حذف عضویت در گروپ یاهو

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

حذف عضویت در گروپ یاهو

پست توسط amir_reyman »

سلام دوستان

چطور می توان در گروپی که در یاهو عضو آن هستیم

به طور کامل خارج شویم

یه گروپی عضو شدم روزی 800 تا ایمیل می فرسته اعصاب نذاشت هبرای من :x
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

در صفحه مربوط به آن گروه در سایت یاهو، باید لینک برای لغو عضویت (unsubscribe) وجود داشته باشه. علاوه بر اون، باید همچین لینکی در انتهای ای میل هایی که دریافت می کنید هم وجود داشته باشه.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط amir_reyman »

ممنون

من رفتم روی این گزینه کلیک کردم

اما یه صفحه فرستادن ایمیل باز شد به همون گروپ؟!

چی کار باید کنم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

amir_reyman جان
شما بايد اون پيام رو براي مدير گروه ارسال کنيد و درخواست حذف عضويت رو براشون بنويسيد (احتمالا متن هم آماده در کادر وجود داره)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط harimehamid »

سلام به همگي . يه راه صد در صد تضميني براي اين کار وجود داره من خودم هم امتحانش کردم
باید به آدرس گروهی که عضو آن شده اید بروید و عضویت خود را لغو کنید. برای مثال، برای لغو عضویت در گروه های یا هو به آدرس groups.yahoo.com بروید، روی sign in کلیک کنید و با نام کاربری و رمز عبور خود وارد شوید.در کنار my groups در سمت چپ صفحه که لیست گروه هایی که عضو آن هستید قرار دارد، روی manage کلیک کنید. سپس در صفحه ای که می آید روی edit my groups در بالای سمت چپ صفحه کلیک کنید. از هر گروهی که می خواهید خارج شوید،leave group را در مقابل آن علامت بزنید.

save change را علامت بزنید تا تغییرات مورد نظر شما ذخیره شوند. اگر هم میخواهید عضو این گروه باقی بمانید ولی ایمیلی از آن دریافت نکنید، میتوانید delivery message را در لیست بالا به no mail تغییر دهید.
New Member

پست توسط whossein »

harimehamid نوشته شده:سلام به همگي . يه راه صد در صد تضميني براي اين کار وجود داره من خودم هم امتحانش کردم
باید به آدرس گروهی که عضو آن شده اید بروید و عضویت خود را لغو کنید. برای مثال، برای لغو عضویت در گروه های یا هو به آدرس groups.yahoo.com بروید، روی sign in کلیک کنید و با نام کاربری و رمز عبور خود وارد شوید.در کنار my groups در سمت چپ صفحه که لیست گروه هایی که عضو آن هستید قرار دارد، روی manage کلیک کنید. سپس در صفحه ای که می آید روی edit my groups در بالای سمت چپ صفحه کلیک کنید. از هر گروهی که می خواهید خارج شوید،leave group را در مقابل آن علامت بزنید.

save change را علامت بزنید تا تغییرات مورد نظر شما ذخیره شوند. اگر هم میخواهید عضو این گروه باقی بمانید ولی ایمیلی از آن دریافت نکنید، میتوانید delivery message را در لیست بالا به no mail تغییر دهید.
سلام دستت درد نکنه خيلي ممنون خيلي کمکم کردي عزيز از خدا هر چي ميخواي بهت بده :AA:
New Member

Re: حذف عضویت در گروپ یاهو

پست توسط CCF »

سلام.
یک سری فایل exe در گروپ آپلود شدند و تعدادشون زیاده و در گروپ ها متفرق هستند.
می خوام فایل ها رو حذف کنم.
آیا با حذف اکانت فایل ها هم حذف میشن؟
اگه نه چطور حذف میشن؟
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”