درايور لپ تاپ

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

New Member

پست توسط shahoo »

سلام
من لپ تاپ HP DV 6383 ea رو دارم و میخوام به جای ویستا از XP استفاده کنم ولی هر دری زدم درایور رو پیدا نکردم حتی سایت HP درایورXP رو برای دانلود نزاشته. لطفا" کمکم کنید. :AA:
New Member

Re: درايور لپ تاپ

پست توسط smah »

با سلام
من درايور هاي Toshiba Satellite A135-S2386 رو لازم داشتم. لطفا راهنمايي كنيد. ممنون
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: آبادان شهر خوبان- آبادان شهر خدا
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 339 بار

پست توسط jamal_khodamam »

سلام دوستان

برخی از کارخانه ها برای بعضی از محصولاتشون(بسته به کیفیت قیمت و....) یکسری استانداردهایی رومد نظر میگیرند و برای خدمات پس از فروش اون همم همینطور مثلا بعضی از مدلهای لپ تاپ هست که من دیدم حتی درایورهای ویندوز 98 هم توی سی دی هاش و سایتش برای مصرف کننده موجوده که این نشون دهنده اینه که استاندارد کار از ویندوز 98 به بالا هست در مورد شما هم همین مساله صادقه یعنی اینک شرکت سازنده لپ تاپ شما ویندوز ویستا رو به عنوان استاندارد روز مد نظر قراره داده و کمتر از این رو مثل XP به رسمیت نمیشناسه

البته یه راه دیگه هم هست و اون شناخت مدل کارت گرافیک صدا مودم شبکه و.... هست که درایورهاش رو به صورت جدا جدا باید پیدا کنی
به کودکان پابرهنهء شهرم،به شهداي خونين کفن آبادان،به غيرت جوانان غيور آبادانم،به عرق جبين کارگران زحمتکش شهر خدا......سوگند مي خورم که وامدار هيچکس نيستم به جز .......آبادان
New Member

پست توسط squall2k »

سلام
دوستان نحوه دانلود درايور هر نوع لپ تاپي كه مي خواهيد تو اين سايت به طور كامل آموزش داده شده

[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط realmadrid72 »

سلام
کامپیوتر من packard bell GN45 هستش و ویندوز Xp گذاشتم ولی درایو سی دی و دی وی دی پلیرش کار نمی کنه کمک کنید لطفا تصویر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط mhyas2000 »

لینک درایور کلید fn لپتاپهای سونی سری fz برای ویندوز xp

[External Link Removed for Guests]
New Member

پست توسط hossein 9170 »

دوستان سلام
من یک لپ تاپ ASUS N43SL دارم که وقتی روشنش می کنم کنار کلید پاور یک LED که بالاش عکس قفل هست روشن میشه و تصویر نمیاد حتی Loading ویندوز
چه کار کنم درست بشه
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”