Microsoft Office Word 2003

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

Microsoft Office Word 2003

پست توسط only celine »

سلام
من یه سند آماده دارم که می خوام قسمتهایی رو که با دست نوشته میشه رو تایپ و چاپ کنم با ورد درست کردم ولی هر کاری میکنم قسمتهایی که نمیخوام هم چاپ میشه تنظیمات چاپ هم درسته فقط selection فعال نیست خواهش میکنم منو راهنمایی کنید .ممنونم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

only celine جان
فرمت اطلاعات شما که قراره چاپ نشه چيه؟ لطفا بيشتر توضيح بديد که چطور ميخواهيد انجام بديد و دقيقا مشکل کجاست؟ :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط only celine »

سلام آقا مهدي
من مي خوام برنامه اي با ورد درست کنم که بشه بعنوان مثال يه فرم ثبت نام رو قسمتهايي که با دست نوشته ميشه با کامپيوتر انجام بشه (فقط جاهاي خالي فرم) جدولشو درست کردم همه چيز درسته فقط مشکلم اينه که سوالها هم چاپ ميشه من فقط ميخوام جوابها در جاي خالي سند چاپ بشه تمام تنظيمات چاپ رو امتحان کردم ولي نتيجه اي نداشت . از توجهت ممنونم عزيز
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

only celine جان
خوب ساده‌ترين راه اينه که اون متنها رو حذف کنيد و فقط قسمتي که ميخواهيد چاپ شود (يعني بقيه قسمتها رو سفيد بگذاريد)
يا در يک txtbox بنويسيد و بعد اون رو غيز فعال و يا به پست برگه ببريد که در زمان نمايش صفحه در کامپيوتر قابل مشاهده باشه، اما در چاپ چون پشت صفحه اصلي هست چاپ نشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”