سلام
من به یک مشکل اساسی برخوردم. هروقت که می خواهم فایل regedit.exe یا فایل های registry enteries را باز کنم پیغام خطای registry editing has been diabled by your administrator را می بینم.
چکار کنم تا بتوانم دوباره فایل regedit را باز کنم و دیگر پیغام بالا را مشاهده نکنم ؟
مشکل اساسی در regedit.exe
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
zector جان
به احتمال قريب به يقين سيستم شما آلوده به ويروس Brontok هست، با kasoerSky IS 7 اسکن کنيد، بعد از اون ساده ترين راه براي رفع مشکلات ايجاد شده توسط ويروس اينه که يه يوزر جديد بسازيد، البته برنامهاي در اين زمينه توسط دوست عزيزم jeyjey نوشته شده که خيلي ساده قسمتهاي مختلف از جمله رجيستري و ... رو ميشه بست يا باز کرد (ميتونيد از بخش امنيت دانلود کنيد)
موفق باشيد
به احتمال قريب به يقين سيستم شما آلوده به ويروس Brontok هست، با kasoerSky IS 7 اسکن کنيد، بعد از اون ساده ترين راه براي رفع مشکلات ايجاد شده توسط ويروس اينه که يه يوزر جديد بسازيد، البته برنامهاي در اين زمينه توسط دوست عزيزم jeyjey نوشته شده که خيلي ساده قسمتهاي مختلف از جمله رجيستري و ... رو ميشه بست يا باز کرد (ميتونيد از بخش امنيت دانلود کنيد)
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد