سلام
دوستان من برنامه TVC نصب کردم اما نمیدونم چرا این برنامه فرمت MP4 را اجرا نمیکنه .با تشکر
اجرای فرمت MP4
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
reza63,
منظورتون از اجرا واضح نيست ، اين برنامه کنورتر هست و ...
اگر نميشه پسوندي رو به پسوند ديگري تبديل کرد، ابتدا اون رو به پسوند عموميتري تبديل کنيد و بعد به پسوند نهايي تبديل کنيد (طي دو يا چند مرحله)
منظورتون از اجرا واضح نيست ، اين برنامه کنورتر هست و ...
اگر نميشه پسوندي رو به پسوند ديگري تبديل کرد، ابتدا اون رو به پسوند عموميتري تبديل کنيد و بعد به پسوند نهايي تبديل کنيد (طي دو يا چند مرحله)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
آقا مهدی من خواستم اونو اجرا کنم یعنی فایل مورد نظری که باهمین فرمت است را نگاه کنم نشد که نگاه کنم برنامه توانایی خوندنش را نداشت وخواستم هم اونو تبدیل به فرمت دیگه کنم اما بازم نشد حال یه error چند مدته که داره میده من ازش عکس گرفتم وبراتون میزارم ویه سوال دیگه مهدی جان قبلا وقتی با کامپیوتر کار میکردم واشکالی پیش میومد که مجبور به رستار دستی میشدم بعد اینکه میخواست راه اندازی بشه یه صفحه ابی میومد که درایوا راچک میکرد وبعد اینکه اونرا چک میکرد ویندوز راه اندازی میشد اما نمیدونم چرا دیگه این صفحه نمیاد در صورتی که خیلی مواقع ویندوز قفل میشه ومجوبر به رستار هستم اما این صفحه نمیاد اگه لازمه یه عکسی از قسمت بوت ویندوز براتون بزارم چون اون قسمت فکر کنم دستکاری شده
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
چه پيشکشي مي توانيم به خدا بدهيم؟همه چيزازاوست.همه چيزدراوست.چيزي نيست که از آن اونباشد.پس هيچ باشيم وآن رابه اوتقديم کنيم
- تماس:
reza63 جان
تصويري که گذاشتيد هيچ ارتباطي با TVC نداره و مربوط به CinePlayer هست
به هر حال اگر فايل سالم باشه، با آخرين نسخه TVC قابل خواندن و تبديل هست
موضوع دوم هم مشکل خاصي نيست، فکر ميکنم فايل سيستم رو از FAT32 به NTFS تبديل کرديد و در NTFS به خاطر ساختاري که داره کمتر نياز به چنين خطايابيهايي داره، اما اگر هنوز از FAT32 استفاده ميکنيد، بايد بررسي بشه که چه برنامه و يا عاملي باعث اين موضوع شده
تصويري که گذاشتيد هيچ ارتباطي با TVC نداره و مربوط به CinePlayer هست
به هر حال اگر فايل سالم باشه، با آخرين نسخه TVC قابل خواندن و تبديل هست
موضوع دوم هم مشکل خاصي نيست، فکر ميکنم فايل سيستم رو از FAT32 به NTFS تبديل کرديد و در NTFS به خاطر ساختاري که داره کمتر نياز به چنين خطايابيهايي داره، اما اگر هنوز از FAT32 استفاده ميکنيد، بايد بررسي بشه که چه برنامه و يا عاملي باعث اين موضوع شده
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- تماس:
reza63,
در اين صورت در مورد عدم اکسن که مشکلي نيست و يک مزيت محسوب ميشه
موضوع دوم هم، در Add / remove ببينيد اين برنامه رو داريد يا خير و اگر نصب هست، حذف کنيد، يک بار هم TVC رو حذف و مجددا نصب کنيد، احتمالا مشکل رفع خواهد
در اين صورت در مورد عدم اکسن که مشکلي نيست و يک مزيت محسوب ميشه
موضوع دوم هم، در Add / remove ببينيد اين برنامه رو داريد يا خير و اگر نصب هست، حذف کنيد، يک بار هم TVC رو حذف و مجددا نصب کنيد، احتمالا مشکل رفع خواهد