سلام
من لپ تاپ HP DV 6383 ea رو دارم و میخوام به جای ویستا از XP استفاده کنم ولی هر دری زدم درایور رو پیدا نکردم حتی سایت HP درایورXP رو برای دانلود نزاشته. لطفا" کمکم کنید.
برخی از کارخانه ها برای بعضی از محصولاتشون(بسته به کیفیت قیمت و....) یکسری استانداردهایی رومد نظر میگیرند و برای خدمات پس از فروش اون همم همینطور مثلا بعضی از مدلهای لپ تاپ هست که من دیدم حتی درایورهای ویندوز 98 هم توی سی دی هاش و سایتش برای مصرف کننده موجوده که این نشون دهنده اینه که استاندارد کار از ویندوز 98 به بالا هست در مورد شما هم همین مساله صادقه یعنی اینک شرکت سازنده لپ تاپ شما ویندوز ویستا رو به عنوان استاندارد روز مد نظر قراره داده و کمتر از این رو مثل XP به رسمیت نمیشناسه
البته یه راه دیگه هم هست و اون شناخت مدل کارت گرافیک صدا مودم شبکه و.... هست که درایورهاش رو به صورت جدا جدا باید پیدا کنی
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان
دوستان سلام من یک لپ تاپ ASUS N43SL دارم که وقتی روشنش می کنم کنار کلید پاور یک LED که بالاش عکس قفل هست روشن میشه و تصویر نمیاد حتی Loading ویندوز چه کار کنم درست بشه