باسلام
مشکل من اینست که من در ویندوز قبلی ام یک فایل ورد را رمز گذاری کرده ام حالا که ویندوز را عوض کرده ام آن فایل باز نمی شود چه باید کرد؟
مشکل با آفیس مایکرو سافت
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 2612 بار
- سپاسهای دریافتی: 5561 بار
- تماس:
shanbalooz,
دوست عزيز همچنين چيزي نمي شه
احتمال زياد مربوط به فارسي يا انگليسي بودن ويندوز قبلي شماست و پسوردتون از عدد و حروف تشكيل شده شما يكبار پسورد را بزنيد اگر نشد alt+shift را بزنيد تا زبان شما عوض بشه دوباره پسورد را بزنيد احتمالا درست مي شه
دوست عزيز همچنين چيزي نمي شه
احتمال زياد مربوط به فارسي يا انگليسي بودن ويندوز قبلي شماست و پسوردتون از عدد و حروف تشكيل شده شما يكبار پسورد را بزنيد اگر نشد alt+shift را بزنيد تا زبان شما عوض بشه دوباره پسورد را بزنيد احتمالا درست مي شه
پاينده باد ايران زنده باد ايراني
وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]
صفحه اینستاگرام
وبلاگ من
صفحه اینستاگرام
-
پسورد ويندوز من به اين صورت نبود بلکه به اين شکل بود که شما درهنگام ورود به ويندوز در صفحه ي خوشامد گويي درکنار نام کاربري مورد نظر پسورد را وارد مي کرديد بعد تمام فايلهاي رمز گذاري شده (که عنوانشان سبز رنگ شده بود) به طور خودکار باز مي شدند واگر بانام کاربري ديگري وارد ويندوز ميشديداين فايلها قابل باز شدن نبودند
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
shanbalooz جان
فايلهاي رمز گذاري شده با چه پسوند و فرمتي بودند؟ با چه برنامهاي باز ميشدند؟
فايلهاي رمز گذاري شده با چه پسوند و فرمتي بودند؟ با چه برنامهاي باز ميشدند؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
shanbalooz جان
به نظر ميرسه شما از برنامههاي رمز گذار روي NTFS استفاده ميگرديد، در اين صورت بايد ببينيد چه برنامهاي قبلا داشتيد و مجددا اون رو نصب کنيد، مثلا Private Disk , .....
به نظر ميرسه شما از برنامههاي رمز گذار روي NTFS استفاده ميگرديد، در اين صورت بايد ببينيد چه برنامهاي قبلا داشتيد و مجددا اون رو نصب کنيد، مثلا Private Disk , .....
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-