اينترنت
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
m.a.darvishi جان
با توجه به اينکه ايميل شما از Gmail هست، خيلي ساده وارد سايت gmail.com شده و با ID و پسوردي که زمان ثبت نام داديد وارد شده و استفاده کنيد (ID يعني ادرس ايميل تا قبل از @ ، براي مثال ID شما در Gmail ميشه m.a.darvishi)
با توجه به اينکه ايميل شما از Gmail هست، خيلي ساده وارد سايت gmail.com شده و با ID و پسوردي که زمان ثبت نام داديد وارد شده و استفاده کنيد (ID يعني ادرس ايميل تا قبل از @ ، براي مثال ID شما در Gmail ميشه m.a.darvishi)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
فکر کنم چيزي حدود 300 تومان در ساعت
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
هزينه ان تقريبا برابر با يک ساعت تماس داخل شهر است ( براي کساني که نياز به کد نداشته باشند )
حالا چيزي که من از مخابرات شهرمون شنيدم بين 100 تا 300 تومان بود که من رقم بيشتر را ذکر کردم
حالا چيزي که من از مخابرات شهرمون شنيدم بين 100 تا 300 تومان بود که من رقم بيشتر را ذکر کردم
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
- محل اقامت: www.ir-dl.ir
- سپاسهای ارسالی: 2151 بار
- سپاسهای دریافتی: 1069 بار
- تماس:
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 70 بار
mahsa_kaf نوشته شده:نرم افزارهایی که در LINKESTAN . COM برای دانلود هستند .نسخه کامل و بدون محدودیت هستند یا تبلیغاتی؟
دوست من...
من از سایت لینکستان خبر ندارم ولی اگه برنامه برای دانلود می خوای می تونی به سایت **** بری، که هم برنامه های زیادی برای دانلود داره و هم اکثرا فول ورژن هستند.
Farhad3614: لطفا از این طریق سایتی را معرفی نکنید. هم بر خلاف قوانین است هم اینکه سرعت لود صفحه را پایین میاره.
ویرایش شد.
با تشکر.
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس: