که به طور معمولی و بدون نرم افزار خودش انتقال بدم خیلی طول میکشه(یعنی وارد درایو ساخته شده میشم و کپی میکنم) مشکل از کجاست؟
خوب بعد پسوند فیلم ها MPG هست چجوری باید رایت کنم چون نرو میگه که نمیشه رایت کرد و باید اینکد بشه و اگر رایت کنم صدا نداره آیا روش رایت خاصی داره؟
یا باید تبدیل کنم؟اگر باید تبدیل بشه با چه نرم افزاری اینکار را بکنم که خوب باشه
ممنون
کمک براي انتقال فيلم از دوربين به هارد و تبديل اون
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
nt جان
اينکه سرعت انتقال متفاوت هست، به خاطر استفاده از مکانيزمهايي هست که دو برنامه به کار ميبرند، موضوعي نيست که قابل بحث باشه
اما براي رايت فيلمها اول بابد اونها رو برنامههايي مثل TotalVideoConverter تبديل کنيد و بعد اقدام به رايت اونها با Nero و يا برنامههاي مشابه کنيد
اينکه سرعت انتقال متفاوت هست، به خاطر استفاده از مکانيزمهايي هست که دو برنامه به کار ميبرند، موضوعي نيست که قابل بحث باشه
اما براي رايت فيلمها اول بابد اونها رو برنامههايي مثل TotalVideoConverter تبديل کنيد و بعد اقدام به رايت اونها با Nero و يا برنامههاي مشابه کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد