مشکل با آفیس مایکرو سافت

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster

مشکل با آفیس مایکرو سافت

پست توسط shanbalooz »

باسلام
مشکل من اینست که من در ویندوز قبلی ام یک فایل ورد را رمز گذاری کرده ام حالا که ویندوز را عوض کرده ام آن فایل باز نمی شود چه باید کرد؟
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

shanbalooz,

دوست عزيز همچنين چيزي نمي شه

احتمال زياد مربوط به فارسي يا انگليسي بودن ويندوز قبلي شماست و پسوردتون از عدد و حروف تشكيل شده شما يكبار پسورد را بزنيد اگر نشد alt+shift را بزنيد تا زبان شما عوض بشه دوباره پسورد را بزنيد احتمالا درست مي شه
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط shanbalooz »

پسورد ويندوز من به اين صورت نبود بلکه به اين شکل بود که شما درهنگام ورود به ويندوز در صفحه ي خوشامد گويي درکنار نام کاربري مورد نظر پسورد را وارد مي کرديد بعد تمام فايلهاي رمز گذاري شده (که عنوانشان سبز رنگ شده بود) به طور خودکار باز مي شدند واگر بانام کاربري ديگري وارد ويندوز ميشديداين فايلها قابل باز شدن نبودند
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

shanbalooz جان
فايلهاي رمز گذاري شده با چه پسوند و فرمتي بودند؟ با چه برنامه‌اي باز ميشدند؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط shanbalooz »

فرمتهاي مختلفي داشتند مثل :dat,pdf,jpg,wmv,htm, doc وبا برنامه هاي مختلفي باز مي شدند ازقبيل :
adobe acrobat reader, windows media player,internet explorer,windows picture and fax viewer,microsoft word
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

shanbalooz جان
به نظر ميرسه شما از برنامه‌هاي رمز گذار روي NTFS استفاده ميگرديد، در اين صورت بايد ببينيد چه برنامه‌اي قبلا داشتيد و مجددا اون رو نصب کنيد، مثلا Private Disk , .....
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط shanbalooz »

خير من از هيچ برنامه ي جانبي استفاده نکرده ام خود ويندوز ايکس پي قابليت رمز گذاري فايلها را داراست اگر برروي هر پوشه اي کليک راست بکنيد در قسمت پيشرفته آخرين گزينه را تيک بزنيد پوشه خود بخود رمز گذاري مي شود
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”