خراب شدن تمام فونت هاي سيستم

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-اهواز
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

خراب شدن تمام فونت هاي سيستم

پست توسط shahram_sampad »

سلام دوستان لطفا کمک کنید...چند وقتیه تمام فونت های سیتمم خراب شدن ...میخواستم با این خرابی مدارا کنم ولی تازه فهمیدم که بر اثر این خرابی فونت های بعضی از بازی ها هم خراب شدن(مثل کانتر) و دیگه اینکه تو دیدن صفحات وب هم مشکل دارم...جالب اینه که بعضی صفحات وب در Mozilla با تغییر Encoding قابل خوندن میشن واسم ولی در IE این روش هم بی فایده بود برام.ضمن اینکه در خیلی از سایت ها(بر خلاف سنترال کلابز) حرف "ی" خراب نشون داده میشه برام...چه در IE و چه در "Mozilla FieFOX"
عمریست که از حضور او جا ماندیم/ در غربت سرد خویش تنها ماندیم/ او منتظر ماست که ما برگردیم/ ماییم که در غیبت کبرا ماندیم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

shahram_sampad جان
اگر ممکنه تصويري از صفحه‌اي که چنين مشکلي داره رو ارسال کنيد تا بهتر بشه موضوع رو بررسي کرد
آخرين تغييري که بعد از اون چنين مشکلي رخ داد چه بود؟
احتمالا فونت‌هاي ويندوز ديگه‌اي رو در مسير fonts کپي نکرديد؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

آقا مهدي اين اتفاق براي من هم افتاده ، و اگه يادتون باشه فونت time new rohman رو هم در خواست کردم .
شهرام جان شما قطعا چند فونت اصلي مثل Arial و Tohma رو حذف کردين ( از پوشه فونت ويندوز ) و همين باعث خرابي شده .

شما اين فونت ها رو دانلود کن و توي پوشه فونت ويندوز کپي کن انشالله مشکلتون حل ميشه . :razz:

[External Link Removed for Guests]

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-اهواز
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط shahram_sampad »

sir.mohammad عزيز
فکر کنم درست شد،مرسي .يکي دو تا از صفحه هايي که هميشه با مشکل ميومدن رو تست کردم و اين دفعه درست اومدند. باز هم مرسي

Mahdi1944 عزيز از شما هم ممنونم
عمریست که از حضور او جا ماندیم/ در غربت سرد خویش تنها ماندیم/ او منتظر ماست که ما برگردیم/ ماییم که در غیبت کبرا ماندیم
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”