چند سوال راجع به انواع مسنجرها و ایمیل ها؟

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

آيا ميشه دو تا ياهو مسنجر يکي 6 و يکي8 رو همزمان نصب کرد . مشکلي ايجادنميشه ؟

احتمال تداخل دو ورژن بسیار زیاده، چون کلیدهای رجیستری که هر یک از این دو نسخه استفاده می کنند، یکسان هست. حالا نمی دونم رابط COM ایی که برای این دو نسخه استفاده میشه ورژن های مختلف داره یا اینکه از یک ورژن ثابت استفاده میکنه. از طرف دیگه، نیازی هم به نصب یک نسخه قدیمی و جدید نیست. برنامه نصب کننده یاهو هم خودش ورژن قبلی نصب شده را پیدا می کنه و ورژن جدید را جایگزین آن میکنه.
ياهومسنجري که سايت ياهو در اختيارمون قرار ميده کامله ؟

خودتون میگید که یاهو مسنجر؛ یعنی این برنامه توسط شرکت یاهو ارائه میشه، پس کاملترینش هم همونی هست که سایت این شرکت ارائه میده.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

وقتی روی ویندوز مسنجر دبل کلیک می کنیم برای اینکه ایمیل آدرس نشون داده نشه راهی هست؟

من با موزیلا فایر فاکس 2.0.0.11 نمیتونم وارد هاتمیلم بشم و مرورگر پیش فرضم هم IE هست. راه حلی داره؟
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

[quote]
اصولا سایت های مایکروسافتی میانه خوبی با Firefox ندارند. برای برطرف کردن مشکل، افزونه IE Tab را از سایت Mozilla دریافت کنید. این افزونه (Extension) به شما امکان میده که به دلخواه خودتون صفحات اینترنت را با موتور IE یا Firefox در داخل فایرفاکس باز کنید. تنها کاری که بعد از نصب باید انجام بدید اینه که در تنظیماتش آدرس سایت hotmail را به لیستش اضافه کنید، بعد از این هر وقت از داخل Firefox بخواید سایتHotmail را باز کنید، سایت در داخل Firefox باز میشه، البته با موتور IE
::ns
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

بعد از اتصال به اينترنت ويندوز مسنجر به صورت خودکار sign in ميشه راهي هست که غيرفعالش بکنم .

وقتي از منوي tools در outlook express گزينه accouts\ add رو انتخاب کردم و بعد هم ويزارد رو با هاتميل هماهنگ کردم . يک پنجره باز شد به عنوان checing for new messages on hotmail... و اصلاً بسته نميشه و وقتي هم که مي بندمش با باز شدن پرنامه هاي ديگه مرتب صداي يک زنگ کوتاه مياد و موقع خاوش کردن سيستم هم پنجره END TASK باز ميشه . :-? چکار کنم؟!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 64 بار
تماس:

پست توسط njmh »

من يه folder توي yahoo mail ساختم
حالا نميدونم چه جوري پاکش کنم؟؟؟ :-o
مرا دوست بدار،اندكي ولي طولاني!
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”