مشکل درنصب مترجم parstranslator

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: برج عاج
سپاس‌های ارسالی: 228 بار
سپاس‌های دریافتی: 363 بار

مشکل درنصب مترجم parstranslator

پست توسط javedan-seda »

با درود بر دوستان گرامی :o

دوستان من یک سی دی نرم افزار مترجم parstranslator رو از یک نرم افزار فروشی تهیه کردم ولی در نصبش مشکل دارم ..

به این صورت که دراین سیدی یک فایل 305 مگابایتی فشرده شده به نام Pars Translator.rar وجود داره که من اون رو از حالت زیپ خارج کردم ویک پوشه حاوی یک فایل به نام Pars Translator.exe و یک فایل کرک به دست اومد وقتی فایل Pars Translator.exe رو نصب کردم این دفعه سه فایل به نامهای Pars Translator.mdfوPars Translator.mdsوParsTran.exe که این اخری یک فایل فشرده حاوی چند فایل کرک است..از اینجا به بعد گیر کردم و حالا نمیدونم باید چی کار کنم
به خاطر همین این مشکل رو اینجا مطرح کردم تا دوستان محترمی که راه این مشکل رو میدونند لطف کنند ومنو راهنمایی کنند

البته اینم بگم که موقع نصب برنامه یک صفحه راهنمایی ظاهرشد که این نوشته توش بود

پس ازنصب برنامه ایمیج های گرفته شده از سی دی اصلی مترجم پارس را برروی یک سی دی رایت کنید. سپس برنامه رااز روی سی دی رایت شده دوباره نصب کنید ودراخر کرک را نیز در محل نصب برنامه کپی نمایید....من از این جمله هیچی نفهمیدم!! :?

با سپاس فراوان :-o
ابلها مردا! من عدوی تو نیستم من انکار توام
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

javedan-seda جان
ParsTran.exe رو وقتي اجرا ميکنيد چه اتفاقي مي‌افته؟ (احتمالا فايل کرک شده برنامه هست که بعد از نصب بايد در محل نصب برنامه کپي کنيد)
Pars Translator.mdfوPars Translator.mds چه حجمهايي دارند؟ (احتمالا اين دو فايل ايميج هستند اگر حجم بالايي دارند)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

javedan-seda جان
طبق فايل راهنمايي آن شما بايد فايلهاي Image را روي CD رايت کنيد به دلايلي مثلا حجم بالا, آنهارا به صورت Image در آورده اند که شما براي نصب بايد ابتدا آن را رايت کنيد و بعد از روي CD خودتان آن را نصب کنيد.
طريقه اجراي فايل کرک هم که مشخص است : در جايي که برنامه نصب شده, فايل کرک را کپي و اجرا کنيد.

موفق باشيد./
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: مشکل درنصب مترجم parstranslator

پست توسط iranzamin2008 »

باسلام
من مترجم پارس رونصب كردم ولي موقع ترجمه فونت فارسي رواجخ وجخ نشون ميده چرا؟
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

Re: مشکل درنصب مترجم parstranslator

پست توسط Ma3ouD »

iranzamin2008 نوشته شده:باسلام
من مترجم پارس رونصب كردم ولي موقع ترجمه فونت فارسي رواجخ وجخ نشون ميده چرا؟

ویندوز خود را از قسمت Regional and Language Options فارسی کنید مشکل حل می شود.

تصویرتصویرتصویر
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”